Raskausviikko 23

Tämä viikko kuluu ulkomailla ja pienissä liikkeissä. Okei. Ensin lennän Islannista Helsinkiin, sitten samana päivänä Helsingistä Tokioon, kuuden päivän kuluttua Tokiosta Helsinkiin, josta otan samana päivänä junan Jyväskylään, josta otan kahden päivän jälkeen Onnibussin Helsinkiin, josta lennän samana iltana Roomaan, josta ajamme lentokentällä tavatun valokuvaajan kanssa autolla yötä vasten Toscanaan.....
Junaeväät. Ei sitä reissunainen juur muuta tartte! Reissarin metsuriseksuaalimainoskasvokin näyttää sopivasti omalta ukolta.
....,jossa olemme viisi päivää (tässä kohtaa ollaan jo raskausviikolla 24, eli palaan seuraavassa paksuiluviikkojutussa vielä Italiaan), jonka jälkeen ajamme varhain aamulla Roomaan, jonne valokuvajaaja jää vielä toiselle keikalle ja josta minä otan lennon Helsinkiin, missä nakkaan laukut lentokenttähotelliin, jonka edestä otan bussin ja sen jälkeen metron Kaapelitehtaalle työkuvauksiin, josta säntään keskustaan ostamaan häälahjaa miehelle (unohdin viisivuotishääpäivämme, mutta onneksi hänkin unohti!), käyn vetämässä Amarillossa jonkun vuohenjuustoburgerin (ja tajuan burgerin ollessa jo mahassa että olisikohan siitä juustosta pitänyt raskaana olevan naisen tietää etukäteen jotain), otan bussin lentokentälle, yövyn yhden yön lentokenttähotellissa ja herään aamulla kuudelta, otan aamukoneen Islantiin ja olen kotona. Huh.
Kun kampean ensimmäisenä työreissun jälkeisenä aamuna omasta sängystä, huomaan, että olen saanut oikeaan jalkaan mojoavat suonikohjut. Raskausviikon 23 säntäilyillä ja 26 000 lentokilometrillä ei varmaankaan ollut mitään tekemistä asian kanssa? Etenkin kun unohdin, että sellainenkin asia on kuin lentosukat. No passin muistin. (Mutta lasketun ajan todistavan raskaustodistuksenkin unohdin - sitähän joskus kysytään raskaana olevilta lentomatkustajilta. Vedin Tokion lentokentällä vatsan sisään ja pidin käsilaukkua vatsan edessä ja toivoin parasta. Huh, ei kysymyksiä, pääsin nousemaan koneeseen.)

Esikoisenkin kanssa sain suonikohjuja (tosin vasta raskausviikolla 30 ja jotain; kävin lunttaamassa tiedon omasta blogistani), mutta ne häipyivät synnytyksen jälkeen. Koska pelkän hyvän tuurin varaan ei voi laskea, käyn varmuuden vuoksi ostamassa tukisukat jälkeenpäin. Tuleepa samalla testattua, onko niistä mitään apua jälkikäteen. Epäilenpä.

Raskauspainoindeksi raskausviikolla 23: En toden totta ehtinyt käydä vaa'alla. 

Täältä löydät aikaisemmat raskausviikkopostaukset:

Raskausviikko 1
Raskausviikko 2
Raskausviikko 3
Raskausviikko 4
Raskausviikko 5
Raskausviikko 6
Raskausviikko 7
Raskausviikko 8
Raskausviikko 9
Raskausviikko 10
Raskausviikko 11
Raskausviikko 12
Raskausviikko 13
Raskausviikko 14
Raskausviikko 15
Raskausviikko 16
Raskausviikko 17
Raskausviikko 18
Raskausviikko 19
Raskausviikko 20
Raskausviikko 21
Raskausviikko 22

Tunnisteet: ,