Raskausviikko 3


Ensin intro. Teidän kaikkien raskausjutuista kiinnostuneiden iloksi: nyt starttaa raskausviikkosarja! (Muut, sulkekaa tässä kohtaa selain.) Kokoan nämä tulevat raskausviikkoaiheiset postaukset omaksi teemakseen. Ne löytyvät ylävalikosta raskausviikot-sivun alta.

EDIT 9.4. Koska olen jälleen kerran laskenut nämä raskausviikot päin helvettiä, jouduin editoimaan vanhoja tekstejä ja lisäämään uudet viikot 1 ja 2. Tämä teksti oli alunperin viikko 1, mutta se onkin jostain syystä jo viikko 3. Tosi selkee homma.
Joulukuu, 2014
Sitten disclaimer. Vaikka tämä on tullut koettua jo yhden kerran aikaisemmin, ei se sen autuaammaksi ole naista tehnyt. Olo on kuin kymmenen talvea nähneellä ulkokoiralla. En vedä jokaisesta narahduksesta enää kilareita, mutta olosuhteissa olisi silti aika paljon parantamisen varaa.
Jos haluat pysyä iloisella mielellä tai ihan vaan vertailun vuoksi lukea vähän positiivisempiakin odotuksen iloista kertovia raskausviikkojuttuja, suosittelen Lähiömuotsin raskausviikkosarjaa. Erinomaisentiivistykseen aiheeseen tarjoilee Projct Mama. Ellet ole ihan täydellisissä ovulaatiohöyryissä, älä mene Vau.fi-sivuille, ellet sitten halua jostain syystä kiusata ittees. Jossain muistihäiriössä ja suuren epävarmuuden hetkellä kävin siellä hakemassa tietoa sikiön kehittymisestä. Sitten huomasin taas lukevani kalanevän hipaisuista, partnerin läheisyydenkaipuusta ja siementen syömisen tärkeydestä. Damn. Kun huomasin, että aloin pohtia, että miksi tosiaan alun alkaen en syönyt niitä siemeniä, suljin sivuston.
Joulukuun työjuttuja.
Viimeisenä asiaan eli kolmas raskausviikko (jolloin sikiöllä on ikää viikko). Kiire painoi päälle hakkaavalla tahdilla. Teimme yritysjärjestelyjä ja valmistauduimme järjettömään joulumyyntisesonkiin. Viimeistelin kirjan kässäriä. Luin Kiinalaisen rakkaustarinan ja apeana mietin, kuinka kamalaa olisikaan synnyttää salaisen poliisin valvovan silmän alla. Olin otattanut hormonikierukan* pois joulukuun alussa. Ajatus raskauden mahdollisuudesta ei käynyt edes mielessä, sillä joulukuussa en juuri muuta ehtinyt sängyssä tehdä kuin nukkua, sillä joulumyynnit ja kirjan dedis pidensivät työpäiviä tavanomaisesta. Kävin päivittäin treeneissä, parina iltana bissellä ja pistin muumimukeja kaupalla pakettiin. Normimeno. Päätin kuitenkin, että ensi viikolla teen ihan vain varmuuden vuoksi sen raskaustestin.

*) Sen gadgetin otan muuten saletisti uudestaan: viisi vuotta hyvää ehkäisyä, ei sivuoireita eikä kertaakaan menkkoja.

Täältä löydät aiemmat raskausviikkopostaukset:

Raskausviikko 1
Raskausviikko 2

Tunnisteet: ,