Raskausviikko 20

Puoliväli! Mahassa rauhallinen vaihe, mutta työelämässä vauhti sen kuin kiihtyy. Käymme tällä viikolla allekirjoittamassa vuokrasopimuksen seuraavasta myymälästämme. Se avataan Kringlaniin, Reykjavíkin suurimpaan ostoskeskukseen. 
Me suomitytöt tapaamme kiinteistöyhtiön edustajan kymmeneltä. Ennen sitä juomme kolmisin kahvit ostoskeskuksen alakerran kahvilassa, jossa tilaan paksuiluajan vakion: kahvin ja palan banaanileipää. Ainoa makea pahe tämän raskauden aikana, jolle en pysty sanomaan ei.

Hahmottelemme tulevan kaupan sisustusta ja teemme rakennussuunnitelmia. Tilassa, jonne uusi kauppa aukeaa, on nyt nuorisovaatekauppa ja karmean tummanpuhuva sisustus. Tarvitaan väliseiniä, maalausta, rakentamista, välikattoa... Ja remonttisuunnitelma, markkinointisuunnitelma, mainostuotanto, lisätilaukset, lattiamaalin valinta, rekrytointeja ja valaistus. Ja noin sata miljoonaa muuta asiaa.
Eipä ihme, että raskaudessa alkoi nyt seesteinen vaihe. Muu elämä on nimittäin pirun kiireistä.  

Uusi kauppa aukeaa raskausviikolla 34. Eihän tämä nyt mikään paras ajoitus ole, mutta eteen tuli niin hyvä vapautuva tila, että siihen oli pakko tarttua. Jos kaikki menee loppuraskaudessa ilman suurempia vaivoja, äitiysloma alkaa siitä kun lapsi syntyy. Niin siinä kävi viimeksikin. 9. helmikukuta olin vielä töissä.

Raskauspainoindeksi raskausviikolla 20: En tiedä. En ehtinyt vaa'alle. 

Täältä löydät aikaisemmat raskausviikkopostaukset:


Raskausviikko 3
Raskausviikko 4
Raskausviikko 5
Raskausviikko 6
Raskausviikko 7
Raskausviikko 8
Raskausviikko 9
Raskausviikko 10
Raskausviikko 11
Raskausviikko 12
Raskausviikko 15
Raskausviikko 16
Raskausviikko 17
Raskausviikko 18
Raskausviikko 19

Tunnisteet: , ,