Juuri nyt kun kaikki mahdolliset kanavat ovat täynnä onnellisen uuden vuoden toivotuksia, ajattelin tuoda näihin tämän vuoden viimeisiin h...

Huomenna on taas ihana tavallinen päivä

31.12.15 Satu Kommentteja: 47

Juuri nyt kun kaikki mahdolliset kanavat ovat täynnä onnellisen uuden vuoden toivotuksia, ajattelin tuoda näihin tämän vuoden viimeisiin hetkiin vähän toisenlaisen tulokulman. Uudenvuodenaatto on tuntunut minusta aina kaikista vaikeimmalta juhlalta. 
Lapsena en tykännyt uudesta vuodesta, koska silloin sen tajusi, että joulu on taas vuodeksi ohi. Teinivuodet ja osin opiskeluaikakin oli henkisesti aika raskasta aikaa. Oikein mikään ei tuntunut kovin hyvältä, en osannut omasta mielestäni tehdä oikein mitään oikein ja olo oli jotenkin vajaa. Vuoden vaihtuminen alleviivasi tätä tunnetta. Muut juhlivat ja itsekin "juhlin" mukana, mutta sisimmässä kaikki tuntui melko lailla paskalta. Ei tuntunut hyvältä toivottaa hyvää uutta vuotta, kun ei ollut nykytilanteeseen mitenkään äärettömän tyytyväinen. Vuoden vaihduttua ja ihmisten halaillessa toisiaan minä lähinnä nieleskelin kyyneleitäni.

Vuosien saatossa asiat alkoivat luistaa ja nuoruudenangstiksi diagnosoimani synkeät vuodet helpottivat. Mutta uudenvuodenjuhlinta ei silti alkanut tuntua omalta. Uudenvuoden bileet olivat aina jotenkin vähän väkinäisiä ja iloni tuntui puoliteeskennellyltä. Ja kuten arvata saattaa, morkkis oli aina tavallista isomman kivenmurikan kokoinen, kun joutui aloittamaan uuden vuoden väsyneenä ja pienessä krapulassa.

Viime vuodet olen alkanut ottaa tämän homman vähän toisin. Kun viimein tajusin ja hyväksyin, että uutta vuotta ei tosiaan ole pakko juhlia tai sen enempää hehkuttaa, vuodenvaihteen kone on alkanut kulkea paremmin. Vuoden viimeinen päivä ei tunnu enää virstanpylväältä, jolloin katsotaan viimeisen vuoden saavutukset ja mitataan oma olo onnellisuusasteikolla. Jos uudenvuodenaattona ei ole maailman kivointa, mitä siitä sitten. Ei se tarkoita mitään. Tämä tuntuu ihan tavalliselta päivältä ja hyvä niin, sillä arki on nykyään ainakin useimmiten aika ihanaa.

En siis aio mennä tänäkään vuonna uudenvuodenbilesiin enkä laittaudu mekkoon. Teen jotain tavallista. Tänään olimme lapsen kanssa pari tuntia hiihtämässä ja teimme lumilyhdyn. Paistoin takassa yhden makkaran. Hoidin vauvaa. Olen vieläkin villakalsareissa. Illalla valamme ehkä tinaa, luen ehkä vähän kirjaa ja esikoinen pääsee pihalle heiluttelemaan pitkiä tähtisädetikkuja. Otan ehkä lasin hyvää viiniä tai kuivan siiderin - teenhän niin ihan tavallisinakin iltoina. Katsomme ehkä yhden leffan dvd:ltä, syömme kääretorttua ja käymme saunassa. Illan leikkimielinen kohokohta on se, kun pikkusisko katsoo kaikille seuraavan vuoden Tarot-korteista. Tässä on aika monta ehkää, koska voihan olla että vauva kitisee koko illan ja vietämme vuoden viimeiset tunnin sängyssä vaakatasossa unta etsien.

Ehkä nukahdan ennen puoltayötä, ehkä en. Huomenna on kuitenkin ihan yhtä hyvä, arvokas ja tavallinen päivä. Ajatus siitä tuntuu tosi hyvältä.
No mitä viime vuonna sitten tapahtui? Jos luetuimpiin blogipostauksiin on uskominen, se oli jotain tämäntyylistä. Ja kyllähän se jotain tämäntyylistä oli:

Tammikuu
Mintun äiti. Kaikkien aikojen paras lastenkirjasankari on minunkin - ja kaikkien muiden keskinkertaisten mutsien - esikuva.

Helmikuu
Ruokakauppahaaste - Reykjavík. Kurkkaus tavallistakin tavallisempaan arkeeni. Kerroin paikallisista ruokakaupoista ja pyysin kokemuksia myös muilta ulkosuomalaisilta. Juttu poiki loistavia linkkejä!

Maaliskuu
Vauvauutiset. Booh! "Yllätys"vauvauutiset. Nyt meni arki uusiksi.

Huhtikuu
Ajatuksia toisesta lapsesta. Eli tarkemmin siitä, kuinka yhden lapsen äiti pyörsi mielipiteensä.

Toukokuu
Raskausviikko 13. Raskausviikko, jolloin kaikki oli mennä pieleen (mutta ei mennyt, tuurilukemat olivat tällä kertaa puolellani).

Kesäkuu
Saara saa sisaruksen. Kaikkien aikojen luetuin yhteistyöpostaus: siis omatekoinen lastenkirja lisääntymisestä. Juttua pippeleistä ja muista tärkeistä jutuista elämässä.

Heinäkuu
Uusi Finnska Budin -myymälä Reykjavíkiin. Ajatuksia design-busineksestä ja siitä, miten toteutimme vähän erilaisen markkinointikampanjan.

Elokuu
Lapsiperheen neljän tunnin illallinen. Otimme ipanan mukaan hienoon ravintolaan ja se oli kaikkien mielestä mukavaa. En tiedä, voisiko tämä onnistua kahden lapsen kanssa. Testataan sitä sitten parin vuoden kuluttua.

Syyskuu
Syntymä on ihmiselämän vaarallisinta aikaa. Eli tuo suuri synnytyskertomus.

Lokakuu
Islantilainen voittaa aina. Myös Vuoden Matkakirjapalkinnon. Tämä oli vuoden kivoimpia työsaavutuksia! (Sen uuden design-myymälän ohella, tietysti.)

Marraskuu
Hyvä äiti tykkää lapsistaan eikä lakkaa elämästä. Blogihistoriani kummallisin kommentointiketju. Ota popcornit esiin ja varaa aikaa, jos et ole vielä tutustunut tähän.

Joulukuu
Islantilainen ostaa vaikka keskellä yötä. Taas ollaan ruokakaupassa. Eli puheenaiheena kauppojen vapautuvat aukioloajat.

47 kommenttia:

 1. Hitsi! Olin työmatkan vuoksi marini ssannut tuon marraskuun lopun Lontoon matka -ketjun... oli varsin viihdyttävää luettavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarvitset kiireellisen lainan arvostetusta yksityisestä lainanantajasta, joka antaa sinulle stressitöntä rahaa? Jos kyllä, niin olet oikeassa suunnassa. Hanki rahat 5 tunnissa. Olen Hobelman, liikemies ja jopa yksityinen lainanantaja. Haluaisin luoda sivuliikkeeni omassa maassani, jos voit liittyä minuun suuren liikemiehen kanssa. Annan 2 prosentin korkolaina. kirjoita minuun tämän sähköpostin kautta hobelmanfinance@gmail.com

   Whatsapp: +17816567138
   https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
   Ota yhteyttä sähköpostitse: hobelmanfinance@gmail.com

   Poista
 2. Siis aamen. Joulua juhlitaan, mutta mielestäni uusi vuosi, vappu ja juhannus on aika tekemällä tehtyjä juhlia. Syy monelle juoda. Kun itselle ei alkoholi juuri maistu ja kaikilla lähiystävillä on omat mökit ja kaveripiirit, joiden kanssa juhlia, niin eipä niitä juhlapaikkoja juuri ole. No aina voisi mennä miehen kaveriporukkaan mukaan, mutta ei sitä touhua jaksa katsoa. Kun lapselle ja koirille pitäisi hoito hommata, niin helpompi jäädä kotiin. Ja saa herätä hyvissä voimissa päivään. Paitsi huomenna, kun maataan pojan kanssa kuumeessa tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhannusta ei juhlita Islannissa - en ole yhtään pahoillani :) Vappuakaan ei juhlita. En ole pahoillani siitäkään. Uusi vuosi on siellä iso juhla, mutta voihan sitä onneksi olla omannäköisesti kotioloissakin.

   Paranemisia teille!! Meillä mies on ollut koko päivän sänkypotilaana...

   Poista
  2. Kiitos. Tosi nopsaan nousi kuume molemmilla. Ja kyllä näin vanhemmiten tää sairastaminen on rankkaa. Ihan seis olo.

   Miun pitäis varmaan muuttaa Islantiin, kun juhlapäivätkin sopisi paremmin omaan ajatusmaailmaan. Olen kerran käynyt ja lähtisin milloin vain uudestaan.

   Ja lisättävä vielä, että toki ihmiset saa juhlia. Monelle ne on niitä paikkoja nähdä ystäviä, mitä arjessa ei ehdi. Mutta mielestäni Suomessa siihen liitetään aivan liian vahvasti alkoholi. Ja monethan näkee ystäviään juuri baarireissuilla. Olenkin miettinyt, että osaisiko ne edes nähdä ja viettää aikaa selvinpäin?

   Poista
 3. George-vauva!!! Hyvää Uutta Vuotta joka tapauksessa, keep rocking!

  VastaaPoista
 4. Mulle uusi vuosi on uusi mahdollisuus, ei niin että edellisestä pitäis repiä irti glooriaa, vaan niin että saa luvan kanssa aloittaa puhtaalta pöydältä.Juhlista en välitä minäkään. Täällä syötiin juoksuleggareissa lasten kanssa fondueta ja mentiin nukkumaan jo kauan ennen kuin vuosi vaihtui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät unet on kaikki kaikessa :) Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 5. Hei, peter yksityinen laina {peterloans527@gmail.com] lainanantaja. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarvitset lainaa muka laajentaa liiketoimintaa tai aloittaa
  oman yrityksen, joten olemme täällä sinua varten, joissa lainan alhainen korko niinkin alhainen kuin 1%, ja voit saada lainan määrä 1000 dollaria
  to $ 100,000,000.00 ja lainan enimmäismäärä kestää jopa 30 vuotta. Joten, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: {peterloans527@gmail.com]

  VastaaPoista
 6. Hei, peter yksityinen laina {peterloans527@gmail.com] lainanantaja. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarvitset lainaa muka laajentaa liiketoimintaa tai aloittaa
  oman yrityksen, joten olemme täällä sinua varten, joissa lainan alhainen korko niinkin alhainen kuin 1%, ja voit saada lainan määrä 1000 dollaria
  to $ 100,000,000.00 ja lainan enimmäismäärä kestää jopa 30 vuotta. Joten, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: {peterloans527@gmail.com]

  VastaaPoista
 7. Hei, peter yksityinen laina {peterloans527@gmail.com] lainanantaja. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarvitset lainaa muka laajentaa liiketoimintaa tai aloittaa
  oman yrityksen, joten olemme täällä sinua varten, joissa lainan alhainen korko niinkin alhainen kuin 1%, ja voit saada lainan määrä 1000 dollaria
  to $ 100,000,000.00 ja lainan enimmäismäärä kestää jopa 30 vuotta. Joten, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: {peterloans527@gmail.com]

  VastaaPoista
 8. Onko sinulla mitään taloudellisia vaikeuksia? JOS KYLLÄ! Ota yhteyttä Hobelman Finance and Mortgages Limitedin pienten ja suurten lainojen määrään. Tarjoamme kaikenlaisia lainaehtoja, jotka täyttävät rahoitustarpeet alhaisella 2 prosentin korolla. Ota yhteyttä tänään sähköpostitse: hobelmanfinance@gmail.com ja työskentelet kanssamme on hyvä kokemus. +17816567138 luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

  Whatsapp: +17816567138
  https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
  Ota yhteyttä sähköpostitse: hobelmanfinance@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Tarvitset kiireellisen lainan arvostetusta yksityisestä lainanantajasta, joka antaa sinulle stressitöntä rahaa? Jos kyllä, niin olet oikeassa suunnassa. Hanki rahat 5 tunnissa. Olen Hobelman, liikemies ja jopa yksityinen lainanantaja. Haluaisin luoda sivuliikkeeni omassa maassani, jos voit liittyä minuun suuren liikemiehen kanssa. Annan 2 prosentin korkolaina. kirjoita minuun tämän sähköpostin kautta hobelmanfinance@gmail.com

  Whatsapp: +17816567138
  https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
  Ota yhteyttä sähköpostitse: hobelmanfinance@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojen selvittämiseksi vai tarvitsetko pääomalainaa liiketoiminnan parantamiseksi? Oletko hylännyt pankit ja muut rahoituslaitokset? Tarvitsetko lainan vakauttamista tai kiinnitystä? Älä etsi enää, koska olemme täällä tekemään kaikki taloudelliset ongelmasi menneisyydestä.

  Tämä on helppo laina yritys. Tarjoamme luotot niille, jotka ovat kiinnostuneita kohtuullisesta 2 prosentin korosta. Alue vaihtelee 5 000,00 dollaria ja enintään 100,000,000 dollaria dollaria.

  Lainamme on hyvin vakuutettu, koska suurin turvallisuus on meidän etusija.

  Ota yhteyttä sähköpostitse: oceanfmortgages@gmail.com


  Terveiset
  Max Bent
  oceanfmortgages@gmail.com
   
  2% alkuperäinen laina ja takuu
  oceanfmortgages@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Oletko taloudellisesti ahtautunut etsimään yritysluottoa tai investointilainaa hakeutumaan nopeaan ja kätevään lainaan maksamaan laskuja ja etsimään rahoitusta omien liiketoimintaprojektien perustamiseksi halvimmalla 2 prosentin korolla. ota yhteyttä tänään osoitteeseen: unicreditloantransferplc@mail.ru tai Whats App Numero +1 (845) 731 5341

  VastaaPoista
 12. Tarvitsetko lainaa ? tarjoamme kaikenlaisia lainoja 3 prosentin korolla. jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä sähköpostitse. email: rosanne_credit@hotmail.com

  VastaaPoista


 13. Tämä kertoo yleisölle, että helppo laina on nyt annettu 2 prosentin korolla, vain rekisteröityjä henkilöitä tarvitaan vakavasti. ottaa yhteyttä
  Lainanantaja: Larry Buknor
  Verkkosivusto: //worldbestloans.wix.com/worldbestloans
  Lainanantaja: Larry Buknor
  Whats'App-numero: +18454007792
  Sähköposti: worldbestloans@gmail.com
  Kiitos.

  VastaaPoista
 14. Hyvä lainahakijat

  Onko sinulla mitään taloudellisia vaikeuksia? Haluatko aloittaa oman yrityksenne? Tämä laina yritys perustettiin ihmisoikeusjärjestöihin ympäri maailmaa, jonka tarkoituksena oli vain auttaa köyhiä ja ihmisiä, joilla on taloudellisia vaikeuksia elämästä. Jos haluat hakea lainaa, palaa meille alla olevaan sähköpostiosoitteeseen: elenanino0007@gmail.com

  Nimi:
  Vaadittava laina:
  Lainan kesto:
  Matkapuhelinnumero:

  Kiitos ja Jumala siunatkoon
  LUOTTAMUS
  Elena

  VastaaPoista
 15. Hei !

  Tarvitsetko laillisen ja nopean laina-palvelun?
  Tarjoamme tällä hetkellä 3% kaikenlaisia lainoja, yrityslainoja, henkilökohtaisia lainoja, autolainoja, maataloustuottoja tai projektirahoitusta? Tarjoamme lainoja yrityksille ja yksityishenkilöille maailmanlaajuisesti, velkojen konsolidointiin, vaikka sinulla on alhaiset luottotulokset ja vaikea saada lainaa paikallisilta pankkeilta tai rahoituslaitoksilta? , ja nyt on vaikea käsitellä pankkiasi tai muita rahoituslaitoksia? Tarvitsetko kiireellistä lainaa jos kyllä lähetät meille sähköpostia takaisin
  (ryanloaninvestment001@outlook.com) annamme kaikenlaisia lainoja.

  Hae nyt ja hanki käteesi nopeasti!

  * Laina $ 5,000-50,000,000 dollaria
  * Voit maksaa takaisin 1 - 30 vuotta.
  * Joustavat lainaehdot.

  Kaikki nämä suunnitelmat ja enemmän, ota meihin yhteyttä nyt.

  ota meihin yhteyttä sähköpostilla: sillä lainayhtiö, joka avusti minua täällä, on heidän yhteystiedot (ryanloaninvestment001@outlook.com)


  Terveiset
  Hallinta.

  VastaaPoista
 16. QUEENCE LOAN COMPANY (queenceloan@gmail.com) Tämä on ilmoitettava kaikille lainahakijoille. Tämä on tunnettu yhdysvaltalainen laina yritys, olemme auttaneet tuhansia ihmisiä eri maista. Tämä yritys sai lainanantajayhtiön 2015 erinomaisimmista lainanantajista palkinnon, kuukausittain vähintään 17 ja 25 luotonantajaa, jotka tekivät tänään hyvää sijoitusta, jos tämä yritys myöntää lainan, jonka on käytettävä puolet investointi. Sinulle myönnetään laina, jos olet tässä LOENCE COMPANY QUEENCEssä queenceloan@gmail.com, Etsitkö yritystalousta? Lainat, velan vakauttamislainat, vakuudettomat lainat, riskipääoma jne. Tai oletteko sinulta kieltäytyneet pankin lainan tai huijannut, joita ei ole tunnustettu puhelulainayrityksellä? . Olemme yksityisiä lainanantajia, lainoja yrityksille ja yksityishenkilöille alhaisella 2 prosentilla ja tarjoamme asiakkaillemme parasta palvelua.

  VastaaPoista
 17. Hyvä lainahakijat

  Onko sinulla mitään taloudellisia vaikeuksia? Haluatko aloittaa oman yrityksenne? Tämä laina yritys perustettiin ihmisoikeusjärjestöihin ympäri maailmaa, jonka tarkoituksena oli vain auttaa köyhiä ja ihmisiä, joilla on taloudellisia vaikeuksia elämästä. Jos haluat hakea lainaa, palaa meille alla olevaan sähköpostiosoitteeseen: elenanino0007@gmail.com

  Nimi:
  Vaadittava laina:
  Lainan kesto:
  Matkapuhelinnumero:

  Kiitos ja Jumala siunatkoon
  LUOTTAMUS
  Elena

  VastaaPoista

 18. Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { FIFOCapitals@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: FIFOCapitals@gmail.com

  Please Fill the Application Form Below:
  - Complete Name:
  - Loan Amount Needed:
  - Loan Duration:
  - Purpose Of Loan:
  - City / Country:
  - Telephone:
  - How Did You Hear About Us:

  If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: FIFOCapitals@gmail.com,,,

  VastaaPoista

 19. Oletko taloudellisesti ahtautunut etsimään yrityssalaisuutta, henkilökohtaista
  laina, investointilaina, asuntolaina, autolaina, opintolaina, velka
  vakauttamislainaa, vakuudettomia lainoja ja riskipääomaa? Pyydä a
  nopea ja kätevä laina maksaa laskuja ja hakea rahoitusta perustaa oman
  omia yrityshankkeita halvimmalla korolla 2%. ota meihin yhteyttä
  tänään kautta: transferloanservicesworldwide@gmail.com tai Whats App
  Numero +1 (845) 731 5341

  VastaaPoista
 20. Oletko taloudellisesti ahtautunut etsimään yrityssalaisuutta, henkilökohtaista
  laina, investointilaina, asuntolaina, autolaina, opintolaina, velka
  vakauttamislainaa, vakuudettomia lainoja ja riskipääomaa? Pyydä a
  nopea ja kätevä laina maksaa laskuja ja hakea rahoitusta perustaa oman
  omia yrityshankkeita halvimmalla korolla 2%. ota meihin yhteyttä
  tänään kautta: transferloanservicesworldwide@gmail.com tai Whats App
  Numero +1 (845) 731 5341

  VastaaPoista
 21. Oletko taloudellisesti ahtautunut etsimään yrityssalaisuutta, henkilökohtaista
  laina, investointilaina, asuntolaina, autolaina, opintolaina, velka
  vakauttamislainaa, vakuudettomia lainoja ja riskipääomaa? Pyydä a
  nopea ja kätevä laina maksaa laskuja ja hakea rahoitusta perustaa oman
  omia yrityshankkeita halvimmalla korolla 2%. ota meihin yhteyttä
  tänään kautta: transferloanservicesworldwide@gmail.com tai Whats App
  Numero +1 (845) 731 5341

  VastaaPoista
 22. Me tarjoamme taloudellista tukea yksityisille ja oikeushenkilöille sekä yrityksille mistä hyvänsä hinnasta, joka on 30000-50 000 000 euroa erittäin alhaisilla koroilla. Ota 1 arkipäivän kuluessa lisätietoja. wedalloans24@gmail.com

  ota yhteyttä sähköpostitse.

  El. Sähköposti: wedalloans24@gmail.com

  Lainatarjous
  Philip Stones.

  VastaaPoista
 23. Me tarjoamme taloudellista tukea yksityisille ja oikeushenkilöille sekä yrityksille mistä hyvänsä hinnasta, joka on 30000-50 000 000 euroa erittäin alhaisilla koroilla. Ota 1 arkipäivän kuluessa lisätietoja. wedalloans24@gmail.com

  ota yhteyttä sähköpostitse.

  El. Sähköposti: wedalloans24@gmail.com

  Lainatarjous
  Philip Stones...

  VastaaPoista
 24. Dear Sir / Ma,

  Meillä on tarjouksia, kuten käteismaksut, LC kautta mt700, mt799, Euro Clear, sertifioitu pankki luonnos, laina, projektirahoitus, luottokortin lataaminen.

  Olemme valmiita työskentelemään kanssasi riippuen tarjouksista, joita olet kiinnostunut. Haluamme luotettavan asiakkaan ole aikaa Wasterit. Me WEDAL-lainoja testataan ja luotamme. Jos olet kiinnostunut. Sinun pitäisi lähettää sähköpostiosoite: wedalloans24@gmail.com
  Kiitos.

  Philip Stones
  WEDAL-lainat

  VastaaPoista
 25. Huomio!

  Tämä on online-mainos rekisteröidystä hallituksen hyväksymästä ja lisensoidusta lainanantajasta, joka antaa lainoja, esimerkiksi Asuntolaina, Yrityslaina, Autolainat vain vakaville ja kiinnostuneille tahoille hyvin alhaisen kohtuuhintaisen 3 prosentin korkoa vastaan. Hae lainaasi nyt. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä sähköpostitse: Thomasfrankfirms@gmail.com
  Kiitos,
  Thomas

  VastaaPoista
 26. Oletko missä tahansa finanssikriisissä, tarvitsetko taloudellista apua? tai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko varoja maksamaan velkasi, maksamaan laskuja tai aloittamaan hyvää liiketoimintaa? Onko sinulla alhainen luottopiste ja sinulla on vaikeuksia saada pääkapasiteettia paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? Tässä on mahdollisuus saada rahoituspalvelu yrityksellämme. Tarjoamme kaikenlaista lainaa yksittäisille yrityksille 2%: n korolla. Jos tarvitset lainaa, älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostitse: lindamooreloans@gmail.com Tai Whatsapp- +19292227999

  VastaaPoista
 27. Olen rouva Linda Moore, joka on sertifioitu lainanantaja. Tarjoan lainaa yksityiselle ja julkiselle sektorille, joka tarvitsee taloudellista tukea alhaisella 2 prosentin korolla. Huono luotto hyväksyttävä, Ehdot ovat erittäin yksinkertaisia ​​ja huomaavainen. Ette koskaan pahoillasi mitään tätä lainaa koskevassa liiketoimessa, koska teen sinut hymyilemään. Yrityksemme on kirjoittanut paljon läpimurtoja tarjotessaan ensiluokkaisia ​​rahoituspalveluja asiakkaillemme, erityisesti lainojen jakamisessa ja yksityisten ja yritysten pääoman tarjonnassa. Olemme tuoneet haavoittuvat alat takaisin elämään ja palaamme hyviin liikeideoihin tarjoamalla varoja niiden alkuun. Meillä on verkosto sijoittajille, jotka ovat halukkaita antamaan varoja yksityishenkilöille ja järjestöille liiketoiminnan ja toiminnan aloittamiseksi. Sähköposti: lindamooreloans@gmail.com Haluan sinun ymmärtää, että herra Linda Moore on auttanut vähemmän taloudellista etuoikeutta päästä takaisin raiteille tarjoamalla kaikenlaisia ​​lainoja heille (EG) kiinnityksille, asuntolainoille , yritysluotot, huonot luottolainat, kaupalliset lainat, käynnistysvaiheen pääomalainat, rakennusluotot, autolainat, hotelliluotot ja opintolainat, mitä odotat, miksi et yritä Linda Mooren lainayhtiötä ja veloituksetta kaikki kiinnostuneet asiakkaat saattavat ottaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian (lindamooreloans@gmail.com) ja aion auttaa sinua haluamasi lainan määrän kanssa, lähetä sähköpostia minulle tänään ja olet iloinen. Lähetä minulle sähköpostia nyt- lindamooreloans@gmail.com Tai whatsapp- +19292227999.

  VastaaPoista
 28. Onko sinulla minkäänlaisia taloudellisia vaikeuksia? JOS KYLLÄ! Ota yhteyttä Kvithyll Finance and Mortgages Limitedin pienten ja suurten lainojen määrään. Tarjoamme kaikenlaisia laina-palveluita, jotta voimme vastata taloudellisiin tarpeisiisi, kuten henkilökohtaiseen lainaan, velkojen konsolidointiin, riskipääomaan, yritysluottoon, opintolainaan, kotilainaan alhaisella 2 prosentin korolla. Ota yhteyttä tänään sähköpostitse: kvithyllfinance@gmail.com Tyytyväisyys ja taloudellinen menestys ovat tavoitteemme ja työskentelysi meillä on hyvä kokemus. Whatsapp: +17816567138 luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

  Sähköposti: kvithyllfinance@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Oletko polvillaan kentällä? Ja sinua pyydetään rahaa ennen kuin annat sen?
  EI, et maksa mitään ennen lainan vastaanottamista
  Lain ja asiakastyytyväisyyden vuoksi tarjoamme tarvittavat kulut ja
  Antaa meille rahaa sen jälkeen, kun olet saanut hakemuksesi kokonaisuudessaan
  Olet voittanut 5000-50000000 euroa alhaisella 2%: lla 1-30 vuoden ajan

  Huomautus: Maksut, notaarit jne. Eivät maksa ennen lainan hankkimista

  OMA VAKAVA TEHDY EIVÄT
  Sähköposti: Expressfinance02@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Oletko polvillaan kentällä? Ja sinua pyydetään rahaa ennen kuin annat sen?
  EI, et maksa mitään ennen lainan vastaanottamista
  Lain ja asiakastyytyväisyyden vuoksi tarjoamme tarvittavat kulut ja
  Antaa meille rahaa sen jälkeen, kun olet saanut hakemuksesi kokonaisuudessaan
  Olet voittanut 5000-50000000 euroa alhaisella 2%: lla 1-30 vuoden ajan

  Huomautus: Maksut, notaarit jne. Eivät maksa ennen lainan hankkimista

  OMA VAKAVA TEHDY EIVÄT
  Sähköposti: Expressfinance02@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Oletko polvillaan kentällä? Ja sinua pyydetään rahaa ennen kuin annat sen?
  EI, et maksa mitään ennen lainan vastaanottamista
  Lain ja asiakastyytyväisyyden vuoksi tarjoamme tarvittavat kulut ja
  Antaa meille rahaa sen jälkeen, kun olet saanut hakemuksesi kokonaisuudessaan
  Olet voittanut 5000-50000000 euroa alhaisella 2%: lla 1-30 vuoden ajan

  Huomautus: Maksut, notaarit jne. Eivät maksa ennen lainan hankkimista

  OMA VAKAVA TEHDY EIVÄT
  Sähköposti: Expressfinance02@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Oletko polvillaan kentällä? Ja sinua pyydetään rahaa ennen kuin annat sen?
  EI, et maksa mitään ennen lainan vastaanottamista
  Lain ja asiakastyytyväisyyden vuoksi tarjoamme tarvittavat kulut ja
  Antaa meille rahaa sen jälkeen, kun olet saanut hakemuksesi kokonaisuudessaan
  Olet voittanut 5000-50000000 euroa alhaisella 2%: lla 1-30 vuoden ajan

  Huomautus: Maksut, notaarit jne. Eivät maksa ennen lainan hankkimista

  OMA VAKAVA TEHDY EIVÄT
  Sähköposti: Expressfinance02@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Oletko polvillaan kentällä? Ja sinua pyydetään rahaa ennen kuin annat sen?
  EI, et maksa mitään ennen lainan vastaanottamista
  Lain ja asiakastyytyväisyyden vuoksi tarjoamme tarvittavat kulut ja
  Antaa meille rahaa sen jälkeen, kun olet saanut hakemuksesi kokonaisuudessaan
  Olet voittanut 5000-50000000 euroa alhaisella 2%: lla 1-30 vuoden ajan

  Huomautus: Maksut, notaarit jne. Eivät maksa ennen lainan hankkimista

  OMA VAKAVA TEHDY EIVÄT
  Sähköposti: Expressfinance02@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Oletko polvillaan kentällä? Ja sinua pyydetään rahaa ennen kuin annat sen?
  EI, et maksa mitään ennen lainan vastaanottamista
  Lain ja asiakastyytyväisyyden vuoksi tarjoamme tarvittavat kulut ja
  Antaa meille rahaa sen jälkeen, kun olet saanut hakemuksesi kokonaisuudessaan
  Olet voittanut 5000-50000000 euroa alhaisella 2%: lla 1-30 vuoden ajan

  Huomautus: Maksut, notaarit jne. Eivät maksa ennen lainan hankkimista

  OMA VAKAVA TEHDY EIVÄT
  Sähköposti: Expressfinance02@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Oletko polvillaan kentällä? Ja sinua pyydetään rahaa ennen kuin annat sen?
  EI, et maksa mitään ennen lainan vastaanottamista
  Lain ja asiakastyytyväisyyden vuoksi tarjoamme tarvittavat kulut ja
  Antaa meille rahaa sen jälkeen, kun olet saanut hakemuksesi kokonaisuudessaan
  Olet voittanut 5000-50000000 euroa alhaisella 2%: lla 1-30 vuoden ajan

  Huomautus: Maksut, notaarit jne. Eivät maksa ennen lainan hankkimista

  OMA VAKAVA TEHDY EIVÄT
  Sähköposti: Expressfinance02@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Oletko polvillaan kentällä? Ja sinua pyydetään rahaa ennen kuin annat sen?
  EI, et maksa mitään ennen lainan vastaanottamista
  Lain ja asiakastyytyväisyyden vuoksi tarjoamme tarvittavat kulut ja
  Antaa meille rahaa sen jälkeen, kun olet saanut hakemuksesi kokonaisuudessaan
  Olet voittanut 5000-50000000 euroa alhaisella 2%: lla 1-30 vuoden ajan

  Huomautus: Maksut, notaarit jne. Eivät maksa ennen lainan hankkimista

  OMA VAKAVA TEHDY EIVÄT
  Sähköposti: Expressfinance02@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Oletko polvillaan kentällä? Ja sinua pyydetään rahaa ennen kuin annat sen?
  EI, et maksa mitään ennen lainan vastaanottamista
  Lain ja asiakastyytyväisyyden vuoksi tarjoamme tarvittavat kulut ja
  Antaa meille rahaa sen jälkeen, kun olet saanut hakemuksesi kokonaisuudessaan
  Olet voittanut 5000-50000000 euroa alhaisella 2%: lla 1-30 vuoden ajan

  Huomautus: Maksut, notaarit jne. Eivät maksa ennen lainan hankkimista

  OMA VAKAVA TEHDY EIVÄT
  Sähköposti: Expressfinance02@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Oletko polvillaan kentällä? Ja sinua pyydetään rahaa ennen kuin annat sen?
  EI, et maksa mitään ennen lainan vastaanottamista
  Lain ja asiakastyytyväisyyden vuoksi tarjoamme tarvittavat kulut ja
  Antaa meille rahaa sen jälkeen, kun olet saanut hakemuksesi kokonaisuudessaan
  Olet voittanut 5000-50000000 euroa alhaisella 2%: lla 1-30 vuoden ajan

  Huomautus: Maksut, notaarit jne. Eivät maksa ennen lainan hankkimista

  OMA VAKAVA TEHDY EIVÄT
  Sähköposti: Expressfinance02@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Oletko polvillaan kentällä? Ja sinua pyydetään rahaa ennen kuin annat sen?
  EI, et maksa mitään ennen lainan vastaanottamista
  Lain ja asiakastyytyväisyyden vuoksi tarjoamme tarvittavat kulut ja
  Antaa meille rahaa sen jälkeen, kun olet saanut hakemuksesi kokonaisuudessaan
  Olet voittanut 5000-50000000 euroa alhaisella 2%: lla 1-30 vuoden ajan

  Huomautus: Maksut, notaarit jne. Eivät maksa ennen lainan hankkimista

  OMA VAKAVA TEHDY EIVÄT
  Sähköposti: Expressfinance02@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Oletko polvillaan kentällä? Ja sinua pyydetään rahaa ennen kuin annat sen?
  EI, et maksa mitään ennen lainan vastaanottamista
  Lain ja asiakastyytyväisyyden vuoksi tarjoamme tarvittavat kulut ja
  Antaa meille rahaa sen jälkeen, kun olet saanut hakemuksesi kokonaisuudessaan
  Olet voittanut 5000-50000000 euroa alhaisella 2%: lla 1-30 vuoden ajan

  Huomautus: Maksut, notaarit jne. Eivät maksa ennen lainan hankkimista

  OMA VAKAVA TEHDY EIVÄT
  Sähköposti: Expressfinance02@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Oletko polvillaan kentällä? Ja sinua pyydetään rahaa ennen kuin annat sen?
  EI, et maksa mitään ennen lainan vastaanottamista
  Lain ja asiakastyytyväisyyden vuoksi tarjoamme tarvittavat kulut ja
  Antaa meille rahaa sen jälkeen, kun olet saanut hakemuksesi kokonaisuudessaan
  Olet voittanut 5000-50000000 euroa alhaisella 2%: lla 1-30 vuoden ajan

  Huomautus: Maksut, notaarit jne. Eivät maksa ennen lainan hankkimista

  OMA VAKAVA TEHDY EIVÄT
  Sähköposti: Expressfinance02@gmail.com

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?