Yrittäjät vetivät busineslärvit

Tämä on niin mun elämää. Siis olen tavallaan juuri nyt kesälomalla, mutta kuitenkin töissä. Päivät vietän perheen kanssa, mutta iltaisin siirryön työmoodiin. Läppäri on auki myöhään yöhön muiden nukkuessa, koska tekemistä on juuri nyt aika paljon. Olemme avaamassa Reykjavíkiin toista design-myymälää elokuussa ja siihen liittyy aika paljon kaikenlaista tekemistä. Ennen kuin varsinainen myymäläremontti on päässyt käyntiin, olemme keskittyneet muun muassa markkinoinnin ja viestinnän suunnitteluun, toteuttamiseen, hiomiseen ja muokkaamiseen. Työtunteja kuluu ja sähköposti huutaa punaisella - mutta on se sen arvoista.
Satu.
Maarit.
Piia.
Koska mainosbudjettimme ei ole järin suuri mutta meidän on kuitenkin pakko saada äänemme kuuluville, piti keksiä jotain vähän tavallisuudesta poikkeavaa. Niinpä päätimme kaupan tyttöjen kanssa rakentaa avajaiskamppanjamme meidän omiin naamoihimme. Idea tuntui niin järjettömältä, että uskomme sen jopa toimivan.

Sitäpaitsi: Miksi ihmeessä käyttää mainoskampanjoissa ja somekanavissa kulunutta ja viimeisen päälle siloteltua kuvapankkitavaraa, kun voi ravistaa hihasta jotain täysin uniikkia. Siis itseään.

Niinpä kävimme ruiskumaalauttamassa itseemme keskeisimmän bisneksemme ja valjastimme ukkoni ottamaan meistä kasan valokuvia. Väitän, että tästä pohjamatskusta saadaan aikaiseksi aika sairaan siistit markkinointi- ja viestintämatskut. Eller hur?

Kuvat: Björgvin Hilmarsson

Tunnisteet: , ,