Kuukauden kymmenen: elokuu

Kirjoitan joka kuukauden ensimmäinen päivä tulevan kuukauden mietteitä ylös. Kymmenen asiaa, jotka liittyvät tähän kuluvaan kuukauteen. Kysymykset ovat joka kerta samat. Tämä on siis sellainen ihana, vanhanaikainen blogipostaus, jossa höpisen ihan vain kuulumisia ilman sen suurempaa aihevalintaa tai näkökulmittamista.Kuukauden ensimmäisen aamun ensimmäinen ajatus:
Ei helkkari, mehän muutetaan ihan just! Eikä meillä ole vielä varmistunutta vuokralaista eikä mitään hajua siitä, minä päivänä tarkalleen ottaen muutamme. Thetta reddast. Kaikki järjestyy.

Tämän kirjan aion lukea:
Tässä kuussa en ehdi lukea yhtäkään kirjaa, joten en yritä esittää edes suunnittelevani sellaista. Mutta kuuntelussa minulla on kirjoja. Tällä hetkellä yksi hyvä dekkari: Kristina Ohlssonin Varjelijat, lukijana Heljä Heikkinen. Sain hevosmatkalaiselta vinkin Kristinan Fredrika Bergman -dekkarisarjasta, ja nyt menossa on sarjan kirjoista jo kolmas osa.

Työasia, jonka aion saada valmiiksi:
Unelmahommissa-kirjan käsikirjoitus on valmiina elokuun vimeinen päivä. Se on siis pakko saada omalta osaltani plakkariin tulevina viikkoina. Viimeisestä luvusta puuttuu vielä viitisen sivua. Sitten pari viikkoa aikaa käsitellä tehtyjä lukuja ja 31.8. pärähtää liitetiedosto WSOY:hyn. Tsäppädäppädää.

Työasia, jonka tiedän roikkuvan puolivalmiina vielä tämän kuukauden jälkeenkin:
Hih, tämä blogini visuaalinen uudistus. Se on loppusuoralla, mutta tässä kestää vielä hetki. Köh. Kun kuulenkin sanan uudelleenohjaus, suuhun nousee pikkuisen oksennusta. No, hoidettava se on silti. Luultavasti valmista on syyskuussa.

Lausahdus, josta saan juuri nyt energiaa arkeeni:
Tässähän on vielä ihan hyvin aikaa.

Ruoka, jota aion kokeilla:
Syksy tulee pian elikkäs keittovuodenaika. Aion valmistaa jossain kohtaa suosikkilihakeittoani eli rasvaista lampaanlihasoppaa. Yritän muistaa laittaa reseptin blogiinkin.

Tässä kuussa tapahtuvista asioista eniten olen laittanut aikaa tämän suunnitteluun ja nyt se viimein toteutuu:
Muutto Länsivuonoille. Iik!

Asia, joka tuntuu ristiriitaisimmalta:
Se, että saimme remontin kutakuinkin valmiiksi kotona - ja sitten muutamme hetkeksi pois. Ihan tavallinen perusoire kesken remontin.

Yksi tavoite, joka on mahdollista saavuttaa:
Tööt, tööt. Päässä on nyt sen verran ruuhkaa, että en keksi tähän MITÄÄN. Paitsi ehkä sen, että aion edelleen viimeiseen asti pitää kiinni siitä, että minulla ei ole eikä tule kiire. 

Minkä asian haluaisin lasteni muistavan tästä kuukaudesta:Uudet kaverit uudella kotikadulla. Uusi harrastus uudessa kotikylässä. Tässä kuussa tapahtuu heidän elämässään niin paljon ja jännittävää. Syntyy paljon muistoja! 

--

Olisi superkivaa lukea vastaavia listoja muiltakin. "Kuukauden kymmenen" saa siis vapaasti kopioida omaankin blogiin. Antaa palaa, tyypit!

Kuukauden kymmenen: heinäkuu
Kuukauden kymmenen: kesäkuu
Kuukauden kymmenen: toukokuu
Kuukauden kymmenen: huhtikuu
Kuukauden kymmenen: maaliskuu

Tunnisteet: ,