Crossfit-muija etsii treffipaikkaa Helsingistä


Haa, takulla klikkasit! Olen pikkaisen ylpeä kekseliäästä otsikostani, köhköh. Tämä crossfit-harrastukseni on nyt siirtynyt täysin uusille leveleille; se tuli joululahjoihinkin. Olin esittänyt kainona toiveena uutta treenipaitaa ja housuja, koska tajusin, että jos treenaa useammin kuin kahdesti viikossa, se yksi omistamani urheiluvaatesetti ei riitä, koska kuivuessaan teksitiiliin hiki näköjään haisee. Niinpä sisko oli käärinyt pakettiin päheän Reebokin teepaidan ja mustat trikoot. Toinen sisko osti treenipäiväkirjan, jonne voin kirjailla suorituksiani, tärisevin käsin tietysti.

Käly - se cf-hirmu joka minulle tämän lajin viime kesänä esitteli - antoi lahjaksi speed-ropen, jolla kelpaa piiskata lattiaa. Kiitos teidän lantionpohjalihastreenivinkkien, pääsen tällä hetkellä kaksi tuplahyppäystä ilman, että pisaraakaan lirahtaa. Harjoittelu näköjään kannattaa.

Lahjojen tulohan ei tähän lopu. Huomenna juhlin syntymäpäiviäni. Arvatkaas vaan, mitä toivoin lahjaksi! Reykjavíkin sisäisiä bussilippuja, koska treeneihin ei jäisillä lumikeleillä mitenkään pääse pyörällä. Toivoin myös smoothie-kymppikorttia CrossFit Reykjavíkin vastaanottotiskin "baariin", jotta ehtisin hoitaa saman tunnin aikana sekä päivän liikunnat että lounaan. Huomaan, että tästä lajista on nyt kehkeytymässä jonkun sortin addiktio. Kuin herkullinen musta aukko, jonka sisuksiin vääjämättä valun.


Lopuksi vielä se otsikon luoma lupaus. Ensi viikolla lähden viikon työmatkalle Helsinkiin. Olen jo vuosia aloittanut uuden vuoden Matkamessuilla mainostamassa Islantia, niin tänäkin vuonna. Hotla on varattu Punavuoresta, arkipäivät pyörin akselilla Punavuori-Kulosaari-Pasila-Keskusta. En haluaisi pitää treeneistä viikon taukoa. Minnehän päin Helsingissä kannattaa mennä kohtuuhintaisiin crossfit-vierastreeneihin? Kuukausihintaperusteisilla kuntosaleilla kertamaksut ovat usein aika kovia, mutta CF-saleista en osaa sanoa. Missä on hauska treenata, ja mikä sali ylipäätään toivottaa tervetulleeksi satunnaiset vierailijat?

Tuttavallani on mainio Crossfit-mesta Kirkkonummella, mutta tällä kertaa aikataulut eivät anna periksi lähteä Helsingin ulkopuolelle.

Kiitos avusta jo etukäteen!

Tunnisteet: ,