Unelmaduunarit: Marko Kilpi ei halua valita vain yhtä työtä

Tiedätkö, mitä hyötyä rikoskirjailijan urasta on poliisinammatissa? Paljonkin! Entä onko pakko valita kahden erilaisen työuran väliltä jos ei halua? No eipä tietenkään.


Uusimman podcast-jaksomme vieraana on tämä tehokas ja tosi mukava kuopiolaismies, poliisi, kirjailija, kunnanvaltuuston jäsen ja crossfit-harrastaja Marko Kilpi.

Olen kirjoittanut Kilven hienoista dekkareista aiemmin tänne blogiini, katso vaikka tämä juttuni kirjailijan tähän asti mielestäni vaikeimmasta romaanista Kuolematon.

Siitä asti kun tutustuin Marko Kilven tuotantoon, hän on tuntunut tulevan vastaan joka paikassa: televisiossa, uutisissa, poliisin arkea käsittelevässä dokumenttisarjassa, elokuvatuotannoissa ja kolumneissa. Asiantuntijana, kirjailijana, poliisina, yksityishenkilönä. Kuinka ihmeessä hän ehtii tekemään tämän kaiken ja olemaan niin monessa mukana? Missä ihmeen välissä hän kirjoittaa kirjansa, kun vuorotyö on kuitenkin aika vaativaa, eikä poliisin ammatissa koskaan voi etukäteen tietää, millainen setti työpäivästä muotoutuu.

Kuuntele tämä podcast-jakso. Lupaan, että se laajentaa tietoisuuttasi jostain kulmasta. 

Ai niin, muistathan! Meillä on teille kuulijoille pieni kuulijalahja ääni- ja sähkökirjasovellus BookBeatilta. Saat rekisteröityessäsi koodilla unelmaduunarit kuukauden maksutonta kuuntelu- ja lukuaikaa. (Jos halut tietää lisää siitä, mikä on BookBeat, siihenkin löytyy vastaus täältä itse oman elämäni wikipediasta...)Jos haluat jättää palautetta, aihetoiveita tai muuten vain avautua, voit toki jättää viestejä tänne bloginkin puolelle, mutta meillä on Unelmaduunareille myös oma Facebook-sivu, josta löytyy kootusti kaikki podcastiimme liittyvät jutut ja päivitykset.

Ehkä kiinnostuit myös näistä: 
Mikä on podcast ja miten sitä kuunnellaan? Aloittavan kuuntelijan opas.
Unelmaduunarit-podcast - tästä on kyse.
Aikaisemmat jaksot:

Antti Holma ja näin löytyy luovuus

Janita Autio: Opiskelu ei ole ainoa reitti unelma-ammattiin

Ilkka Halava: Elämme ihmiskunnan jännittävintä ajanjaksoa

Jenni Rotonen: Pupulandia ja bloggaaminen työnä

Marjut Rahkola: Kotiäitivuosina perustettu lastenvaatemerkki kasvoi miljoonabisnekseksi

Jari Oinonen: Uratykki ja koti-isä kertoo, kuinka yhdistää hyvä työura ja onnellinen lapsiperhe

Maria Löfgren: Onnellisena töissä

Joonas Laurila: Pätevät vinkit motivaatioon

Elina Lepomäki: Näin paljon työstä kuuluisi saada palkkaa

Johanna Pawli: Kun jooga-harrastuksesta tuli työ

Tunnisteet: , , ,