Pian on Islanti-bileet!

Tihrustin viime yönä viimeiset korjaukset seuraavan kirjani vedoksiin. Viimeinen korjaus, jonka tein, koski islanninkielisen sanan pippeli oikeinkirjoitusmuotoa. Musta tuntuu, että tästä Islantilainen voittaa aina -kirjasta on tulossa varsin onnistunut - varsinkin kun se pippelikin on nyt oikein kirjoitettu! Kirja ilmestyy maaliskuun lopussa.
Heippa! (Kirjan kuvat otti Björgvin Hilmarsson; tämä oli yksi kuvista joka lopulta ei päätynyt kirjaan.)
Päätin hylätä idean perinteisistä kirjajulkkareista. Eihän niihin kukaan nykyään pääse tai ehdi. Sen sijaan ehdotin Islannin suurlähetystölle Suomessa, että mitä jos järjestettäisiin kirjan ilmestyessä yhdessä kivat juhlat. Ne suostuivat!

Tila ja viini ovat rajallisia hyödykkeitä. Haluaisin silti, että toimittajien, bloggaajien ja Islanti-kontaktien lisäksi näihin islantilaisiin bileisiin pääsisi mukaan myös muutama blogini lukija. Koska tuskin olisi tämäkään kirja ilmestynyt ilman tätä blogia.

Siispä! Jos haluaisit mukaan Islanti-bileisiin maaliskuun lopussa (Helsingissä), jätä kommenttikenttään puumerkkisi ja sähköposti, josta sinut saa kiinni. Kerro vaikka, minkä kirjan luit viimeksi. Vastanneiden kesken arvon viisi kutsua. Aikaa vastata sunnuntai-iltaan 1.3. asti - laitan maanantaina tiedon arvotuista kommenttikenttään ja blogin FB-ryhmään ja voittajille sähköpostiviestit, joissa kysyn kotiosoitteitanne.

Mä luin muuten viimeksi Robert Galbraithin (eli J.K. Rowlingin) Käen kutsun. Plussaa kiinnostavista päähenkilöistä, miinusta pitkäveteisestä juonesta.


Tunnisteet: ,