Jouluinen muumipiparkakkutalo

Yritin taas vähän joulua. Minulla on paljon hyviä ideoita ja olen hyvä organisoimaan, mutta en ole kauhean visuaalinen (ks. joulukalenteri). Jossain mielenhäiriössä menin kuitenkin lupaamaan muumitalon väkertämistä piparkakkutaikinasta. Myymme Suomi PRKL! -kaupassamme muumipiparkakkutalomuotteja ja ajattelimme muiden kaupan tyttöjen kanssa, että olisi kivaa laittaa näytille yksi muoteilla valmistettu talo myyntiä edistämään. Ehheh.
Muumipeikko pakenee suloiselta terassilta.
Tähän vaadittiin jo yritystä!
Aloin toteuttaa ideaa. Ostin valmista piparkakkutaikinaa ja leivoin muoteista osat. Sulatin puoli kiloa (en liioittele) sokeria pannulla, poltin sormeni ja pistin homman kasaan ohjetta seuraten.
Papan hattu kärähti.
Seurasin ohjetta todella tarkasti, mutta lopputulos on - noh - aika omaperäinen. Mieheni kertoi tönön nähdessään mielipteensä huutonaurukohtauksella. Kauppiaskollegatkin saivat huumorihepulin. Olen palautteenantajien kanssa samoilla linjoilla. Vaikka tätä taloa katsoisi mistä kulmasta tahansa, se on aina törkeän vino. Edes Gaudi ei pystyisi luomaan tuollaista kattorakennelmaa.
Rakkaudella valmistettu.
En usko, että tällä talolla kanattaa markkinoida yhtään mitään. Ensi jouluna vaadin, että tilaamme nämä myynninedistämismateriaalit leipurilta.

Seuraavaksi pursotan mökin päälle paljon sokerikuorrutetta liukasteeksi (menee paremmin kurkusta alas). Kyllä tästä huumorikeksistä kelpaa vieraille tarjota!

Tunnisteet: ,