*) Yhteistyössä Xylitol-Jenkki ja Suomen Blogimedia . ylitol...

Puhdistava purkkatyyny suuhun + tuotearvonta

25.8.14 Satu Kommentteja: 133

                                                                           *) Yhteistyössä Xylitol-Jenkki ja Suomen Blogimedia.


Xylitol Jenkki kysyi, haluaisinko etukäteen testata syyskuun alussa kauppoihin tulevaa purkkauutuutta Jenkki Clean Feel. Tässä on viime kuukausina tullut Jenkki-yhteistyön myötä mietittyä omia ja lapsen suuleegoja niin paljon, joten mikä ettei vielä kerran purkka-asiaa! Täytyy kyllä sanoa, että tästä sisältöyhteistyöstä on ollut meille ihan oikeasti hyötyä, enkä nyt puhu vain rahasta tai tuotenäytteistä, vaan hyvinvoinnista. Purkkasulkeisten ja tuotenäytteiden jälkeen olen paneutunut hampaista huolehtimiseen paljon enemmän kuin aikaisemmin. Selviä muutoksia olen huomannut kolme:
Purkkauutuus muistuttaa etäisesti puhdistustablettia.
 • Lapsi on oppinut pesemään hampaat joka aamu ennen aamupalaa. Mies ja anoppi kummastelevat tätä meidän suomalaisnaisten tapaa, mutta en anna sen haitata.
 • Lapsi oppi käyttämään purkkaa! Yhtä purkkatyynyä jauhetaan viisi minuuttia joka aterian jälkeen. Kännykkäni hälyttää, kun on aika käydä laittamassa purkka roskiin.
 • Itse olen oppinut käyttämään purkkaa karkin korvikkeena. Kun kaamea makeanhimo yllättää, vetäisen suun täyteen vadelma-lakritsipurkkaa, sitruunapurkkaa, appelsiinipurkkaa tai salmiakkipurkkaa. Irtishimo ihan oikeasti häviää melkein olemattomiin.
Sain Clean Feel -tuotenäytteitä viime viikolla ja laitoin heti pari pussillista tarjolle lasikulhoon keittiön pöydälle. Olen napsinut sinivalkoisia tyynyjä suuhun muutamia kertoja päivässä. Xylitol Jenkki kuvailee uutuuttaan näin: "...huuhtelee hampaita suuta kosteuttavalla ainesosalla ja sisältää hampaita hellävaraisesti puhdistavia aineita."

Ei Clean Feel -täysksylitolipurkka mikään hammasharjan ja -tahnan korvaaja ole, mutta pintapuolisen pikapesun sillä kyllä saa aikaiseksi. Tämä olisi parhaiten paikallaan äitelän valkosipulipastan jälkeisessä palaverissa tai kuolapäikkärikoomasta toipuessa. En kuitenkaan itse ihastunut uutuuteen, koska sen aromit ovat omaan makuuni aivan liian voimakkaita. Jos haluan todella raikkaan olon suuhuni, pesen mieluummin hampaat. Purkan suhteen pitäydyn mieluummin hedelmän- ja karkinmakuisissa vaihtoehdoissa.
Annan ääneni vatulle.
Haluaisiko teistä joku kokeilla tätä uutuutta? Xylitol Jenkki lupasi lähettää kolmelle blogini lukijalle kymmenen Cleen Feel -purkkapussia. Jos haluat osallistua arvontaan, toimi näin. Kerro kommenttiosiossa, mikä on oma suosikkipurkkamakusi ja jätä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi. Aikaa vastailla 30.8. asti. Ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti ja pistän voittajien nimet myös blogini Facebook-sivuille.

Jos hammasten hyvinvointiasiat kiinnostavat, lue toki myös nämä jutut:

- Suomihampaat Islannissa - suomalaisen ja islantilaisen hammashoitosysteemin vertailua
- Reikiintyviät ja kellastuvat hampaat: - havaintoja perinnöllisestä kiillevauriosairaudesta
- Hampaiden muovikuoritus - asiaa muovilaminaateista


133 kommenttia:

 1. Jenkin Polka Mint kuulostaa houkuttelevalta, mutta koska sitä en vielä ole maistanut niin suosikkini on vanha kunnon Spearmint.
  maija.rantala@atturku.net

  VastaaPoista
 2. Sitä oon miettiny, että eikö monta kertaa päivässä tapahtuva purkanpureminen rasita leukalihaksia? Vai tottuuko siihen? Meillä lapset syö täysksylitolipurkkaa päivittäin mutta itse en ole kyllä päässyt purkanjauhamisen makuun.

  VastaaPoista
 3. Suomessa mulla kulki aina Jenkit mukana, Italian marketeista ei ole löytynyt yhtäkään hyvää korvaaja ja purkanjauhanta onkin jäänyt. Mä taas tykkään purkasta raikkaan makuisena, ne makeat purkat ei miellytä. Suosikki on kuitenkin - yllätys, yllätys - salmiakki! (suomitaliaholla@gmail.com)

  VastaaPoista
 4. Mä kokeilen mielelläni! Suosikkimaku on kaikki raikkaat mintut, makeat purkat ei miellytä ja kaikkein kamalinta on just hedelmä :D

  -NiinaS

  VastaaPoista
 5. Mun suosikkimaku on se tavallinen sininen jenkki, mutta polka mintiä kiinnostais myös kokeilla. hannarantala78@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Jenkki Sweet Mint on mun suosikki, mutta tämä uutuuskin kuulostaa tosi kiinnostavalta! - ssvainio@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Peppermint on mun suosikki nyykyään, mutta myös lapsuuden lempparimaku Spearmint menee :)

  ansku_bansku90 at hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Mä olen nykyisin purkan suurkuluttaja, joten tietysti mielelläni lähtisin mukaan kokeilemaan. Aina ruokailun jälkeen purkkaa suuhun. Kaksi vuotta viime tarkastuksesta ja ensi viikolla pitäisi mennä näyttämään. On jännä nähdä, onko purkalla ollut vaikutusta reikiintymiseen.
  sarisoini67@gmail.com

  VastaaPoista
 9. spearmint on lemppari, tommonen voimakas ja raikas kuulostaa tosi hyvältä omaan makuun!
  kynsinauhatanssi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 10. Hmmm...on aikaa siitä kun viimeksi kokeilin, mutta lempimaku joku raikas minttu, voisi kokeilla vaikka polka mintiä. Kivaa, että pieni oppii harjaamaan itse. Mä olin ihan hysteerinen kunnon harjaamisen kanssa ja harjasin pojan hampaat aika vanhaksi...lopulta teki aamuharjauksen itse ja mä harjasin illalla. Nyt toki harjaa itse aamuin illoin.

  VastaaPoista
 11. Perus-spearmint on suosikkini, mutta vaihtelun vuoksi on kiva joskus kokeilla noita maku-purkkiakin. Ehdottomasti mukana ihanassa arvonnassa!
  -Shiva-
  suddenconnection(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Mie taas tykkään nimenomaan vahvoista ja raikkaista purkista! Tarvitsen sen kylmän tunteen suuhuni purkan jauhamisen jälkeen :) Jenkin Ice Menthol on ihan paras! (sanna.viherlehto@hotmail.fi)

  Miksi muuten hampaiden pesu ennen aamupalaa?

  VastaaPoista
 13. Minäkin pidän sekä hyvin raikkaista ja perusmauista kuten spearmint, hedelmäaromiset yms eivät iske minuun :D

  VastaaPoista
 14. Sininen minttu -se perinteinen- on paras. Salmiakki ja vattu-salmiakki, jos haluaa namia. Kunnioitettavaa pestä hampaat ennen syömistä. Itse haluan raikkaan tunteen lähtiessä ja pesen syönnin jälkeen ja joo, ei tule yleensä se kiilteen kannalta tärkeä puoli tuntia taukoa täyteen.

  Pipsa

  VastaaPoista
 15. Spearmint taitaa olla se kaikkien aikojen lempparimaku. Toki hedelmämaut on myös käytössä, mutta jos noista "perinteisistä" valitsee niin ehdottomasti spearmint :) upihlaja(a)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Itse tykkään "perinteisistä" mauista, joten spearmint uppoaa parhaiten!
  poksinmatkamaailmaan@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Mun lempparit on hedelmä ja spearmint. Salmiakkipurkkakin on tosi hyvää. leena222@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Suosikkimaku ehdottomasti salmiakki/lakritsi, mutta myös perusmaut uppoaa hyvin.
  anu.simila@elisanet.fi

  VastaaPoista
 19. Mun suosikkimaku on tälläkin hetkellä suussa pyörivä Rasberry sorbet. Menee melkein karkista. Lotta
  (lottasavola@hotmail.com)

  VastaaPoista
 20. Hedelmämakuiset maistuvat mulle :-)
  Täällä missä itse asun on tavallista pestä hampaat ainoastaan aamulla. En ole kenenkään nähny pesevän illalla hampaita. Silti, ei sillä tunnu olevan vaikutusta hampaisiin. Mun miehellä on tosi valkoiset hampaat eikä ole ikinä käyny hammaslääkärissä. (Ei täällä ole tapana käydä, ellei ongelmia esim. kipua ilmene).

  VastaaPoista
 21. Lempparimaku on ehdottomasti salmiakki, myös kaikki raikkaat mintunmaut menevät suosikkilistan kärkipäähän. Ostan yleensä useamman pussin erimakuisia purukumeja ja kippaan ne samaan purkkiin, siitä sitten itsekukin saa napsia purkkaa poskeen oman mielen ja tarpeen mukaan.
  sariansalonen@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Lempimakuni on perus piparminttu. kmyrskog@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Jauha mieluiten jotakin niin raikasta, että nokka aukeaa ja vesi tirisee silmistä. Airwaves on erihyvä. aek0310@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Polka Mint on noussut suureen suosiooni. Lisäksi pidän erityisesti Salmiakki Juicy Cubeista :)

  smcheung53(at)gmail.com

  VastaaPoista
 25. kaikki salmiakin makuiset xylitol-purkat ovat suosikkejani. saga ( rasanenss(at)gmail.com )

  VastaaPoista
 26. Rasberry sorbet ja Polka Mint ovat hyviä!

  xeve@hotmail.fi

  VastaaPoista
 27. Salmiakki. Aina yhtä hyvä ja luotettava ;)

  __Anna__

  anna-mari.k1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 28. Tykkään eniten eucamint/eucalyptus -purkkamauista. Lakritsi ja hedelmäiset purkat olisivat hyviä, jos maku vain säilyisi pidempään kuin muutaman ensimmäisen puraisun ajan.

  villasukka.kirjahyllyssa(at)luukku.com

  VastaaPoista
 29. Perinteinen spearmint maistuu. Harvoin tulee edes kokeiltua uusia makuja.

  kirsi.pitkanen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 30. Suosikkimakujani ovat Soft lemongrass ja Fresh orange-spearmint. Lapsena söin aina salmiakkipurkkaa, mutta nykyään kaipaan raikkaampaa makua suuhun. ellimuru(at)gmail.com

  VastaaPoista
 31. Kaikista paraata purkkaa on kaikki karkinmakuiset; sorbetit ja cubet uppoaa tänne.

  VastaaPoista
 32. Mä tykkään raikkaista mauista jotka raikastaa suun syömisen jälkeen, eli mintut ja piparmintut uppoaa täällä. patikka at gmail piste com

  VastaaPoista
 33. Lempparipurkkani vaihtelee mentholin raikkaudesta karkkipurkkaan eli juurikin noihin mainitsemiisi vadelma-lakritsiin ja sitruunaan. Voisinkin mennä heti laittamaan purkan suuhun. nsiitonen a gmail.com

  VastaaPoista
 34. Minä syön eniten Fruitmix:iä. Parasta kun on erilaisia eikä purkka maistu aina samalta.

  Mikä siinä aamuisessa hammaspesussa oli islantilaisten mielessä outoa? :D Sekö, että ne hampaat pestään myös aamulla vai se, että ne pestään ennen aamupalaa?

  t.ph (laitan osoitteen jos voitan purkkaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ihmettelevät, että miksi hampaat pestään ennen kuin syödään mitään. Yritin selittää esim. happamien mehujen juomisesta ja että sen jälkeen ei ole hyvä heti pestä hampaita, mutta ilmeistä päätellen tämä ei mennyt ns. jakeluun :)

   Poista
  2. Joo ja hammaskiille pehmenee syödessä niin sen hankaaminen heti syömisen jälkeen ei ole ilmeisesti suositeltavaa
   t.ph

   Poista
 35. Täältä ei xylitolipurkkaa saa, joten olisi mahtava ylläri! Tykkäilen salmiakista, mintuista ja piparmintuista ... mamesaar@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Lempimakuni on lemon-lime sorbetpurkka. :) acoustic @ netti.fi

  VastaaPoista
 37. Jenkki Twisted Raspberry-Liquorice! Voisin syödä koko pussin kerralla jollei leuat tulisi kipeiksi tai järki sanoisi, että perästä kuuluu jos näin teet.

  VastaaPoista
 38. Tottakai kiinnostaa, taalta rapakon vaaralta puolelta kun ei jenkkia saa! Suosikkimauksi valikoituu Ice menthol. Sopivan raikas!

  VastaaPoista
 39. Arvontaan mukaan joo. Nykyisin tykkään eniten Sisu-xtolpurkasta ("Gifu" kuten pentuna sanottiin). zhanelaa@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Perus vihreä Jenkki on parasta! Se on ihan klassikko. Lapsuudestani olen kaivannut sitä kanelinmakuista purkkaa, Jenkkiä kai sekin oli. Pakkaus oli sellainen ruosteenruskea?
  ammaija@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Purkassa suosikit on minttuisia tai sitruunaisia, joskus harvoin menee karkintuskassa hedelmäisiä makuja.

  -merja

  VastaaPoista
 42. Suosin täysksylitolisia Professional-Jenkkejä, suosikkini on salmiakki.
  (meiliosoitteen saat toki jos voitan)

  VastaaPoista
 43. Taidan olla melkoinen tylsimys tän asian suhteen, sillä mun suosikkipurkkamakuni on ihan se tuttu ja tavallinen peppermint... :D Vielä ei ole löytynyt sen voittanutta!
  laura.leppajarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Piparminttu sekä lakritsiset ja salmiakkiset maut kelpaa minulle hyvin :-)
  tessi11@hotmail.fi

  VastaaPoista
 45. Eipä kyllä ole aikoihin tullut purkkaa jauhettua! Täytyy korjata asia. Lempparimakuja ovat kaikki minttuiset ja raikkaat.

  elsa.korkeila (at) gmail.com

  VastaaPoista
 46. tuleeko noihin clean feel purkkiin jotain eri makuja vai onko ne vaan niitä perusmakuja mitä nytkin on kaupassa myynnissä? En ite tykkää yhtään jostain syystä niistä perus mintuista vaan haen aina jotain erikoisempaa. vaikkapa juuri tuo vadelma purkka.

  pimeaonni@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkuun ainakin tulee vain tämä yksi maku. peppermint.

   Poista
 47. Lempparini on jo lapsesta asti ollut klassikko, vihreä spearmint. Villimmätkin maut miellyttävät, mutta niistä lähtee helposti maku liian nopeasti.. :(

  -unae (se.karhuaiti@gmail.com)

  VastaaPoista
 48. Peppermint on mieluisin, hedelmät toisena :) ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Paras maku on raikas mild eucamint. Kaipailisin takaisin eucalyptus-jenkkiä, jota valmistettiin, kun olin lapsi. Olen ksylitolin suurkuluttaja mutten asu Suomessa, joten joudun aina vähän suunnittelemaan, mistä ja milloin päiväannokseni hankin. :D

  castorjapollux@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Tällainen tuote on ihan nappijuttu. Joudun töissä vähän väliä maistamaan jotain tuotetta ja ylimääräistä karkkia ja pullaa tulee napsittua ihan liikaa. Paras maku on tällä hetkellä lemun cube :)

  VastaaPoista
 51. jenkki mynthon.
  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 52. Perinteinen sininen jenkki ja salmiakki ovat mun lemppareita olleet aina. Nykyään tuntuu, että purukumeista lähtee maku ihan liian nopeasti. Harvemmin enää tulee purkkaa popsittua, jotenkin se vaan on jäänyt..
  juuli.matilainen@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Suosin tosi vahvoja minttu- ja mentholpurkkia ja jauhan täysksylitolia monta kertaa päivässä. 2-vuotias skidi ei vielä saa, mutta vielä sekin tähän opetetaan (hinku ainakin on jo kova). Salmiakki tuppaa purukumin makuna olemaan vähän pliisu ...tai sitten se "haihtuu" liian pian. Muuten se varmaan olisi ykkönen.

  VastaaPoista
 54. Mä tykkään eniten vadelma-salmiakista, mutta yleensä tulee jauhettua jotain raikkaampaa. Hedelmä ja samiakkipurkat on enemmänkin karkin korvike, raikkaat purkat saa suuhun puhtaamman tunnun aikaiseksi.

  VastaaPoista
 55. Suosikki on vihreä spearmintti! Salmiakki ja muut uudet jutut ovat liian karkkimaisia makuuni. Tama tyynyjuttu kuulostaa mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
 56. Salmiakki! Voisin vetää samantien koko pussillisen!
  Anna
  amkaun@utu.fi

  VastaaPoista
 57. Ehdoton suosikki on Jenkin Mintmix. Makeista hedelmä purkista häviää maku liian nopeasti ja tykkään syödä purkkaa raikastaakseni suun ruuan jälkeen.

  sanna.a.leppanen@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Kyllä se niin on, että kaikki lakun/salmiakin makuiset on parhaita. Ja sitten se perinteinen vihreä Jenkki :)
  Ihana blogi sinulla, juuri tänne törmäsin ja heti pääsin kommentoimaan :P
  -Lellu
  lmakela1@gmail.com

  VastaaPoista
 59. vadelma-lakritsi ja orange-spearmint, mies on opettanut minut syömään purkkaa oikein olan takaa! lauramaijala@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Suosikkini on (vähän tylsästi) spearmint.

  VastaaPoista
 61. Oma suosikkini on perinteinen sininen jenkki ja ehdottomasti Professional -versiona. Oispa kiva päästä testaamaan tätä uutuutta, tykkään purkista joiden äkäisyys saa haukkomaan henkeä :) (saaratuu(@)netti.fi)

  VastaaPoista
 62. Mä olen tykästynyt siihen uuteen Polka raita minttuun, vaikka sen maku kyllä häviää armottoman nopeasti. a_tammisto@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Yleensä spearmint, mutta vadelma-lakritsi toimii myös! Ehdottomasti mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 64. Ihan perinteinen jenkki vihreä :)

  VastaaPoista
 65. Olisko se lempimaku sitten Lemongrass... marisagulin(a)yahoo.com

  VastaaPoista
 66. Lakritsia sen olla pitää:) Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Sitruuna tai hedelmä. Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 68. Kyllä se lemppari on perinteinen sininen jenkki! nää marjaisat/hedelmäiset on monet liian makeita, enkä piittää liian "raikastavista". valmanainen@gmail.com

  VastaaPoista
 69. sininen jenkki!!! niin raikas ja hyvä!!!
  arja
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. vihree jenkki on kestosuosikki meidän perheessä!!!
  jutska
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 71. Pidän raikkaista mauista kuten menthol.
  johannaliina(at)gmail.com

  VastaaPoista
 72. Se sorbettipurkka! Melkeen voittaa muut herkut... On myös jotenkin koominen idea. :D
  emmental_31@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Polkka-purkka! Se on ihan karkkia :D Harmi vaan, että maku haihtuu siitä olemattomiin niin nopeaan.

  puffi06 ät hotmail dot com

  VastaaPoista
 74. Uusia purkkamakuja tulee kokeiltua niiden ilmestyttyä kaupan hyllylle. Vanha kunnon spearmint pitää silti tiukasti purkkamakukisan ykkössijaa. Peppi707@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Käheään kurkkuun on kiva napsia tavallista spearminttiä. Mutta maun puolesta jenkin sorbet purkat, varsinkin vadelma varastaa sydämeni ihanan makealla makuelämyksellä ! (:

  possuapinajee@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Mä olen just noitten kirpeitten ja viileiden makujen ystävä!
  nannaleppanen@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Salmiakki :) millal@luukku.com

  VastaaPoista
 78. Salmiakka tai sitten ihan tavis peppermit
  rinne.sari@dnainternet.net

  VastaaPoista
 79. Kyllä vadelma-lakritsi-twist on paras, melkein kun karkkia söis, hih!
  jmel@suomi24.fi

  VastaaPoista
 80. Eucamint kalsiumilla höystettynä on ykkönen!
  Pitäähän nyt tulevan suuhygin päästä tätä testaamaan...
  c3kole01@students.oamk.fi

  VastaaPoista
 81. Peppermint on oma lempparini! :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Itse kaipaan purkalta juuri sitä raikastusta, joten freshmint on lemppari! Aivan perässä tulee eucamint. -roosa (roosa.lautanen@hotmail.com)

  VastaaPoista
 83. Peppermint:)
  Päivi P
  (martikainenpaivi at hotmail.com)

  VastaaPoista
 84. Professional mint on suosikkini
  (Heidi-hautamaki AT hotmail.com)

  VastaaPoista
 85. JENKKI PRO FRESHMINT
  henri.reivo@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Laku ja salmiakki on lempparimakuja.
  pusuri(at)luukku.com

  VastaaPoista
 87. Lemon-lime on mun ykkönen!
  lehsaara@gmail.com

  VastaaPoista
 88. salmiakki <3
  sumppa85(a)suomi24.fi

  VastaaPoista
 89. Jenkki professional freh mint. Sitä juuri pureskelen. Siinä säilyy maku pisimpään.
  marianne.hakala@live.com

  VastaaPoista
 90. Mun purkkalemppari on Jenkin Fresh&Cool juurikin tuon voimakkuuden takia, joten tää uutuus olis varmaan mulle just passeli!
  oona.isoviita@dnainternet.net

  VastaaPoista
 91. pro freshmint. :)
  eppu-89@suomi24.fi

  VastaaPoista
 92. perus sininen Jenkki :)

  VastaaPoista
 93. Minun ikisuosikkini on spearmint.

  VastaaPoista
 94. Perus sininen Jenkki :)

  markkuholmala@hotmail.com

  VastaaPoista
 95. Oma suosikkini on Jenkin noista sorbettipurkista se vadelma! Ei edes maistu purkalta ja vie makeanhimon mennessään!

  arrrested@hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Spearmint on suosikkimakuni.
  smpasane@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Salmiakin makunen on paras:-)
  veera.vuoristo9@hotmail.com

  VastaaPoista
 98. Olen jo vuosien ajan yrittänyt jokaisen ruokailun jälkeen muistaa pureskella purkkaa, mutta aina sitä ei tule vieläkään pureskeltua. Ostan purkkaa useamman pussin yleensä tarjouksesta, niin sitä on aina kun edellinen pussi on loppumassa. Oma suosikkimakuni on Sweet mint, mutta en ole hirveästi maistellut noita uutuuksia, Omena on joskus ollut ihan hyvää ja sillä sen makeanhimonkin saisi varmaan taltutettua. tujram@hotmail.com

  VastaaPoista
 99. Vattu on minun ja oikeastaan koko perheen suosikki. soili.afhallstrom@gmail.com

  VastaaPoista
 100. Polkamint ja salmiakki!
  Zubadum94@hotmail.com

  VastaaPoista
 101. Jenkiltä kesällä ilmestynyt Ice Menthol on tämän hetken suosikki, sen lisäksi kaikki mintunmakuiset, erityisesti Polka Mint ovat myös herkkua. o3muje00@students.oamk.fi

  VastaaPoista
 102. Mukana arvonnassa, ja suosikkipurkkamakuni on salmiakki :)

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 103. Spearmint :)
  maline@hotmail.fi

  VastaaPoista
 104. Mukana arvonnassa. Omat lempparimaut on perusmintut, salmiakki ja laku. Lasten vaatimuksesta tulee sitten ostettua myös hieman lempeämpiä hedelmäisiää purkkapusseja.
  peppiina@koti.luukku.com

  VastaaPoista
 105. Salmiakki hirmulle salmiakki! Eli salmiakki purkka :*

  Maiju.tiikeri-98@hotmail.com

  VastaaPoista
 106. Sweetmint!!!!!! Jenkki on kulkenut koko elämän matkassa ja tulee kulkemaan! <3

  maimyx(at)gmail.com

  VastaaPoista
 107. Lemppari on Sorbet Lemon-Lime!

  viivi.voutilainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 108. Minttu varmaankin... Kyllä kokeilisin mielelläni tuotakin uutuutta. hannes013(a)hotmail.com (huom korvasin @-merkin (a) roskapostin välttämiseksi.

  VastaaPoista
 109. Ihan perus peppermint ja spearmint lemppareita! =)
  marilee.mp@gmail.com

  VastaaPoista
 110. Peppermint ja lakritsi-vadelma <3

  tiia.aziz@hotmail.com

  VastaaPoista
 111. Sorbet Lemon-Lime on suosikkini.
  leila.nahkola@hotmail.com

  VastaaPoista
 112. Karkkihiiri kiittää ideasta! Viime aikoina on iltaisin ollut huulessa Polka mint tai vattusorbettipurkka irtokarkkien sijaan. Jes!

  Venni

  VastaaPoista
 113. Kokeilen aina uusia makuja mutta aina palaan takaisin spearmintiin ja peppermintiin, se on se raikkaus! kristiina.rintanen@gmail.com

  VastaaPoista
 114. Raikas minttu tai salmiakki on mun suosikit. Muulle perheelle sitten pitää ostaa jotain imelää hedelmä purkkaa :) Ne kyllä syö mun salmiakki purkatkin kun silmä välttää :D Mulle alkoi tulla noista imelistä raskausaikana huono olo enkä ole tästä yli vielä päässy.

  TTosi

  VastaaPoista
 115. Perinteinen vihreä jenkki on parasta aina vaan. :)

  sanna(at)santsu.net

  VastaaPoista
 116. vadelma-lakritsi on mun ehdoton suosikki :)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 117. Vadelma lakritsi on mun suosikki
  Marianne.nordlund99@gmail.com

  VastaaPoista
 118. Peppermint ja salmiakki ovat ne eniten kulutetuimmat maut :)
  lumikki1@luukku.com

  VastaaPoista
 119. Vadelma-laku on minunkin suosikki :) killikis@gmail.com

  VastaaPoista
 120. Salmiakki namnam
  marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 121. Suosikkini on ehdottomasti perinteinen vihreä Jenkki.

  Olen löytänyt kuitenkin Jenkille kilpailijan kreikkalaisesta Elma merkkisestä mastiha (mastic) purukumista. Kyseinen purkka valmistetaan vain Chioksen saarella kasvavien puiden mahlasta. Maku on ekaa kertaa maistettaessa hyvin erikoinen, mutta siihen tottuu vähitellen. Näitä on myös erimakuisia ja tykkään eritoten ruusun makuisesta :)

  laura.juottonen@gmail.com

  VastaaPoista
 122. Henk. koht. suosikit ovat salmiakki ja perinteinen sininen jenkki.

  hanna96 at hotmail.com

  VastaaPoista
 123. Raikas spearmint on suosikkimaku.

  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 124. Täysksylitoli ja raikkaat perusmaut eli mintut ovat käytössä. Joskus tulee vaihteluksi ostettua salmiakkia, mutta hedelmäisiä tekomakuja en voi sietää ollenkaan. Purkat eivät myöskään saa olla liian isoja möhkäleitä, kuten jotkut kuutiot ovat. Rasittaa leukoja semmoisten jauhaminen. riittamaria@outlook.com

  VastaaPoista
 125. Kyllä raikas spearmint on lemppari. Makeanhimon yllättäessä hedelmäpurkat on hyviä.

  laura.jalkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 126. Mun lemppareita on lemon-purkat sekä päärynä-lakritsi on aivan ihana =). Mukaan kivaan arvontaan!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 127. Mä tykkään sekä ihan perinteisestä peppermintistä, että lakritsin makuisesta, joka silloin tällöin auttaa akuuttiin karkki-himoon :) liisa.m.kauppinen@gmail.com

  VastaaPoista
 128. Salmiakki turhaa-postia(a) hotmail.com

  VastaaPoista
 129. Kaikki sitruunaiset on hyviä! ;o)

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?