Hajanaisia havaintoja kuluvalta viikolta

Heippa vaan teidänkin lauantaiaamuun! Kulunut viikko on ollut törkeän täyteenahdettu kaikkea ihanaa. Kaikkein parasta on ollut työtuttujen ja kavereiden tapaaminen, ja se nyt on aika pitkälle sama asia.


Yleensähän siis olen töissä kotona yksin koneen kanssa ja käyn lounastunnin aikaan urheilemassa. Siihen verrattuna tämä viikko on tarjonnut ihanaa säpinää. Kuvat ovat random-otoksia viikon varrelta.

Pääsin käymään Tampereella! Menin aamujunalla, söin voisarven ja  perille päästyä ihmettelin sitä rakennustyömaan määrää. Selvisi, että tehdään kuulemma ratikkalinjaa. Aikamoist! Tampereelle minut kiskaisi ammattikorkeakoulu. Tutustuin toukokuussa PINGissä Miina Kivelään, digimarkkinoinnin lehtoriin. Pääsin jututtamaan häntä seuraavan kauden Unelmaduunarit-podcastiin, pidin luennon digimarkkinointialan tarjoamista työllistymismahdollisuuksista ja sain kysellä hänen oppilailtaan mielipiteitä digimarkkinoinin oppimateriaaleista. Olen nimittäin parhaillaan kirjoittamassa sellaista oppikirjaa, ja katsoin asialliseksi kysäistä oppimatskun potentiaalisilta tulevilta lukijoilta, mitä he tällaiselta materiaalilta odottavat. Se oli hirmuisen valaisevaa. Kiitokset Tampereelle!


Sitten me tavattiin tämän meidän upean Biodelly-possen kanssa, puhuttiin luonnonkosmetiikasta ja suunniteltiin seuraavaa vuotta. Jes, jes, jes.  


Söin ysibaarissa nuudeleita ja Asikaisen annoksesta puolet. Juotiin Asikaisen, Hannen ja Lauran kanssa viiniä ja puhuttiin kaikesta tärkeästä. Kuten esmes seksistä. Kuuntelen muuten juuri tätä juttua kirjoittaessa Lauran Mamma rimpuilee -podcastin uusinta hulvatonta jaksoa, ja siellä ovat vieraina sekä Asikaine että Hanne. Tätä kuunnellessa tuntuu siltä, kuin olisimme vieläkin siellä baarissa. On ne kyllä niin ihania tyyppejä!Kävin teatterissa! No mutta siitähän täällä blogissa jo kerroinkin.

Tapasin Lähiksen Hannen! Jumbe, se kiirehtii pian puolisonsa kanssa naimisiin - siis 20 vuoden seurustelun jälkeen. Aika ihanaa! Nyt kun me tapasimme, ei suunniteltu kuitenkaan häitä, vaan tehtiin taas vähän töitä yhdessä. Sain Hannen vierailemaan oppimateriaalini videoihin. Toki suunnittelimme myös seuraavaa kirjaa, seuraavia podcast-jaksoja ja seuraavia apurahoja. Seuraavaan kertaan jäikin sitten vain se avaruuslennon pitsaus.


Kävin salilla. Ugh! Olin tokavika asiakas perjantai-iltana kello 21:30. Olo tuntui jo melkein säälittävä terveelliseltä. Onneksi naapurin Alepa oli auki ja ehdin hakea perjantain karkkipussin.


Tänään lauantaina saan Hannalta Hanna G kokkaa -kirjan - ja jos ennakkofiiliksiin on uskominen, kansien sisässä on saletisti kiinnostavia juttuja. Ainankin sen kokonaisen kalan aion nyt viimeinkin oppia valmistamaan. 

Sitten käyn hieronnassa (toiseen kertaan tällä viikolla, koska Suomessa urheiluhieronta on Islannin hintoihin verrattuna todella edullista), pakkaan laukut ja otan junan Jorvakseen. Leppävaaran pysäkiltä kyytiin hyppää Katja. Me mennään yhdessä viikonlopuksi Långvikiin sporttailemaan, kylpemään, rentoutumaan ja pälättämään. Ja naulataan meidän ekan yhteisen podcastin ekan jakson sisältö. Wo-jabadaba-hoo! 


Ja sitten join nämä tissikahvit suklaapisaralla. Kaikki on siis hyvin.

Tunnisteet: ,