Tripsteri Islanti -matkaopaskirja on valm....

Melkein valmis! Viime päivät olen nyhvännyt viimeisten pikkufaktojen parissa. Kirjoitettiinko Egillstaðir noin vai sittenkin Egilsstaðir? Entä pitäisikö tuon puolipisteen sijasta kuitenkin laittaa kaksoispiste? Tai ihan kunnon asenteella piste? Minkä näistä listan ravintoloista voi jättää pois, koska yksi niistä on tilan takia pakko deletoida? Pumppaa pumppaa, jaksaa jaksaa.Aargh. Loputonta pikkuasioiden läpikäyntiä, pohdintaa, valintaa ja pois valintaa.  Siinä pilkkuja painellessa ja jo aika ärsyyntyneessäkin mielentilassa koin kuitenkin muutaman sekunnin kestävän selväpäisen hetken.  Se oli lyhyt hetki, mutta tarpeeksi pitkä sen keksimiseen, minkä kirjan lauseista nostan houkutuslinnuksi takakanteen.

Islannin-lomalta palataan parempana ihmisenä.

Se on törkeän paljon sanottu, mutta juuri sillä tavalla islantilainen sen sanoisi. Ja aika iholla islantilaista tässä jo joka tapauksessa ollaan. Joten menköön sitten, bikinien narut paukkuen.


Tämä tekele on painossa toivottavasti jo ensi viikolla ja pian 360-sivuisena jötikkänä kaupoissa ja omassakin kirjahyllyssä. Tripsteri Islannin ilmestyttyä lähetän yhdelle onnekkaalle lukijalle yhden kappaleen kirjaa. Kerro vaikka, mikä on ollut sun hauskoin loma- tai retkikohde tänä kesänä. Aikaa vastailla 10.8. asti. Sen jälkeen suoritan arvonnan ja laitan kirjan postiin heti sen ilmestyttyä.

Jeijj! Nyt jäädään odottelemaan.

PS. Odottelen myös ilmojen lämpenemistä. Täällä on viime päivät ollut yhtä lämmintä kuin silloin maaliskuussa näitä kuvia ottaessa. Kiitos villapaita, tuo kesän kätevin asuste!

Tunnisteet: , , ,