Design-ale: Papun Kanto-mekko

Taas tipahti myyntiin kaupamme rekkiin jäänyt yksittäiskappale - ja sekin, kuten viimeksi, koossa XS. Islantilaiset ovat keskimäärin niin pirun isokokoisia, että melkeinpä poikkeuksetta ne varaston kokoa kasvattamaan jäävät hajakappaleet ovat kokoluokan pienimpiä. Extra Smalleja ei voi kuitenkaan jättää kokonaan valikoimasta pois, koska tokihan islantilaisiin naisiin mahtuu muutakin kuin lihaksikkaita, näyttäviä ja tuuheatukkaisia puolijättiläisiä. (Eli siroja, näyttäviä ja tuuheatukkaisia keskimittaisia, heh.). 

Papuhan tunnetanaan erityisesti lastenvaatemerkkinä, mutta tekevät he tyylikkäistä puuvillavaatteita myös aikuisille. Kanto taitaa olla jo monelle tuttu mekko ja ainakin täällä Islannissa siitä on tullut monien suosikkivaate. Se on mukava päällä, materiaali kestää käytössä ja pesussa ja vaatteessa on pieniä jippoja, jotka etkevät vaatteesta erityisen. Sivusaumaan piilotetut taskut ovat ihan hillittömät!

Papun klassikkomekko Kanto. Väri: Burgundy. Koko: XS. Tila: Osta pois. Hinta: 50 €. Kuva: Papu Design Oy.
Mutta siis asiaan. Myynnissä tämä burgundin värinen hauskanmallinen Kanto-mekko hintaan 50 € sisältäen postikulut. Lisätietoja tuotteesta, mitat, osto-ohjeet ja ostoilmoitukset löytyy, kun kurkkaa tänne.

Kauppias kiittää!

Tunnisteet: ,