Vimman lettikuvioiduista legginseistä design-myymälämme hyllyssä oli jäljellä enää yksi kappale. Se on näyttänyt sen verran yksinäiseltä j...

Design-ale: Supersuositut Vimman lettilegginsit

2.3.17 Satu Kommentteja: 3

Vimman lettikuvioiduista legginseistä design-myymälämme hyllyssä oli jäljellä enää yksi kappale. Se on näyttänyt sen verran yksinäiseltä jo jonkin aikaa, että nyt olisi aika löytää sille uusi vaatekaappi. 

VIMMAprint by Maija Louekari. Koko xs, hinta 30 €. Kuva: Vimma

Vimma on yksi kiinnostavimpia suomalaisen käyttövaatedesignin uudehkoja tulokkaita. Legginsit ja mekot ovat menneet kivasti kaupaksi islantilaisillekin. Nämä yhdet leggarit jäivät hyllylle luultavasti kokonsa vuoksi: XS on  pitkäsääristen ja muutekin isokokoisempien islantilaisnaisten keskuudessa aika vähän kysytty koko.

Myynnissä olevien legginsien koko on siis XS, mutta koko on reilu. Mulla on itsellä samanlaiset legginsit koossa XS, vaikka muuten kokolapuista löytyy joko S tai M. Materiaali on mukavan pehemää (kiitos 95 %:n luomupuuvillan) ja joustavaa, mistä kiitos elastaanille (5 %).

Hinta 30 € sisältää postikulut. Lisätietoja tuotteesta, osto-ohjeet ja ostoilmoitukset lötyy, kun kurkkaa tänne

3 kommenttia:

  1. Mua kiinnostaisi nämä legginsit, mutta postitatko muuallekin kuin Suomeen?

    VastaaPoista
  2. Jos ekan kanssa ei tule kauppoja, olen valmis nämä ostamaan! tiina.a.eskelinen@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Nämä on jo myyty (ostopyynnöt tulee tuonne tekstissä mainitun Design-alen puolelle). Ja joo, postitan ihan joka paikkaan, samat postikulut. :) Näitä yksittäiskappaleita tipahtaa myyntiin aina silloin tällöin. Postaan aina facebookiin kun tulee joku uusi tuote myyntiin. Kiitos kuitenkin molemmille mielenkiinnosta :-)

    VastaaPoista

Mitä tuumaat?