Design-ale: sinisen kaunis Marimekon paita

Jouluvaihde kaupalla kiihtyy. Asiakkaita lappa tasaiseen tahtiin ja joululaulut raikaavat pitkin ostoskeskuksen hyvin valaistuja käytäviä. Tällä viikolla joulun viimeiset suomalaiset design-tavaralähetykset saapuivat luoksemme Islantiin. Saimme hyllyille myös yhden meille ihan uuden tuotemerkin: Excuse My BonBonin killerimahtavat mekot. Niitä ei voi kyllä kukaan vastustaa. Ei edes Turun kuningatar (katsokaa ihana kuva!)


No mutta. Palataanpa vielä hetkeksi Turusta tänne Reykjavikiin. Tein hieman lisää tilaa joulun uutuuksille - ja siksi vielä yksi design-alejuttu ennen joulua: Marimekon viskoosipusero, nimeltään Liddie. Sinisen sävyjä toistavassa printissä on myös vähän valkoista ja tehosteena ruskeaa. Tämä on kukkakuvio, joka ei näytä kukkakuviolta. Löysähköt hihat laskeutuvat kyynärpäiden yli ja kaulus on sopivan veemäinen - siis loiva v-kaulus. Takana niskassa yhden napin kiinnitys. Koko 38 mahtuu minulle hyvin (163 cm / 68 kg) mutta menee kyllä pidemmäkin ja/tai sirommalle. Pusero ei sovi kovin rintavalle, sillä pusero tuntuu suoran mallinsa ansiosta liian tiukalta, jos boobsien kohdalla on tavaraa.

Hinta nyt 60 € (normaalihinta n. 130 €). Osto-ohjeet ja ostohalukkuusilmoitukset tämän linkin taakse. Kiitos - ja tervetuloa uudestaan!

Tunnisteet: , ,