Marraskuu! Eikä muuten yhtään haittaa, että päivät lyhenevät ja ilma kylmenee. Ei haittaa edes se, että näillä Reykjavikin leveysasteilla v...

Marraskuussa menen Fidzille

2.11.14 Satu Kommentteja: 6

Marraskuu! Eikä muuten yhtään haittaa, että päivät lyhenevät ja ilma kylmenee. Ei haittaa edes se, että näillä Reykjavikin leveysasteilla vuosi on pahimmillaan kuin märkä harmaa nauha: leuto talvi, viileä kesä. Käyn uimassa ja pysyn mahdollisimman paljon sisätiloissa, sillähän siitä selviää. Jos tulee aurinkoa ikävä, vuokraan kesäisen leffan tai katson kuvia menneiltä reissuilta ja korkkaan pakastinkylmän oluen. Soitan ehkä vähän Manu Chaota.

Seuraavassa Mondossa (ilmestyy 16.11.) on mm. laaja matkajuttu Fidziltä. Minä kirjoitin, mies kuvasi. Jos tilaat lehden nyt, saat sen 50 % alennuksella ja tilaajalahjaksi karvalakin* (!!). Anna vaikka puolisolle isänpäivälahjaksi. Se karvalakki. Lehden voi lukea yhdessä.

Ja nyt hieman aurinkoa marraskuun ensimmäiseen sunnuntaihin eli ennakkokurkistus Fidzille, olkais hyvä:
Hyväksyn tämän saaren!
Snorklasin, snorklasin, snorklasin....
...ja kävin hieronnassa.
Ohjelmaan kuului myös sukellusta.
Suolakylpyyn.
No helou!
Reissuperhe.
Rakastaa, rakastaa.
Lähdön hetki. 
Kaikki kuvat: Björgvin Hilmarsson
*) affiliate-linkki

6 kommenttia:

 1. Vitsi miten läkähdyttävän ihania kuvia. Blää. Haluun kanssa snorklaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Héléna :) Snorklaaminen noissa vesissä oli ihan taivaallista. Ja pääsi suoraan hotlan rannalta, ei tarvittu venematkoja tai mitään.

   Poista
 2. Voi miten ihania kuvia, ei helpota matkakuumetta ollenkaan! Suosittelen myös marraskuun mondoa, sillä minua yllättäen haastateltiin siihen yhteen vapaaehtoistyöstä kertovaan juttuun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta tulee uusin Mondo postissa tänne Islantiinkin, pitääkin sitten katsoa tuo haastattelujuttu :)

   Poista
 3. Upeilta näyttävät nuo tropiikin snorklailuvedet. Mulla on täällä Suomen marraskuisessa melankoliassa käytössä samat lääkkeet: letkeä musa, reissujuttujen kirjoitus ja kuvien pläräys ja myös trooppiset drinksut auttavat kummasti pahimpina päivinä :). Toisaalta, tässä harmaudessa on oma fiiliksensä ja yritän nauttia siitä myös. Harmaus sopii tavallaan myös Islannille, eikös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaatahan täällä aika usein kieltämättä on. Mutta on siinä harmaassakin kauniit puolensa, ja oikein ilkeällä ilmalla pitää hakea virtaa musiikista ja hyvästä ruoasta. :)

   Poista

Mitä tuumaat?