älleen on tullut se aika vuodesta, jolloin lahjotaan päiväkodin henkilökuntaa. Kävin ruokatunnilla alkoholikaupoilla ja ostin askartelukaup...

Kesän kynnyksellä

3.7.14 Satu Kommentteja: 12

Jälleen on tullut se aika vuodesta, jolloin lahjotaan päiväkodin henkilökuntaa. Kävin ruokatunnilla alkoholikaupoilla ja ostin askartelukaupasta paperipussit ja pienet pakettikortit. Koska en osallistu vanhempainyhdistyksen toimintaan, ilmottaudu oppaaksi lasten maaseuturetkelle enkä ihan aina muista kaikkia erityispäiviä punaisten sukkien perjantaista yöpukupäivään, koen oloni mukavammaksi kun petraan päiväkotisuhteissa kaksi kertaa vuodessa. Jouluisin vien lapsen päiväkotiryhmän opeille pullot punkkua, kesän kynnyksellä kuivaa kuoharia. Elettäni on arvostettu.


Huomenna on viimeinen päiväkotipäivä. Viikon kuluttua lähdemme kolmeksi viikoksi Suomeen kesälomalle. Kouvolan kaupunginkirjastosta on varattu pino dekkareita ja lapsi laskee jo päiviä mummin tapaamiseen. Luultavasti käymme kerran Forssassa, muutaman kerran Kouvolan torilla Allun Grillillä, kerran Muumimaailmassa ja kerran Tykkimäellä. Loppuajan hengaan jokakesäiseen tapaan ABC:llä kirjoitushommissa ja luen dekkareita äidin sohvalla. Eipä oikeastaan kummoisempaa kesäreissua voisi toivoakaan.

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta. Hyvää kesää! t: Seija

  VastaaPoista
 2. Satu, Tykkimäellä on avattu Aquapark, jossa kannattaa käydä! No, okei, Islannissa ei tarvitsisi kärvistellä vesissä, joiden lämpötilan määrittelee joku muu kuin maanalaiset menninkäiset....
  Mutta hieno paikka silti!!!
  Hyvää lomaa Suomessa ja erityisesti Kouvolassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tekisi mieli käydä katsastamassa - jos siellä vaan on yli 36-asteista vettä... Tai sitten ihan megahelteet!

   Poista
 3. Kuulostaa kivalta! Mutta mites mies?? Pääseekö mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se jää pitämään Islantia pystyssä. Olemme tehneet nämä kesämatkat aina kaksin kersan kanssa, puhuttu suomea ja löhöilty. Ukko joutuu olemaan yleensä kesät töissä - niin nytkin, tosin toimistohommissa.

   Ja tekee parisuhteelle myös yllättävän hyvää olla muutama viikko erillään :-)

   Poista
 4. Saanko nykäistä hihasta jos osutaan apsille yhtä aikaa? Välillä työpäivän jälkeen on tapana piipahtaa siinä kahvilla ennen päiväkodille fillaroimista.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta ihmeessä! Valtaan yleensä jonkun niistä sähkötöpselipaikoista ikkunan vierestä.:)

   Poista
 5. Tervetuloa Suomeen! Mulla alkaa nyt loma, joten seuraavat neljä viikkoa täällä on hellettä, heh heh! Tosiasiassa mulle on viimeisen neljän vuoden aikana osuneet aina työpaikan parhaat lomakelit, joten toivon sitä myös nyt.
  Oli jännä huomata, että vierailette tutuissa paikoissa. Olen itse kotoisin Forssasta ja nykyisin asutaan Turussa, joten Muumimaailma on tuossa ihan vieressä.
  Matkasuunnitelmanne kuulostaa loistavalta noin tekemisten puolesta, joten toivon teille tosi kivaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeaa kesälomaa! Näyttäisi siltä, että lämpötilat ovat nousemassa ainakin ensi viikolla.
   Mäkin oon kotoisin Forssasta, käydään siellä moikkaamassa sukulaisia. Suurin osa aikaa hengataan kuitenkin mutsin luona Kouvolan kupeessa - en jaksa lomalla liikaa rehkiä ohjelmaa.

   Poista
 6. Mekin lomaillaan Kouvolassa, mutta ei taideta osua sinne samaan aikaan. Hauskaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me tullaan vasta reilun viikon päästä. Kolmeksi viikoksi - jee!

   Poista

Mitä tuumaat?