Matkalaukkutestissä: Samsoniten lasten matkalaukku

Matkalaukkutesti jatkuu. Tämänkertaisen veskan kanssa ei tarvittu kuin yksi katse tietsan näytölle oikealla hetkellä. Olin googlaamassa lapsille suunnattuja matkalaukkuja tätä maailmanympärimatkaamme varten. Googlen kuvahausta kersa bongasi kaiken vaaleanpunaisen havannoivalla haukankatseellaan Samsoniten perhoslaukun. Mä haluun ton äiti! Jooo-koooo?? Mähaluuntonmähauuntonmähaluunton.

Joulu oli juuri tuloillaan, joten heitin pallon joululahjaostospuuhissa oleville siskoilleni. Jos tädit haluaisivat - ja halusivathan he - ostaa most-wanted lahjan, se voisi olla tässä. Kuten kuvasta näkyy, riemulla ei ollut jouluaattoiltana rajoja.Perhoslaukku (tähän Samsoniten lasten matkalaukkusarjaan kuuluu myös muitakin eläinlaukkuja) on kulkenut mukanamme koko reisssun. Se on lyhimmän matkustajan silmäterä. Joka kerta taksiin tai bussiin noustessamme kersa varmistaa, että perhonen tuli mukaan.

Halusimme laittaa lapsen tavarat yhteen laukkuun. Oma laukku konkretisoi rajallisen tilan käsitteen. Ei jää epäselväksi, miksi Thaimaasta ostettu hiekkakakkusetti jätettiin hotellille siivoojan lapselle leluksi ja miksi muovikassillista simpukoita ei voi roudata Samoalta kotiin. Kun lapsella on oma laukku, joka menee korkeutensa (50 cm) puolesta käsimatkatavarana, estetään pahin mahdollinen vaatekriisi jos laukut tulisivat myöhässä tai häviäisivät matkalla.

Laukku menee käsimatkatavarana, mutta sen voi tsekata myös ruumaan, koska vetokahvan saa piilotettua vetoketjullisen läpän alle. Epäilin hieman pehmeän bägin reissukestävyyttä, mutta hyvin se on pysynyt kuosissa. Liukkaan pinnan takia laukku ei ole pahemmin kerännyt itseensä likaläikkiä tai vauhtiviivoja. Laukussa on yksi iso tila, mutta ei vetoketjullisia taskuja pikkuroinalle. Sellainen olisi hyvä lisä. Toinen tuotekehitysidea liittyy vetokahvaan.  Sen soisi olevan nykyistä pidempi. Vaikka laukku on lapsen, vanhemmathan sitä vuorotellen pääsevät siirtelemään, ainakin jos on yhtään kiire. Vaaleanpunaisen perhoslaukun perässävetäminen maailman lentokentillä on jo näky sinänsä. Kivempi olisi, jos ei tarvitsisi tehdä sitä kyykyssä.

Täältä löytyy aikaisemmat jutut käsimatkatavaralaukusta ja lasten kantorinkasta.

Samsoniten lasten matkalaukku (50 cm) Samsoniten verkkokaupassa mallista riippuen vähän alle tai vähän päälle satasen. Joululahjaksi ostettu oma laukkumme oli Isossa-Britanniassa pari kymppiä edullisempi.

Tunnisteet: ,