Wo-hoo!!! Mondon Islanti -opas rantautui laatikossa tänään Islantiin. Voi elämä. Se ON hieno! En kehdannut vielä lukea kuin lauseen sieltä ...

Mondo Islanti -kirjakisan voittajat

2.4.13 Satu Kommentteja: 13

Wo-hoo!!! Mondon Islanti -opas rantautui laatikossa tänään Islantiin. Voi elämä. Se ON hieno! En kehdannut vielä lukea kuin lauseen sieltä ja toisen täältä. Katselin kuvia ja hiplasin takakannen laavavirtaa. Aivan yhtä innoissani olen niistä kaikista upeista kommenteista, joita jätitte taannoiseen uteluuni siitä, mitä haluaisitte Islannissa tehdä. Oli vaikea valita voittajia - koska kaikki ehdotukset olivat niin pirun hyviä. KIITOS.

Liian hauska!
Kapen mainio lainaus ala-asteen ainevihosta on epäilemättä kirjan arvoinen: "Islannissa on tunnetuin vieläkin toimiva tulivuori, Hekla, ja Islannin suurin jäätikkö on Vatnajökull. Vatnajökull on paksu." Palkitsen tämän kirjalla! Heklan pierausta odotellessa.  Ihastuin Kapen tapaan Islantiin alle 10-vuotiaana. Se tapahtui, kun katselin mutsini kanssa telkkarista Nonni ja Manni -televisiosarjaa.


Hermansen taas aikoo kosia puolisoaan ja haluaisi tehdä sen Islannissa. Ja mähän olen ihan heikkona kaikkeen romanttiseen (ja niihin uima-altaisiin), joten toisen kirjan kuuluu mennä juuri tähän osoitteeseen. Lupaathan katsoa erityisen tarkasti sivun 22? Mä lupaan, että en vihjaa kenellekään aikomuksistasi, vaikka laitatkin minulle yhteystietosi :)

Ekstrana lähetän Ammille Djupurin-kaipuuseen satsin lakritsisuklaata.

Laittakaa mulle postiosoitetietonne satu (ät) suomi (piste) is niin pistän paketit postiin! Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille. Islanti-aiheisia juttuja seuraa myös jatkossa.

PS. Mainos! Jos olet aikeissa tilata mainion matkailulehden, niin.... Tilaa monipuolinen matkailulehti Mondo nyt! 5 numeroa vain 25€ ja tilaajalahjaksi matkaopas valitsemastasi kohteesta!
(Lahjaopas ei piru vie ole Islanti-opas, mutta mainiota luettavaa kuitenkin.)

13 kommenttia:

 1. Ei oo enää aprillipäivä?! Voi vitsi, kiitos paljon! :D

  VastaaPoista
 2. Noh, nyt on haettava se kirja sitten omalla rahalla kaupasta ;). Saanko muuten vaivata yhdellä kysymyksellä? Olen tulossa Islantiin kesällä juhlistamaan puolison pyöreitä vuosia ja haluaisin kysyä asiantuntijan neuvoa tuliaisten hankinnassa. Kummipoika pääsee ripille kesällä ja mietin löytyisikö reissusta jotain sopivaa lahjaa. Mitä siis suosittelisit viemään Islannista 15-vuotiaalle teinille? Tai mistä voisi löytää jotain nuorisoa kiinnostavaa? (Enää pitäisi tietää, mikä "nykynuorisoa" kiinnostaa...:) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai kirjastosta! Uusimman kirjan pitäisi tulla sinnekin...
   Hankala kysymys, kun ei tiedä kiinnostuksenkohteista. Jos hän diggaa musiikista, ja jos onnistut onkimaan tietoosi että minkä tyyppisestä musiikisat, kannattaa käydä katsastamassa 12 Tónar -levykauppa keskustassa. Sieltä saa vaikka mitä ja levyjä voi kuunnella kaupan kellarikerroksessa.

   Jos huumori riittää, niin tällainen villapeitto olisi ihan yliveto (ainakin itse arvostaisin kovasti - ja olenhan tosiaan 15-vuotiaas poika...): http://www.vikprjonsdottir.com/products

   Jos hän diggaa pienoismalleista, niin tämä kalanruotosetti olisi varmaan aika ässä: http://www.sparkdesignspace.com/en/projects/2013/03/07/skepnuskopun-something-fishy/
   Olisi ainakin aika omintakeinen lahja. Kasa turksan luita ja maalia!

   Poista
 3. Kiitos vinkeistä. Noi villapeitot on kyllä hauskoja ja varsinkin viiksihattu! Saattaisi upotakin ko. henkilölle. Teini-ikäisen ykköslahjatoive on luultavasti raha, mutta jotain muutakin olisi kiva viedä. Hyvä musakauppa kiinnostaa kyllä itseänikin :).

  VastaaPoista
 4. Ja vaihteeksi OT: Mistä noi kersan seeprasukkikset on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Hello Kittyt (!). Ja tietysti henkkamaukalta ;)

   Poista
 5. Lakusuklaalähetys saapui tänään :) Vielä kerran suuret kiitokset! Tulin aika myöhään kotiin ja täällä se odotti mua. Olisin voinut nälkäisenä jo syödä kaikki, mutta maltoin vielä mieleni. En edes avannut pussia (no joo, jos olisin avannut, niin sitten se olis menny kokonaan, en olis malttanut jättää muutamaan maistiaiseen...). Aukaisen pussin karkkipäivänä perjantaina. Tai ehkä jo torstaina :) (Keskiviikkona en sitä avaa, koska lähden aamulla aikaisin yhden yön reissuun enkä taktisesti ota pussia mukaani. Miehellekin sanoin, että pitää näppinsä erossa mun Djupureista)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä iltana useampaan kertaan sanottua: "Voi vitsi että on hyviä!" "En muistanu, että nää on näin hyviä!"

   Ja nyt en enää jaarittele tänne Djupureista ;)

   Poista
 6. Ammin äitee4/19/2013 5:01 ip.

  Maistiaisia olen saanut minäkin. Ammilla oli mun kamerareppu lainassa siellä Islannin reissulla ja sieltä repun pohjalta löysin muutaman karkin. Olisin voinut syödä kyllä enempikin, hyviä olivat!

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?