Kääk, ääh, puuh. Minulla on menossa kirjoitusurakan viimeiset kilometrit. Olen luvannut jättää ensi keväänä ilmestyvän kirjani ensimmäise...

Islantilainen kodinonni - kaupoissa ensi keväänä

17.10.17 Satu Kommentteja: 15

Kääk, ääh, puuh. Minulla on menossa kirjoitusurakan viimeiset kilometrit. Olen luvannut jättää ensi keväänä ilmestyvän kirjani ensimmäisen käsisversion lokakuun viimeisenä päivänä. 


Mieliala vaihtelee välillä "ai saakeli tästä tulee kyllä hyvä" - "tylsää kuin vaalimainos viime vuosikymmeneltä". Ylös ja alas, epätoivosta intoon ja työn imuun. Yritän olla ennakkofiilistelemättä mitään, pyrin jatkamaan kirjoittamista. Lauseiden välissä juon kahvia ja kuuntelen gangstaräppiä. Yritän nauttia tästä juuri nyt käynnissä olevasta ajanjaksosta, koska luomisvaihe on se kaikkein paras. Sitten kun kirja on joskus valmis ja sitä voi pitää kädessä, on tunne tottakai mukava, mutta ei sitä voi mitenkään verrata tähän kohtaan, kun kaikki se hauska - eli kirjoittaminen - on vielä kesken.

On vaikea keksiä adjektiiveja kuvaamaan fiiliksiäni tästä kannesta, koska pidän siitä niin tavattomasti. Siksi teen kuvailun ilman adjektiiveja - toteanpa vain, että kun näin kannen ensimmäistä kertaa, sykemittarini kärähti. Semmoista se oli.

Kannen kuvasi Björgvin Hilmarsson ja kannen suunnitteli Satu Kontinen

15 kommenttia:

 1. Oi, ihan mahtavaa! Oma kappaleeni Islantilainen voittaa aina-kirjasta kiertää pitkin sukulaisia, koska aina lukemisen jälkeen sitä suositellaan seuraavalle. Ja ihan syystä :) En malta odottaa tätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No wow, ihanaa kuulla! Toivottavasti tästä tulee toinen kiertokirja :D

   Poista
 2. Onpa tosi mahtava kansi! Ja Islantilainen voittaa aina -kirjan lukeneena arvelen että tosi mahtava sisältökin! Huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla. Kiitos! Toivottavasti odotukset täyttyvät (piän stressi, haha)

   Poista
 3. Lukihäiriöisenä luin otsikon "Islantilainen kondomi"... :D aion lukea kirjan lukihäiriöstä huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten kuvasta näkee, kondomia ei ole käytetty :D

   Poista
 4. Luin juuri ekan romaanisi e-kirjana ja tykkäsin kovasti �� Kiva saada uutta luettavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Molly! On kyllä tosi jännää saada tämä valmiiksi.

   Poista
 5. Mahtava kansi ja epäilemättä myös loistava sisältö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tätä on kyllä ollut kamalan hauskaa tehdä. Nyt kun saisin vielä tuon tekstin kunnolla lentämään... Seuraavat pari viikkoa ovat intensiivistä kirjoitusaikaa :)

   Poista
 6. Tuo kansi näyttää niin todella ihanalta, että kirja on ensi keväänä hankittava myös omaan hyllyyn. Odotan sitä innolla.

  VastaaPoista
 7. Siis kansi on niin törkeen hieno, että voi morjesta! <3

  Ja joo kirjoitusprosessin tunnevuoristorata on ihan sketsi. Ihan liian usein menee tän tunnetun kuvauksen mukaisesti: https://cdn.boldomatic.com/content/post/YwazLA/The-Creative-Process-1-This-is-awesome-2-This-is-t?size=800

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?