Islantilainen voittaa aina nyt englanniksi - verkossa ja kivijalassa

Tänään oveen koputettin. Pakettiautokuskihan se siellä toi lämpimäisiä painosta. Ihanan painavia laatikoita!


Islantilainen voittaa aina -kirjasta päätettiin tehdä englanninkielinen käännös ja se ilmestyi tänään. Voi miten mainiota oli nähdä se kaikki kauneus englanninkielisenä. My Journey to Iceland. 10 Crazy Years later and I am Still Here (kääntäjä Suvi Rämö) on nyt saatavilla islantilaisista kirjakaupoista ja myös verkkokaupasta.

Pistin pystyyn tuollaisen pienen verkkokaupan siksi, että tilaaminen ja maksaminen sujuu mahdollisimman helposti. Maksuvälineinä käyvät PayPal ja tilisiirto. Shopifyn kautta kirjaa voi tilata 31,50 euron kappalehintaan ja siihen päälle tulee 5 euroa postituskuluja (minne tahansa maailmassa). Hoidan postitukset ainakin alkuvaiheessa itse, eli omistuskirjoitus onnistuu ilman muuta.



Ai niin, yksi juttu vielä. Bileet! Kirjan julkkarit pidetään täällä Reykjavikissa ensi viikon lauantaina 12. marraskuuta kello 15. Paikka on pääkatu Laugavegurilla (nr 18) oleva kirjakauppa Mál & Menning. Jos satut pyörimään näillä seuduilla silloin, pistäydyhän käymään. Tarjolla on viiniä, suklaata, hyviä kirjoja ja paaaaaljon kirjassa esiintyviä islantiaisia. Koska tokihan kaikki sukulaiset tulevat jonottamaan omaa kirjaa, jotta he vihdoinkin saavat tietää, mitä kaikkea olen heistä teille suomalaisille kertonut... Niistä tulee varmasti monella tavalla hyvin mielenkiintoiset bileet!

Tunnisteet: ,