Kolme tuntia sitten mies ja lapset ja monen monta kassia täynnä ruokaa ja juomaa, rattaat, sitteri jne. pakkautuivat autoon ja lähtivät mui...

Pääsiäistervehdys Reykjavíkista

23.3.16 Satu Kommentteja: 5

Kolme tuntia sitten mies ja lapset ja monen monta kassia täynnä ruokaa ja juomaa, rattaat, sitteri jne. pakkautuivat autoon ja lähtivät muiden 320 000 islantilaisen tavoin pääsiäiseksi mökkilomalle. No minä läksin kauppaan ostamaan suklaata ja tein elämäni ensimmäisen Youtube-videon.

Istahdan pian sohvalle syömään lakusuklaata (sitä riittää) ja alan ajatella. Hiljaisuudessa ja yksin. Mahtavaa. Muutaman päivän mittainen työntekoloma alkakoon! Kyllä tässä nyt ainakin yksi romaani pitäisi syntyä. (Tai ehtiä lukemaan.)5 kommenttia:

 1. Hyvaa paasiaista sinullekin!
  Onko porukoilla siella yleensa omat mokit vai vuokrasellaiset, joille lomilla mennaan?
  Mita mokilla puuhaillaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika monet vuokraa mökkejä esim. ammattiliitoiltaan. Joillain perheillä on toki omiakin mökkejä, joita käyttää sitten usein koko suku, yhtäaikaa tai vuorotellen.

   Mökeillä tehdään aika samaa kuin Suomessakin: relataan, ollaan perheen kanssa, ulkoillaan ja syödään hyvin. Tosin täkäläisillä mökeillä ei ole saunoja, vaan kuumavesialtaat ulkona. Niissä on kiva istua talvellakin :)

   Poista
 2. Olin ekaa kertaa Islannissa just pääsiäisenä 6 vuotta sitten ja kyllä se 'paska' nauratti mutta noi lakusuklaat on vaan niin hyviä. Toivottavasti jaksat inspiroitua kirjoitustöihin. Minä lähden just omatoimisesti päiväretkelle aina Juvalle asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihaaa päiväretkeä :)
   Mä vietän kiirastorstain koneen ääressä, kirjoittaen. Tai ainakin kirjoittamista suunnitellen...

   Poista
 3. Tuollaista viikonloppua kaipaisin itsekin. Nautihan pääsiäisestä!

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?