Raskausajan vaatteet: laukku

Vaatekaapista löytyy tasan kaksi alaosaa, jotka mahtuvat vielä päälle. Legginsit ja legginsit. Koska tässä kohtaa raskautta ei enää vaatteilla tai säärillä koreilla, oli seuraava luonnollinen raskausajan vaatehankinta asuste. Ostin uuden laukun! 
Nyt elokuussa esittelemme islantilaisille uuden liikkeemme myötä muutamia uusia suomalaisia design-brändejä. Valikoimamme laajenee mm. LUMIn Supermarket-laukuilla, jotka saapuivat Islantiin viime viikolla. Olen monesti ihaillut näitä laukkuja, ja tilausta tehdessämme huomasin tilaisuuteni tulleen. Ostin itselleni konjakinvärisen Supermarketin (large).

Se on ihana ja se tuoksuu nahalle. Laukkuun mahtuu vaivatta kaikki päivän aikana tarvittava: läppäri, puhelin, laturi, lompakko, kirjanpito, eväät ja varakengät.

Jaa että miksikö tämä on äitiysvaruste? Noh. Siitä tulee vauvan synnyttyä vaippakassi. Supermarketin saa irroitettavien (ja muunneltavien) kahvojen takia pirun kätevästi roikkumaan lastenvaunujen ohjaustangosta. 
Halpahan tämä ei ole, mutta harvemmin design-tuotteet ovat. Yritän unohtaa, että maksoin tästä vaippakassista melkein saman verran kuin kaikesta muusta vauvaroinasta yhteensä. Mutta toisaalta voin lohduttautua sillä, että aina ottaessani laukun mukaan kaupungille teen oikeastaan markkinointityötä. Tuote on tärkeää saada potentiaalisten ostajien näkyville mahdollisimman usein. Niinpä pistin laukun verovähennyksiin. Islantilaisen kirjanpitäjäni mielestä se oli ihan itsestäänselvä juttu - menee kuulemma kätevästi markkinointikuluihin. Kyllä vaan on asiantunteva kirjanpitäjä kullanarvoinen juttu. Nyt on minullakin kaunis laukku.

Kuvan aurinkolaseista lisää täällä.

Tunnisteet: ,