Retki maailman reunalle ja takaisin

Kun on saanut koko syksyn työn alla olleen käsikirjoituksen valmiiksi, on parasta tehdä reissu maailman reunalle. Käännyimme kotikadulta oikealle ja kävelimme mäkeä alas muutaman sata metriä. Sitten ei enää voinutkaan olla varma, missä kohtaa taivas alkaa ja meri loppuu.
Olen jo ajat sitten myöntänyt itselleni, että olen työorientoitunut ihminen. Saan vain muutamasta asiasta paremmat kiksit kuin ison ja pitkään keskeneräisenä olevan työasian valmistumisesta. Koska yli viikon mittaiselta lomalta on joka kerta yhtä tahmeaa palata murokulhon ääreen, tein vuoden lopussa peliliikkeen. Jätin Islantilainen voittaa aina -käsikirjoituksen viimeistelyn vuoden ensimmäisiin päiviin. Kun yksi iso työasia on saatettu vuoden ekoina päivinä valmiiksi, ei ole lainkaan vaikeaa palata huomenna takaisin töihin. Luovaa yrittäjyyttä parhaimmillaan!
Lumisademeitsit.
Kyllähän tätä äsken kustantamoon lähettämääni tekstiä varmasti joudun vielä itsekin käsittelemään, mutta noin suurpiirteisesti voin jo todeta kirjan olevan valmis. Hassua muuten, että tuolla maailman reunalla tänään hypellessä mieleeni juolahti jo seuraavan kirjan idea. Kerron siitä heti, jos kaavailemani kollega lämpenee ajatukselle. Muahhahaa.

Kuvat: Björgvin Hilmarsson

Tunnisteet: ,