Matkamessujen ihana krapula

Tättärää! Köhköh. Matkamessujen jälkeinen olo tiivistyy noihin kahteen edellämainittuun. Olen pälättänyt ääneni käheäksi kehuessani Islantia. Annoin matkavinkkejä, kerroin omista villeistä reissuista tundralla ja niistä vähemmän villeistä mutta silti hauskoista perhematkoista, kommentoin Islantiin lähtevien matkasuunnitelmia, kehotin kokeilemaan paikkoja ja baareja, pyysin turistirysien välttelyä. Jaoin omistuskirjoituksia Mondon Islanti -matkaoppaisiin, joita sai messuilla 15 egen tarjoushintaan.
Palkkaa tästä itselles hyvä messumuija!
Messuil eka, messuil vika esiintymisvuoro.
On helppoa olla myyntitykki, kun uskoo omaan tuotteeseensa. Kun näin pari laatikkoa täynnä kirjoittamiani Islanti-oppaita, päätin että myyn ne kaikki. Noh. Oppaat myivät messuilla loppuun sunnuntai-iltapäivällä kello 16. Hyvin puhuttu.
Ne tulivat kaikki kuuntelemaan minua!
Mondo Islanti -oppaiden tilanne 18.1. kello 15.45. 
Kaikki jotka ovat olleet töissä messuilla, tunnistavat messukrapulan. Pää on tättärää. Korvien välissä surisevat ilmastointilaitteet, silmissä vilisevät ihmiset. Mieli on ihanan yliherkkänä kaikesta tapahtuneesta. Niin nytkin. Kaiken tuon ihanan myyntihulabaloon ja haastattelujen ohella tapasin messuilla joku tsiljoona hyvää tyyppiä livenä.
En voinut vastustaa kiusausta nähtyäni tämän lottopallon...
Ehdimme vetäistä pikatreffit muutaman matkabloggaajan kanssa. Islannissa viime kesänä reissannut Walleni.us-matkablogin Sanna tyttärineen kävi moikkaamassa. Insta-kaverini, Islannissa viime vuonna vaihdossa olleen Maaritin kanssa, ehdimme vihdoin tavata kasvotusten. Uudessa-Seelannissa tapamaani Lauran kanssa käytiin kahvilla pressitiloissa jauhamassa bloggaamisesta ja crossfitistä (Lauran häämatkasta oli muuten juttu lauantain Hesarissa, vinkvink). Anna Kaukaa haettua -blogista on tuttu Islannin-kaverin kautta. Muutamat teistä blogin lukijoistakin kävivät sanomassa MOI. Kiitos, oli kiva tavata teitä :)
Walleni.us-matkablogin Sanna oli myös messuilla.
Matkamessuilla kävi tänä vuonna väkeä viime vuotta enemmän: yli 68 000 kävijää. Myös Mondon lavalla riitti yleisöä kuin pipoa. Monet kehuivat kirjaa, innostuivat Islannista ja lupasivat matkustaa sinne. Kieriskelen tässä kolmen vuorokauden myyntihuumassa vielä vähän aikaa täällä Hotelli Annan yhden hengen huoneessa. Huomenna herään aikaisin ja lähden kuvauksiin, kokoustan seuraavan kirjani markkinointikuvioista ja menen crossfit-treeneihin Hertsikkaan, jossa odottaa paluu todellisuuteen. Siellä on ohjelmassa rinnalleveto. Voi saakeli.

Tunnisteet: , , ,