eykjavíkin poliisi lähestyy kansalaisia ihanan pehmeällä viestinnällä. "Lögga" käy kahvitauolla jäätelöbaarissa, silittelee virka...

Reykjavikin poliisi tervehtii hattaralla

19.9.14 Satu Kommentteja: 5

Reykjavíkin poliisi lähestyy kansalaisia ihanan pehmeällä viestinnällä. "Lögga" käy kahvitauolla jäätelöbaarissa, silittelee virka-autossa kissanpentuja ja skeittailee! Linkitin Facebook-sivuillani jutun Reykjavíkin poliisin todella mainiosta Instagram-kuvavirrasta. Mutta koska te kaikki ette välttämättä seuraa Facebook-sivuani, on pakko laittaa jutusta myös maininta tänne. Koska eihän viikonloppua _voi_ aloittaa ilman tällaisia kuvia.
Muistuttaisin myös siitä eilen jakoon laittamastani Islannin huumepoliisijohtajan näkkärireseptistä. Paljon kuituja ja proteiinia, ei lisättyä sokeria. Näiden valossa ei kai ole ihmekään, että Islannissa on Pohjoismaiden korkein syntyvyys ja pisin eliniänodote.

Ihanaa viikonloppua täältä sateiselta friikiltä saarelta!

Kuvat ovat Islannin pääkaupunkiseudun poliisin Instagram-sivulta. Suosittelen seuraamaan: instagram.com/logreglan

5 kommenttia:

  1. Hih, mä luin tuota sun loppua "Näiden valossa ei kai ole ihmekään, että Islannissa on Pohjoismaiden korkein..." ollen aivan varma, että se päättyy Pohjoismaiden komeimmat poliisit. Slurps!

    VastaaPoista
  2. Seuraan kyllä naamakirjassakin mutta tämä oli mennyt ihan ohitse, hyvin alkoi tällä maanantaikin! :)

    VastaaPoista
  3. No voi ihanuus! Taalta Amerikassa katsoen voi vaan huokausta surunsekaisesta ihastuksesta. Meilla on taalla vaan naita #mynypd...

    VastaaPoista

Mitä tuumaat?