Luona: puukalusteita lastenhuoneeseen

S ain Luona In -kalustefirmalta Suomen Blogimedian kautta kyselyn, kiinnostaisiko yhteistyö. Havuvanerista ja kuusilaudasta valmistettuja simppeleitä mutta monikäyttöisiä huonekaluja, jotka on valmistettu Suomessa. Kyllä kiitos innostun! Vietämme lapsen kanssa Suomessa reilun kuukauden joka vuosi. Äitini on mummin tarmokkuudella antanut kyytiä kotinsa työhuoneelle ja tehnyt siitä lastenhuoneen. Halusin ottaa osaa lastenhuoneen sisustukseen, joten valitsin sinne kaksi huonekalua.

Havuvanerista valmistettu lelulaatikko* (45 cm x 45 cm x 45 cm) nielee paljon tavaraa ja näyttää hyvältä. Sitä paitsi tämän ei ole pakko olla välttämttä juuri lelulaatikko. Sen voi kääntää ylösalaisin ja käyttää vaikka yöpöytänä makuuhuoneessa.

Luona In -lelulaatikko. 79 €. (Kuva: Luona In)

Lelulaatikko-yöpöydän rinnalle valitsin lasten työpisteen* (leveys 100 cm). Kersa on tänä syksynä innostunut piirtämään mörköjä ja prinsessoja, ja se tarvitsisi puuhiinsa jonkunlaisen pöydän myös mummilaan. Koska vietämme äitini luona aikaa vain muutaman viikon vuodesta, en näe mitään järkeä hankkia sinne nimenomaan lasten kirjoituspöytää. Luona In -työpiste käy aikuisille tai lapsille riippuen ihan siitä, mille korkeudelle sen asentaa. Äitini innostui työpisteestä: sitähän voi käyttää lapsenlapsiajan ulkopuolella vaikka kirjahyllynä. No niinpä!

Luona In -työpiste (lattialla oleva hylly ei kuulu pakettiin) 169 €. (Kuva: Luona In)
Enpä malta odottaa, että pääsen hypistelemään näitä kalusteita joulukuussa Suomeen mentyämme. Puu ei nimittäin ole Islannissa kovin jokapäiväinen materiaali. Itse asiassa se on milteinpä ylellisyyshyödyke. Täällä kun ei ole metsiä; puutavara tuodaan useimmiten Tanskasta tai Norjasta ja on siis pirullisen kallista. Yhdellä suomalaisella tutullani on tapana tuoda Reykjavikin-reissuillaan matkalaukullinen harjattuja koivunhalkoja tuliaisina islantilaisille ystävilleen. Lahjaa pidetään kuulemma suuressa arvossa...

Luona Inin Suomessa valmistetut puiset lastenhuonekalusteet herättäisivät Islannissa varmasti mielenkiintoa. Harmi vaan, että oma design-puotimme on pinta-alaltaan niin pieni, että sinne ei mitenkään mahdu näytille sänkyä tai leikkimökkiä. Muutoin tiedustelisin mahdollisuutta tuoda näitä tänne ja tehdä vähän busness-to-business.

Luonan huonekaluja voi tilata heidän nettikaupastaan. Ne toimitetaan Suomessa mihin tahansa osoitteeseen kahdessa viikossa. Vinkvink: vielä siis ehtii pukinkonttiin! Kai muistatte, mitä sanoin niistä joululahjapaineiden kanavoinnista? Jos jotain ostatte, niin ostakaa pieniltä firmoilta ja ilman turhia välikäsiä. Ostoksillehan pääsee tästä.

PS. Luona In on luvannut maksuttoman kotiinkuljetuksen joulukuun 2013 aikana tehdyille tilauksille.

*) Tuotteet on saatu Suomen Blogimedian kautta bloginäkyvyyttä vastaan. Jos päädyt ostamaan Luona Inin shoppiin ostoksille blogini kautta,  saan pienen provikan. 

Tunnisteet: