Mondo Islanti -kirjakisan voittajat

Wo-hoo!!! Mondon Islanti -opas rantautui laatikossa tänään Islantiin. Voi elämä. Se ON hieno! En kehdannut vielä lukea kuin lauseen sieltä ja toisen täältä. Katselin kuvia ja hiplasin takakannen laavavirtaa. Aivan yhtä innoissani olen niistä kaikista upeista kommenteista, joita jätitte taannoiseen uteluuni siitä, mitä haluaisitte Islannissa tehdä. Oli vaikea valita voittajia - koska kaikki ehdotukset olivat niin pirun hyviä. KIITOS.

Liian hauska!
Kapen mainio lainaus ala-asteen ainevihosta on epäilemättä kirjan arvoinen: "Islannissa on tunnetuin vieläkin toimiva tulivuori, Hekla, ja Islannin suurin jäätikkö on Vatnajökull. Vatnajökull on paksu." Palkitsen tämän kirjalla! Heklan pierausta odotellessa.  Ihastuin Kapen tapaan Islantiin alle 10-vuotiaana. Se tapahtui, kun katselin mutsini kanssa telkkarista Nonni ja Manni -televisiosarjaa.


Hermansen taas aikoo kosia puolisoaan ja haluaisi tehdä sen Islannissa. Ja mähän olen ihan heikkona kaikkeen romanttiseen (ja niihin uima-altaisiin), joten toisen kirjan kuuluu mennä juuri tähän osoitteeseen. Lupaathan katsoa erityisen tarkasti sivun 22? Mä lupaan, että en vihjaa kenellekään aikomuksistasi, vaikka laitatkin minulle yhteystietosi :)

Ekstrana lähetän Ammille Djupurin-kaipuuseen satsin lakritsisuklaata.

Laittakaa mulle postiosoitetietonne satu (ät) suomi (piste) is niin pistän paketit postiin! Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille. Islanti-aiheisia juttuja seuraa myös jatkossa.

PS. Mainos! Jos olet aikeissa tilata mainion matkailulehden, niin.... Tilaa monipuolinen matkailulehti Mondo nyt! 5 numeroa vain 25€ ja tilaajalahjaksi matkaopas valitsemastasi kohteesta!
(Lahjaopas ei piru vie ole Islanti-opas, mutta mainiota luettavaa kuitenkin.)

Tunnisteet: