Isälle lahja, joka tuo iloa ihan joka päivä

Kaupallisessa yhteistyössä: Storytel

Ensi sunnuntaina on isänpäivä. Ja arvatkaas vaan, mistä itse tykkäisin lahjana kakun ja kaffien kyljessä? Aikaa kuunnella ja lukea kirjoja. Ihan parasta! Joten mieleeni juolahti tällainen isänpäivälahjaidea (ja olin  iloinen että Storytel innostui ajatuksestani myös). Anna siis isälle - omalle, lasten isälle, hyvälle isäystävälle, vaarille - lahjakortti Stotryteliin!

Upea aineeton lahja, joka tuo iloa ihan joka päivä.Kuukaudenmittainen lahjakortti antaa kuukauden kuuntelu- ja lukuaikaa Storyteliin ja maksaa reilu 16 euroa. Lahjakortti ostetaan Storytelin sivuilla ja se lunastetaan siellä. Lahjakortin lunastaminen ei tee lahjansaajasta tilaajaa, eli mitään ei tarvitse jälkikäteen perua tai pysäyttää. Riskitön, helppo ja taatusti elämyksellinen lahja. Jos lahjansaaja tykästyy palveluun, hän voi itse halutessaan tilata Storytelin uudestaan. Tosi helppo homma.

Mutta miksi äänikirja-aikaa lahjaksi? Noh. Ensinnäkin äänikirja on mainio tapa tehdä työmatkoista mukavampia. Kun kajareissa menee Max Seeckin älyttömän jännä jännäri tai ex-poliisin vetävät tarinat poliisin työn arjesta, kilometrit vilahtavat ohi nopeasti eikä liikenneruuhkakaan enää niin kovasti ota päähän.

Tai ehkä isäsi tykkää käydä koiran kanssa lenkillä? Sauvakävellä? Lenkkeillä? Äänikirja tuo rauhallisiin omiin liikuntahetkiin ihan uuden ulottuvuuden.

Ehkä työelämä on jo ohi ja on aikaa olla rauhassa kotona? Äänikirjaa voi kuunnella vaikka olohuoneen kaikista kajareista.

Osan meistä isät tai vaarit ovat jo sen verran iäkkäämpiä, että lukeminen ei välttämättä oikein enää onnistu, mutta kirjojen tarinat silti kiinnostavat. Silloin äänikirja on ihan mahtava vaihtoehto. Luurit korville ja uutuustietokirja soimaan.

Äänikirjalahjassa on myös se etu, että lahja on juuri sellainen, mistä lahjansaaja pitää. Storytelissä on yli 150 000 ääni- ja sähkökirjaa, joista voi valita omat suosikkinsa.Lahjakortin antamisen yhteydessä voi synttärikorttiin halutessa jo etukäteen listata muutaman kuunteluvinkin. Esimerkiksi tähän tapaan:

Jessika Aro. Putinin trollit. Tiedän, että sua kiinnostaa (koska näistä aiheista me aina väitellään) politiikka, journalismi ja kaikenmoiset yhteiskunnalliset aiheet. Tämä kirja on silloin ykkösvalinta. Journalistinen jännityskertomus modernin informaatiosodan toimintatavoista. Kesto noin 15 rauhallista hölkkälenkkiä (13,5 tuntia).

Max Seeck. Uskollinen lukija. Viihdettä kuunneltavassa muodossa. Max on Suomen nykyhetken parhaita trilleristejä. Jos et vielä ole tutustunut, niin tutustu nyt! Psykologista jännitystä ja taitavaa juonenkieputusta. Kesto 10 kävelylenkkiä (reilu 11 tuntia).

Jo Nesbö. Veitsi. Mä muistan, että tykkäsit viime jouluna siitä Harry Hole -dekkarista. Siksi tämä uusin on aivan ehdoton! Tämä on saanut Storytelissä lukijoilta ja kuuntelijoilta yli neljä tähteä, eli uutuudesta siis todella tykätään. Ihanan pitkä! Hyvää kuunneltavaa monen arkiaamun työmatkapyöräreissulle (20 tuntia).Juha Rautaheimo. Hermo. Ja niitähän sulla riittää! Katselet usein niitä poliisisarjoja, joten ex-poliisipamppu Rautaheimon muistelmateos voisi kiinnostaa. Tämän kautta  kautta pääsee kurkistamaan murharyhmän ex-pomon työn arkeen. Kirja ei ole pelkkää rikoksilla mässäilyä, vaan  ennen kaikkea kiinnostava kurkkaus poliisityön arkeen. Hieno katsaus poliisityöhön 1970-luvulta tähän päivään. Kesto kolme edestakaista junareissua Helsingistä Turkuun (12 tuntia).

Heidi Holmavuo & Harri Gustafsberg.  Karhuryhmä. True crime -kirjat ovat nyt kovassa huudossaja true crimeä tämäkin! Kirja kertoo poliisin erikoisryhmän arjesta. Vetävää kerrontaa ihmismielen suorituskyvystä. Kesto 14 koirankusetusreissua (reilu 7 tuntia).

Kari Hotakainen. Tuntematon Kimi Räikkönen. Kyllähän tämä pitää lukea tai kuunnella, vaikka formulat eivät sua edes kiinnostaisi. Nasevasti kirjoitettu tarina huippu-urheilusta, vähäsanaisesta suomalaisjuipista ja yhden ihmisen luokkahypystä. Kesto muutama lento Ouluun ja takaisin (noin 6 tuntia).Lahjakorttiostoksille pääsee tästä. Lahjakortti lunastetaan Storytelin nettisivulla. Lahjakortin lunastaminen ei tee lahjansaajasta tilaajaa, eli mitään ei tarvitse jälkikäteen perua tai pysäyttää. Riskitön, helppo ja taatusti elämyksellinen lahja. Kuukauden saa noin 16 eurolla, kolmen kuukauden lahjakortti 47 euroa.

Lahjakortin voi antaa myös sellaiselle isälle, joka on  jo Storytelin käyttäjä. Silloin lahjakortin lunastaminen antaa lahjakortin verran maksutonta käyttöaikaa palveluun. Oma tilaus keskeytyy lahjakortin voimassaolon ajaksi ja jatkuu lahjakortin umpeutumisen jälkeen.

Lahjakorttia ei muuten tarvitse käyttää heti: se on voimassa 2 vuotta ostamisesta. Huom! Storyteliä käyttääkseen täytyy olla joko älypuhelin tai tabletti.

Tunnisteet: , , ,