Unelmaduunarit-podcast jatkuu!

Jes, vihdoinkin saan kirjoittaa tämän otsikkoon! Unelmaduunarit-podcast saa jatkoa useilla uusilla jaksoilla. Jebadejebabajee! Hurjan hauskalta ja hyvältä tuntuu, etenkin kun tauko edellisten jaksojen jälkeen jäi aika pitkäksi. Mutta nyt  minä ja Lähiömutsista tuttu Hanne olemme taas mikkien edessä kuulokkeet korvilla. Tänä keväänä ja tulevana kesänä julkaistaan uusi Unelmaduunarit-jakso joka keskiviikko.


Ensimmäisessä jaksossa vieraamme on designbrändi Myssyfarmin toinen perustajaosakas Anna Rauhansuu. Juttelemme jaksossa siitä, kuinka tärkeää omassa työssä (harrastuksessa tai ihan missä tahansa muussakin asiassa) menestymisessä on se, kuinka vakavissaan hommaan lähtee.Kaikkea voi harrastaa vaikka vain vähäsen kerrallaan, ja se voi todellakin olla se juuri oikea tapa jollekin toteuttaa omia mielenkiinnonkohteita ja haaveita. Mutta jos haluaa jostain yksittäisestä työasiasta itselleen uran ja työtä ja menestystä ja hyvää mieltä, on pakko tehdä alusta asti kunnolla ja lujasti.

Jaksossa riittää asiaa myös käsityöyrittäjyydestä, hinnoittelun tärkeydestä ja oman brändin rakentamisesta.

Podcastiamme voi kuunnella Spotifyssä (haulla: Unelmaduunarit - kausi 3), Soundcloudissa ja pian myös iTunesissa. Tästä voitte kuunnella uusimman jakson suoraan:

Enjoy!


Aloimme tehdä Unelmaduunareita Hannen kanssa melkein kaksi vuotta sitten. Suosio yllätti. Saimme käsittämättömän upeita vieraita kertomaan oman menestyksensä saloja ja jakamaan vinkkejään meille muille. Erityisen paljon minulle ovat mieleen jääneet juttutuokiot Anna Perhon, Antti Holman, Vimma-vaatemerkin Marjut Rahkolan, tulevaisuustutkija Ilkka Halavan ja kansanedustaja Elina Lepomäen kanssa. Yli 120 000 kuuntelukertaa ylittyi kevyesti ja me mietimme Hannen kanssa kovasti, vieläkö jatkaisimme, kenen kanssa ja miten.

Pienen miettimistauon jälkeen täällä ollaan taas. Jeah! Tästä eteenpäin joka keskiviikko on luvassa uusia tarinoita unelmaduunin löytymisestä ja siinä onnistumisessa.

Ja Hyvin Tärkeä Huomio tähän loppuun. Tuo meidän uusi podcast-kuvake on muuten aivan supermahtava, vai mitä? Hauska ja oivaltava kuva, joka on onnistunut tavoittavamaan meidän fiilistä ja persoonallisuuksiamme niin hyvin. Piirros on taitavan kuvittajan Kaisa Kartelan käsialaa.

Tunnisteet: