Kuukauden kymmenen: huhtikuu

Kirjoitan joka kuukauden ensimmäinen päivä (tai no, ensimmäinen mahdollinen päivä) tulevan kuukauden mietteitä ylös. Koska minulla ei ole päiväkirjaa, laitan ajatukseni tänne blogiin. Sellainen ihana, vanhanaikainen blogipostaus, jossa kerrotaan ihan vain kuulumisia ilman sen suurempaa filtteriä, näkökulmittamista  - puhumattakaan jostain seo-optimoinnista.

Eli joka kuukausi juttu myötäilee samaa rakennetta. Kerron kymmenen asiaa, jotka liittyvät seuraavaan neljään viikkoon. Kysymykset ovat joka kerta samat. Uskon, että näihin postauksiin on mukava itsellenikin palata myöhemmin ja kurkata, mitä tulikaan ajateltua.


Maaliskuussa tapahtui matka Tokioon. Siellä oli juuri tällaista.

Kuukauden ensimmäisen aamun ensimmäinen ajatus:
Heräsin aikaeron takia aamuneljältä, enkä saanut enää unta. "Ukkokin nukkuu vielä, tässähän ehtii katsoa muutaman jakson Good Wifea!"

Tämän kirjan aion lukea:
En tiedä, saako tätä kertoa, no kyllä sen varmaankin saa, mutta ystäväni Katja valmistelee kolmatta Pikkis-kirjaa, ja minulle lankesi megasuuri riemu, kun saan lukea keskeneräisen käsiksen etukäteen ja kertoa siitä omia fiiliksiäni. Olen niin innoissani!!!

Työasia, jonka aion saada valmiiksi:
Muutaman ensi vuodelle suunnittelemani Islannin-matkan hotellivarausten kanssa on pikkuruisia ongelmia, koska hotellit ovat täyteen buukattuja. Koitan saada ongelman ratkaistua ja vaihtoehtoiset hotellit löydettyä ennen pääsiäislomia. Phuuh. Islantilaisfirmojen kanssa asiointi on välillä niiiiiin tahmeaa...

Työasia, jonka tiedän roikkuvan puolivalmiina vielä tämän kuukauden jälkeenkin:
Tämänhän voi lähes copy pasteta suoraan viime kuukaudelta. Koska eihän se tietenkään ole vielä valmis! Isantilaisten aikataulut tuntien tuo digimainoskampanja, jonka piti olla valmis jo maaliskuussa, on kesken vielä pääsiäisenäkin vapun jälkeenkin.

Lausahdus, josta saan juuri nyt energiaa arkeeni:
Hölmömmätkin pärjäävät.

Ruoka, jota aion kokeilla:
Voissa paistettuja gellureita, "mimmejä", eli siis turskanposkia.

Tässä kuussa tapahtuvista asioista eniten olen laittanut aikaa tämän suunnitteluun ja nyt se viimein toteutuu:
Yhden suomalaisen vip-matkaryhmän reissu. Olen suunnitellut sitä kuukausia. Ihanaa, että ihmiset pääsevät vihdoin tilaamalleen matkalle - ja ihanaa, että minun ei tämän kuukauden jälkeen enää tarvitse miettiä tämän asian käytännön järjestelyitä.

Asia, joka tuntuu ristiriitaisimmalta:
Se, että tässä kuussa minulla on melkein vain puolet normaaleista työpäivistä käytössä (kouluissa on kahden viikon pääsiäislomat). Toisaalta rakastan perheen kanssa vietettyä aikaa, mutta toisaalta itseni tuntien myös tiedän, että pitkähkö loma tulee aiheuttamaan myös työntekemättömyysharmistusta.

Yksi tavoite, joka on mahdollista saavuttaa:
Kahdeksan tunnin yöunet ihan joka yö. Tokion-matka pisti aikaeron takia yönukkumisia epäjärjestykseen.

Minkä asian haluaisin lasteni muistavan tästä kuukaudesta:
Yhteisen pääsiäisreissun Länsivuonoille. Näyttäisi vahvasti siltä, että viimevuotien Islannin talvipurjehdus tapahtuu nyt uudestaan. Kuopuksella oli jäänyt aluksen kapteeni niin elävästi mieleen, että hän haluaa antaa tälle lahjan, kun nyt seuraavan kerran nähdään.

Olisi superkivaa lukea vastaavia listoja muiltakin. "Kuukauden kymmenen" saa siis vapaasti kopioida omaankin blogiin. Antaa palaa, tyypit! Lupaan jakaa mahdollisimman monta kommenttikenttään jättämäänne juttulinkkiä somekanavissani.

Kuukauden kymmenen: maaliskuu

Tunnisteet: ,