Paikallisen matkavinkit Islantiin ja hyvät kartat

Näin lähestyvää kevättä ja kesää ajatellen on tosi mukava juttu, että Tripsteri-matkailuapplikaatiossa on nyt julkaistu oppaani Islantiin. Jes-jes-jes! 

  


 

Tripsteri Islanti on siis mobiiliopas, johon olen rakentanut muutaman erilaisen kierroksen Islannin-matkailijoita ajatellen. Applikaatiosta löytyy klassikko Kultainen kierros erityisine ekstroineen, saarikierros Islannin ympäri ja muutama audio-opas, jotka kertovat paikkoihin sidottuja vanhoja kansantarinoita Islannin trolleista ja piilokansasta. Audio-oppaiden suomenkielisessä versioissa lukijana olen minä.

Oppaan herkkuihin sisältyy myös yksityiskohtainen opas Islannin pääkaupunkiin Reykjavikiin. Reykjavikin ravintoloiden, baarien, kahviloiden ja kulttuurikohteiden lisäksi oppaasta löytyy kierros erityisen lapsiystävällisiin paikkoihin sekä muutamaan kertaan testattu opas Reykjavikin yöelämään. Oppaasta selviää, kuinka Reykjavikissa juhlitaan paikallisten tyyliin. 



Jos siis olet matkalla Islantiin nyt tai tulevaisuudessa, kannattaa ehdottomasti ladata tämä applikaatio. Ainakin tässä vaiheessa se on täysin maksuton. Me oppaiden tekijät saamme tuloja apin kautta vartattujen hotellien ja matkailupalveluiden kautta. Olen valinnut Islannin osalta tarkasti kaikki hotellit ja hostellit, eli niitä voi turvallisin mielin varata. Olen käynyt kaikissa mainitsemissani paikoissa itse, testannut ja hyväksi todennut.


Viimeisten vuosien aikana olen julkaissut monelaisia Tripsteri-brändin alla olevia Islanti-oppaita. Tässä lyhyesti, mistä niissä kaikissa on kyse. 

Tämä Tripsteri Islanti -applikaatio on kätevä opaskaveri, joka näyttää kaikki suositellut paikat kartoilla, jeesaa tekemään omatoimimatkoja Islantiin ja kertoo teemoittain, mitä kaikkea on tarjolla. Esimerkiksi lapsiperhematkailijat näkevät oppaasta kätevästi kaikki sellaiset paikat, joihin on erityisen kivaa mennä lasten kanssa. Matkavinkit esteettömään matkailuun löytyvät myös. Helppo käyttää, kaunis ulkoasu, tiivis ilmaisu ja kaikki paikat kartalle merkittynä. 

 



Tripsteri Islanti -matkaopaskirja on tarinallisempi opas, josta löytyy pidempiä matkailijoita kiinnostavia juttuja Islannista. Tietoa vaellusmaastoista, aktiiviteeteista, kulttuurista ja tietysti islanninhevosista. Taustatietoa ennen matkaa, avuksi suunnitteluun ja inspiraatioksi reissulle. Tämä kirja yhdistettynä mobiiliapplikaatioon on täydellinen pari.



Tripsterin verkko-opas Islantiin on riisutumpi paketti kahdesta edellisestä. Sieltä löytyy keskeisimmät vinkit Islantiin ja Reykjavikiin, hotellivinkkejä ja esimerkiksi reitit luonnon uimapaikoille. Verkok-opas on ehdottomasti paras kanava kysellä Islannin-matkailusta yksityiskohtaisemmin. Saan palstalle jätetyistä kysymyksistä hälärin sähköpostiini ja osaan käydä heti vastaamassa kysymyksiin.


Elikkäs Islanti-ystäväni. Käykäähän lataamassa Tripsterin mobiiliapplikaatio, etenkin kun se nyt vielä ainakin toistaiseksi on maksuton. Opas toimii Androidin ja Applen luureissa. Islannin lisäksi sieltä löytyy oppaat mm. Lappiin, Helsinkiin, Espooseen, Singaporeen, Tukholmaan, Prahaan…. 

Erityisen ylpeä, iloinen ja innoissani olen siitä, että Islanti-opas löytyy tällä hetkellä sekä suomen, englannin- että espanjankielisenä. Tästä sopii siis mainita ulkkarikavereillekin. 

Takk fyrir <3 

Tunnisteet: , , ,