Luonnonkosmetiikkameikit 20 %:n alessa

Luonnonkosmetiikkakauppa Biodellyssä on tänä viikonloppuna 20 prosentin alennus kaikissa meikeissä. Kannattaa siis nyt kurkata omaan meikkipussiin/-säkkiin/-kaappiin/-komeroon ja katsoa, tarvitseeko valikoima täydennystä. Nyt lähtisi nimittäin hyvin hinnoin! Nämä seuraavat ovat omat suosikkini, mutta löytyy sieltä kyllä paljon kaikkea muutakin. 

Postaus sisältää affilinkkejä.


Nuin pohja. Oikealta nimeltään Nui Berlin Natural Liquid Foundation vegan and natural, mutta käytän ihan vain nimeä pohja. Pistän puolikkaan pumppauksen (tämä on todella, todella riittoisaa) kämmenelle ja levitän sormenpäillä ihoon. Mattainen lopputulos nopeasti ja helposti. Ei sotke, ei paakkuunnu (kunhan et laita liikaa) eikä vaadi ihmeellisiä tasoitetaitoja levittyäkseen kauniisti. Minun tarpeisiin tässä on pohjavoide ja puuteri samassa paketissa. Muuta ei tarvita. 

Avrilin ripsari. Valeäiti jaksoi sinnikkäästi jankuttaa tämän ripsarin ylivoimaisuudesta niin kauan, että lopulta kokeilin. Hän oli tottakai oikassa. Edullinen luonnonkosmetiikkaripsari, joka levittyy nätisti, ei varise eikä paakkuunnu. Myyty!


Nuin huulipuna Aroha. Oujee. Tämä on siis se huulipuna, jota käytän, jos käytän huulipunaa. Kirkkaanpunainen taittuu hitusen siniseen, mikä saa omat hampaat näyttämään piirun verran valkoisemmilta. Levittyy hyvin ja pysyy vielä paremmin. Tämä on oikeasti pysyvyydeltään parempi kuin esim. Macin huulipunat, joita aikaisemmin käytin. 


Nuin kulmaväri Nui Brown Sculpt Reo. Anteeksi sotkuinen kuva, mutta käytän tätä tuotetta niin järjettömän paljon ja usein (välillä meikkaaminen on minulle siis sitä, että laitan vain väriä kulmiin), että noin puolen vuoden käytön jälkeen tuotteessa on reiluja käytön jälkiä. Tämä kulmaväri on lajissaan paras, mitä olen koskaan kokeillut. Se levittyy siveltimellä (käytän tällaista kaksipäistä sivellintä, sitä ohuinta päätä) kuin sula voi leivän päälle. Jälki on luonnollisen tuuhea ja nätti.


Olen luomivärien kanssa vähän aloittelija, mutta kun käytän, laitan Avrilin vaaleanpunaista sävyä nimeltä Aurore. Huokea ja hirveän hyvä. Levitän sitä tuon saman siveltimen tuuheammalla päällä ihan koko luomelle ennen ripsarin laittoa. Vaalea pinkki ei ehkä kuulosta ensimmäiseltä mieleen tulevalta luomivärivalinnalta, mutta itse asiassa se ei silmissä näytä ollenkaan vaaleanpunaiselta vaan valoisalta ja tuo siis kivasti pirteyttä silmiin. Noita tummempia sävyjä Prune Mat (violettimäinen) ja Marecage (sammaleenvihreä) olen käyttänyt joskus iltameikissä ihan ripsien rajassa, mutta tuo pinkki on kuitenkin se suosikkini.


Miksi juuri Biodelly? Nopeat toimitukset, tosi laaja valikoima etenkin luonnonkosmetiikkameikeissä, hyvä palvelu ja ennen kaikkea henkilökohtainen palvelu, myös verkkokaupassa. Ja toki siksikin, että omistan blogisijoituskuvion kautta pienen osuuden Biodellystä. :-)

Elikkä siis: alekoodilla MEIKIT kaikki meikkituotteet Biodellyllä 20 prosentin alennuksella 30.9. asti. 

Tunnisteet: ,