Luonnonkosmetiikkaa 40 %:n alennuksella

No jopas! Luonnonkosmetiikkamerkki Madaralla on nyt tiistaina 28. elokuuta 24 tunnin ale verkokkaupassa. Kaikki tuotteet ovat huimassa 40 prosentin alennuksessa. Mahtava tilaisuus täyttää kesän aikana tyhjentyneet kosmetiikkavarastot syksyä varten. Jos olet tosi hurja joulu-ennakoijia (no en tiedä onko sellaisia oikeasti), tämä on erinomainen tilaisuus hankkia joululahjoja. Madara on latvialainen luonnonkosmetiikkamerkki ja sijoittuu luonnonkosmetiikan hintahaitarilla sinne keskihintaiseen. Käytän itse päivittäin muutamia tuotteita osana keski-ikäistyvän kuivan ihon hoitoa ja joitakin tuotteita tyyppailen kausiluonteisesti. Tässä omat suosikkini.

Minulla on kuiva iho ja siksi juoviakin on tullut iän mukana erityisesti viimeisen kolmen vuoden aikana. Naururyppyjen syventyessä ja ihon rutikuivuessa aloin ensimmäistä kertaa hoitaa ihoani sille sopivilla tuotteilla. Mikromuoviasioiden ja tuoteturvallisuuden takia olen siirtynyt kokonaan luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Päätös sinetöityi reilu vuosi sitten, kun aloin osakkaaksi luonnonkosmetiikkafirma Biodellyyn.

Noudatan nykyään seuraavaa rutiinia kasvojenhoidossa:

1. Ensin puhdistusmaito (iltaisin).
2. Sen jälkeen kasvovesi (iltaisin ja aamuisin).
3. Kasvoveden päälle seerumi (iltaisin ja aamuisin).
4. Voide (iltaisin ja aamuisin)
5. Voiteeseen sekoitettua kasvoöljyä (iltaisin)
6. Silmienympärysihon voide (iltaisin ja aamuisin).
7. Pari kertaa viikossa kuorinta ja/tai naamio, miten nyt jaksaa ja ehtii. Teen naamion/kuorinnan kohdan 1. ja 2. välissä.

Kuivaihoisena käytän kasvojen puhdistukseen puhdistusmaitoa, en vaahtoa. Olen testannut tätä Madaran Cleansing Milkiä ja se on kyllä kelpo kamaa. Tuoksu on mieto ja ripsarikin irtoaa helposti. Parhaiten putsari toimii kun sen levittää kuivalle iholle ja pyyhkii pois kostealla puuvillarievulla tai -pyyhkeellä. Kertakäyttöisten pumpulilappujen kanssa on vähän niin ja näin. Turhaa roskaa minun mielestäni. Eikä niiden puuvillaliinojen tarvitse olla mitään hienoja meikinpoistoliinoja, ihan tavallinen puhdas puuvillariepukin on toiminut. 


Kasvovesien ohella tutuksi ovat tulleet Madaran puteleista myös nämä kuorintanaamiot. Tällä hetkellä käytän kirkastavaa Peel-naamiota kerran tai pari viikossa. Siitä tulee kasvoille kivan pirtsakka olo.

Putsarin jälkeen levitän iholle kosteuttavan kasvoveden. Teen sen kaatamalla pienen määrän kasvovettä käsiini ja hieromalla sen naamaan. En käytä mitään levityslappuja tai kangaspaloja. Madaran valikoimista löytyy useampaakin kasvovettä ja hinta on hyvä: 15 euroa. Tämä Balancing Toner on passeli normaali- ja sekaihoiselle. Itse suosin kuivaihoisena Comforting Toneria, sillä se kosteuttaa kiristävää ja kuivaa ihoa.

Sen jälkeen sitten se kosteuttava seerumi. Olen löytänyt suosikkini (tämä LUEn seerumi on älyttömän tehokas ja erittäin edullinen luonnonkosmetiikkaseerumi anti-age-hommiin) enkä sitä vaihda, mutta siskoni kehui kovasti näitä Madaran vitamiinirikkaita Pihlaja Drops Glow -tippoja. Iho tuntui niiden jälkeen pehmeältä ja kasvoille nousi kaunis kuulaus.


Tehokas ja hyvä anti age -öljy. Sekoitan itse kasvoöljyn aina voiteeseen parhaan tuloksen saamiseksi.

Kasvoveden ja seerumin jälkeen kosteus pitää lukita ihoon. Suosin kuivaihoisena tymäkkää voidetta aamuisin ja iltaisin kasvoöljyn ja voiteen sekoitusta.

Madaran Age Recovery on omien testailujeni perusteella merkin tehokkain ja kosteuttavin kasvoöljy. On sillä hintaakin yli viisikymppinen, mutta öljy on älyttömän riittoisa. Pullo kesti käytössäni melkein vuoden. Nyt senkin siis saa 40 prosentin alennuksella.

Jos käytän Madaran kasvovoidetta on Madaran Nokkonen-monitoimivoide valintani. Se on myös aivan paras käsi- ja jalkavoide. Uinti- ja vaellusreissuilla minimoin mukana kulkevien purnukoiden määrän ja silloin mukaan lähtee tämä. Putsaan sillä kasvot ja käytän kosteuttajana. Tämä voide ei muuten sitten tuoksu millekään.

Nokkosvoide best! Kasvovoide, yleisvoide, voide ihan kaikkeen. Ja tuo Nokkonen kasvosuihke on hyvä tuote, jos kasvot kaipaavat kosteutusta kesken päivän. Sitä voi suihkauttaa meikinkin päälle. Itse ruiskuttelin sitä naamalle synnytyksessä. Oli sekin kokemus!

Silmienympärysiholle töpöttelen Madaran Smart-silmänympärysvoidetta, joka on näistä kaikista se suurin suosikkini. Aamuisin huomaan, että se todella laskee turvotusta ja piristää peilikuvaa. Juonteet silmieni ympärillä eivät ainakaan ole tämän voiteen käytön jälkeen kasvaneet. Tehokas kosteuttaja. Olen käyttänyt tätä vuoden aamuin ja illoin ja nyt alkaa olla toinen tuubi lopussa.

Tämän sisältö ajaa aamuisin tavallaan saman kuin aamukahvi: parempi mieli, virkeämpi ilme.


Madaran verkkokaupasta löytyy kaikkea muutakin hiustenhoitotuotteista kuorintavoiteisiin. Kaikesta on 40 prosentin alennus. Tuon kehumani Smart-silmänympärysvoiteen saa tilaajalahjana, jos tilauksen arvo on yli 80 euroa. Yli 50 euron arvoiset tilaukset tulevat ilman postikuluja.

Nämä tarjoukset ovat siis voimassa vain 28.8.2018.

Jutun linkit ovat affilinkkejä.

Tunnisteet: