Islantilainen kodinonni - tilaa ulkomaille

Kirjojen tilaaminen suomalaisesta verkkokaupasta ulkomaille on keljun kallista. Harva suomenkielinen verkkokirjakauppa edes postittaa Suomen ulkopuolelle. Syykin on yksinkertainen: korkeat lähetyskulut. Islantilainen kodinonni -kirja kuten lukuisat muutkin suomalaiset kirjat ovat ulkosuomalaisten onneksi toki saatavilla e-kirjana ja äänikirjana, mutta jos haluaa suosia kirjaesinettä, sen ostaminen ulkomaille on hankalaa.


Jos joku asia on Islannissa halvempaa kuin Suomessa, niin ne ovat ulkomaan kirjeiden ja pakettien lähetyskulut. Siksi pystykin myymään pienen erän Islantilainen kodinonni -kirjaa ulkosuomalaisille. Muutamat sitä ovat minulta jo yksityisviesteillä kysyneetkin, joten aika jakaa tämä kirjakauppiasilmoitus tänne blogitontillekin.

Elikkä siis:

Islantilainen kodinonni (WSOY, 2018) on kaupan hintaan 30 €, ja hinta sisältää postikulut ihan minne vaan. Paitsi ei sukellusveneisiin, avaruuteen eikä esimerkiksi Afganistaniin, koska sinne ei kuulemma voi tavallisia kirjepaketteja lähettää. Omistuskirjoituskin onnistuu ilman muuta.

Helpoiten kauppa käy, jos laitat sähköpostilla (satu ät suomi piste is) tietoa, kuinka monta kirjaa haluat ja mihin osotteeseen (ja haluatko omistuskirjoituksen ja jos, niin kenelle). Laitan maksutiedot vastaussähköpostissa. Kirja saapuu perille kohdemaasta riippuen 3–10 arkipäivässä.

Tuo kuvassa keikkuva vesimelonin siivu on kuvausrekvisiittaa. Esikoinen löysi koulunpihalta puunkaatajien jäljiltä palan puunrunkoa ja päätteli, että se näyttää ihan vesimelonilta, jos sen vaan värittää vaaleanpunaiseksi. No niinhän se näyttää.

Tunnisteet: