Design-löytö: Marimekkoa siroille

Joulu on kauppiaan mielessä enää kaukainen muisto vain. Siitä ei ole jäljellä kuin arvonlisäverojen tilitys helmikuussa. Ou jeah. Joulun jälkeinen alekausikin vetelee viimeisiään. Islannissa tämä viikko viikonloppuineen on alen loppukiihdytyksen aikaa. Vasta sitten alkaa seuraava "kauppiasvuosi", kun kevättilaukset saapuuvat, tavaroita siirrellään, hinnoitellaan ja hyllytetään.

Joka helmikuu on kovin samanlainen: viimeiset alevaatteet poistuvat rekistä yksitellen, toivotaan nopeaa kevättä että kevätmallistot myisivät hyvin ja samalla maalaillaan isommalla pensselillä syksyä ja ensi joulua. Kyllä, sanapari "ensi joulu" on esiintynyt jo aika tiheään kauppaan liittyvissä keskusteluissamme.

Koko 34. Kuva: Marimekko.

Viime vuoden lopulta jäi tämmöinen kiva mekko, rekin viimeinen viskoosimekko. Islantilaisista aika moni on keskimäärin aika pitkä ja kookas, joten ei yllätä, että usein ne viimeiset tankoon jääneet vaatekappaleet ovatkin niitä pienimpiä kokoja. Tämäkin on numeroltaan 34. Ehkä sille löytyisi koti täältä.

Nyt tuolla blogin design-alen puolella on myynnissä yksi ihana oranssinsävyinen viskoosimekko Marimekolta (koko 34). Tämän lisäksi kun pistää päälleen isot aurinkolasit ja olkalaukun, voi melkein jo kuvitella olevansa hiekkarannalla.

Lisätiedot löytyvät design-alesivulta. Eli jos kiinnostuit, klikkaa tänne ja seuraa ohjeita.

Tunnisteet: ,