Tehokasta luonnonkosmetiikkaa ikääntyvälle iholle ja 20 % alennus


Damn! Tiedättekö mitä? Biodelly-luonnonkosmetiikkaverkkokaupasta myytiin loppuun se kehumani LUÉ-hyaluronihapposeerumi. Myytin joku tuote loppuun, koska kirjoitin siitä blogissani? Whaat?! En voi uskoa tätä. Tulipa tämäkin päivä siis nähtyä. Mutta erinomainen tuote se kyllä onkin, joten en ihmettele.

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly ja SBM Kipinä. Postaus sisältää affiliate-linkkejä.


Tuo seerumi on osoittautunut ryppytestissäni todelliseksi aarteeksi, ja sen edullinen vajaan 20 euron hinta kummastuttaa minua vieläkin. Kasvoseerumien hinnat kun voivat olla aika suolaisia. Tehokkaista seerumeista voi joutua pulittamaan lähemmäs sata euroa putelilta.

LUÈ-seerumit pääsivät yllättävän kysyntäpiikin ansiosta loppumaan, mutta Biodelly sai tällä viikolla uuden lähetyksen Yhdysvalloista, eli seerumivarasto on jälleen täynnä. Nyt näitä hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia kasvoseerumeita taas saa.  Hintaa tuolle jää tämän viikonlopun alen jälkeen vähän yli viisitoista euroa. (Kaikissa Biodellyn tuotteissa on tämän viikonlopun yli Black Friday -tarjous eli kaikki tuotteet 20 %:n alennuksella. Alekoodi löytyy jutun lopusta.)

Takana on reilun kuukauden mittainen naaman kosteutushoito ja hyvin on mennyt. Kuten näissä hotellivalaistuksessa kännykän etukameralla otetuissa postauksen kuvissa näkyy, ihoni voi nyt mielettömän hyvin. 

Pesen iltaisin kasvot puhdistusmaidolla ja läträän sen jälkeen kasvovedellä. Aamuisin käytän vain kasvovettä. 


Aamuisin laitan LUÉ-seerumin ja sen päälle voiteen (minulla on vielä vähän jäljellä islantilaisen luonnonkosmetiikkamerkin Sóleyn yövoidetta, käytän sen loppuu ja katson mitä seuraavaksi kaapista löytyy). Illalla laitan kasvoveden ja seerumin jälkeen Sukin öljyn. Nyt kun tuulet ovat nousseet ja lämpötila ulkona laskee, koen että tuon kasvoöljyn jälkeen on hyvä tuutata naamaan vielä joku todella paksu ja runsas voide ennen nukkumaanmenoa.

Olen kokeillut tällaista The Gentle Labelin mehiläisvahaa sisältävää melko edullista hoitobalsamia. Vaikka se on kunnon tököttiä, olen levittänyt sitä kasvoilleni joskus päivälläkin, etenkin silloin kun olen lähtenyt lenkille tai lasten kanssa ulos.  


Viimekertaiseen tuotelähetykseen Tanja oli laittanut mukaan muutaman Orgaid Antiage Sheet mask -naamion. Nämä ovat siis niitä Hannibal Lecter -kasvosuojia, joille olen repeillyt kavereiden Instoissa jo hyvän tovin. Toki minunkin piti kokeilla. Ylin kuva on ennen naamiota, sitten naamiolla ja lopussa puoli tuntia naamion vaikuttamisajan jälkeen.Naamio on kokonaisena levynä tuon pussin sisällä. Naamio sisältää mm. superkosteuttavaa hyaluronihappoa ja turvotusta laskevaa taikapähkinää (englanniksi witch hazel). Yksittäispakatun maskin voi käyttää vain kerran. 

En tiedä miten pitkään kehtaan kohkata tästä nykyisestä ihon kunnosta. Mutta onhan se nyt aika törkeän mahtava juttu, että kasvojeni iho on nyt näin marraskuun lopussa paremmassa, pehmeämmässä ja eloisamman näköisessä kunnossa kuin vaikkapa viime kesällä. En tiedä, ovatko juovat pienentyneet vai eivät, mutta ainakin minä omissa silmissäni luulen näyttäväni pirteämmältä eikä kasvoja kirstä.

Koodilla black saa koko Biodellyn valikoimasta 20 %:n alennuksen 24.-27.11. Jos et itsellesi tarvitse, niin käytä alekoodi vaikka joululahjahankintoihin.


Tuolla Instani puolellakin ehdinkin jo julkaista pienyrittäjäpropagandaa, mutta laitanpa vielä uudemman kerran: jos hankit joululahjoja, olisi kiva jos hankkisit niistä ainakin osan pienemmistä, yksityisyrittäjän itsensä pyörittämistä liikkeestä. Pienikin ostos on oman kaupan pyörittäjälle tanssin paikka takahuoneessa. Ostaessasi paikalliselta yrittäjältä, tuot hyvän mielen paitsi lahjan saajalle, myös myyjälle. Meidän takahuoneessamme Suomi-kaupalla kilisytetään päänsisäistä kauppakelloa, kun tehdään hyviä kauppoja. Joulu on siinäkin mielessä hauskaa aikaa!


Tunnisteet: , , ,