Unelmaduunarit-podcast: Antti Holma ja näin löytyy luovuus

Make shit happen! Kuinka sen tietää, missä on hyvä? Miten sitä hyvää kohti kannattaa mennä?  Miten omalla lahjakkuudella saa lypsettyä massia – eli miten se, missä on hyvä, taipuu työksi?


Näistä jutuista meille kertoo Antti Holma. Antin kokemukset ja neuvot ovat todella tärkeitä etenkin heille, jotka ovat vielä aloituskuopissa. Ei meistä kukaan ole hyvä heti! Tai jos on, ainakaan muut eivät sitä voi heti tietää. Ja sen oman lahjakkuuden konkretisoiminen ja sanoittaminen itselle ja muille voi joskus olla vaikeaa.

Miettikääpä nyt vaikka Anttia. Hän on yksi Suomen työllistyneimpiä näyttelijöitä, joka on julkaissut kirjoja, lehtijuttuja ja tehnyt leffoja, telkkasarjoja, komediaa, draamaa ja dokumenttia. Harva  tietää, että vielä Teatterikorkeakoulussa hän piti itseään omien sanojensa mukaan “rohtuneena, laihana ja ahdistuneena, eikä todellakaan hauskana”. Mutta sitten tuli Facebook, härski ehdotus Kansallisteatterissa ja pari tosi tärkeää havaintoa. Asiat johtivat toiseen ja sitten tuli menestys. 

Kuuntele koko juttu klikkaamalla allaolevaa kuvaa. Voit kuunnella Unelmaduunarit-podcastia myös Acastin sovelluksessa, iTunesissa tai puhelimen omassa podcast-ohjelmassa.Unelmaduunarit-podcastimme ensimmäinen jakso on siis julksitettu. Poks vaan! Mahtavaa! Fiilis on yhtä kupliva kuin silloin kun näin ensimmäisen kirjani kirjakaupassa myynnissä tai ekan lehtijutun julkaistuna printtilehdessä.

Siinä se nyt on, toivottavasti tykkäätte! Jos haluat jättää palautetta, aihetoiveita tai muuten vain avautua, voit tietysti jättää viestejä tänne bloginkin puolelle, mutta meillä on Unelmaduunareille myös oma Facebook-sivu, josta löytyy kootusti kaikki podcastiimme liittyvät jutut ja päivitykset.

Ehkä kiinnostuit myös näistä:

Mikä on podcast ja miten sitä kuunnellaan? Aloittavan kuuntelijan opas.
Unelmaduunarit-podcast - tästä on kyse.


Tunnisteet: , ,