Unelmahommissa - ulkomaantilaukset + kilpailu

Heipparallaa ulkosuomalaiset kollegani! Seuraa pieni mainosinsertti tälle keskiviikolle... Tilasin kirjakauppavarastooni erän Unelmahommissa-kirjaa. Lupasin ilmoitella kun kirjaerä on saapunut, ja nyt ne ovat täällä,  kannet kiiltävinä ja nätisti pakattuna pariin isoon pahvilaatikkoon! Kauttani saa siis Unelmahommia omistuskirjoituksella ihan minne tahansa samoilla kiinteillä postikuluilla asut sitten Uudessa-Seelannissa tai Pohjois-Norjassa.


Suomessa kirjaa saa edullisimmin Adlibriksestä* (alekoodilla unelmahommissa saat vielä 10 %:n lisäalen). Kirjatilaukset ulkomaille hoituvat edullisimmin oman Shopify-kauppani kautta, johon löytyy linkki tuosta blogin sivupalkista. Tai blogin alareunasta, jos luet tätä mobiililla. Maksuvaihtoehdot Paypal ja tilisiirto. Postikulut ovat 5 € ja siis samat maasta riippumatta. 


Nämä postauksen ihanat kuvat (jotka otti Björgvin Hilmarsson) ovat parin viikon takaiselta työkeikalta. Aika usein näkymä töissäni on toimiston seinä ja tahmaisten näppäinten läppäri, mutta onneksi näissä hommissa pääsee välillä kentällekin. Tai no, ainakin laavakentälle, tirsk.

PS. Vielä yksi juttu! Instani puolella on menossa Unelmahommissa-aiheinen arvonta 10. huhtikuuta asti, jossa voi voittaa 50 €:n arvoisen lahjakortin WSOY:n kirjakauppaan.

Ja nyt tämä mainostoosa hiljenee hetkeksi. Huomenna luvassa juttu vatsalihasten erkaumasta ja miten sen voi suurpiirteisesti todea kotikonstein. 

*) affiliate-linkki

Tunnisteet: