Unelmahommissa ilmestyi! Lämpimäislahjana alekoodi

–Sulle tuotiin himmeän kokoinen ja painava laatikko kotiovelle, uskaltaako tän avata? tekstasi mies eilen kotoa, sieltä Atlanttin kylmemmästä päästä.

– No avaa, avaa, avaa! Ja laita mulle paljon kuvia.

Siinähän se oli: Unelmahommissa-kirjan lämpimäiskappaleet. Miten ihanaa!


Tuntuu melkein väärältä hengata täällä all inclusiven huomassa, syödä pannukakkuja aamiaiseksi ja juustokakkuja illalliseksi, kun samaan aikaan se viime vuoden yksi hauskimmista työprojekteista on konkretisoitunut meidän ahtaaseen eteiseen. 

Ja Instagrammiin! Voi luoja miten ihania viestejä ihmiset ovat laittaneet. Olen täällä öisin lapsen nukkuessa hengannut älypuhelimen kanssa sängyssä ja surffannut #unelmahommissa-hashtagin saattelemana ennakkotilaajien ensifiiliksiä kirjasta:

- Tämä on yksi niistä kirjoista, joita tänä keväänä olen kaikista eniten odottanut!
- Kolmasosa tuli jo eilen luettua ja yksi pieni ajatus kasvoi vähän isommaksi samalla (mutta jäi vielä hautumaan) - älyttömän hyvää ja inspiroivaa tekstiä!
- Mahtava kirja!
- Parasta lukemista tähän päivään ja huomiseen.
- Tunnen muutoksien tapahtuvan jo solutsasolla elämässäni.

Ja näitä mahtavia kommentteja on vaikka miten paljon lisää!! Enkä minä ole vielä edes pitänyt kirjaani käsissä. Ja sen virallinen ilmestymispäivä on vasta ensi viikon tiistai. En ehkä kestä!! Miten mahtavaa!! Jeijj!!

Pahoittelen suurta huutomerkkien määrää, mutta onhan tämä nyt ihan käsittämättömän mahtavaa. 


Painostatulotarjouksena kustantaja hommasi meille alekoodin, jolla voi tilata kirjaa maaliskuun loppuun 10 %:n alennuksella Adlibriksestä (eli hinta noin 19 euroa). Käytä tilatessasi koodia unelmahommissa niin pääset hyödyntämään tarjouksen. Digilukijoille ja etenkin ulkomailla asuville tiedoksi: e-kirjakin on ilmestynyt. E-kirjaa saa nyt jo Adlibriksestä  ja Google Playstä. Pian myös mm. Elisa Kirjasta.

PS. Ulkosuomalaiset fyysisten kirjojen ystävät: olen tilannut varastoon kirjaa Islannin-toimistolleni ja myyn sitä tuttuun tapaan postikuluineen ulkosuomalaisille. Heti kun saan kirjat toimitettuna, laitan viestiä tänne blogin puolelle hinnasta ja toimitusajasta.

Tunnisteet: , ,