Täti läks Pariisin muotiviikoille

Bloggaajat ja Insta-starat ovat kuulemma juuri matkalla Pariisiin muotiviikoille. No hei, niin olen minäkin! En tosin ihan yhtä tyylikkäänä ja monipuolisesti pakanneena, sillä teen parhaillaan 10 päivän työmatkaa käsimatkatavaroilla. Turvaudun niissä vähän nuhjaantuneissa housuissani sitten ajatukseen, että kauppojahan tännehän tultiin tekemään.


Vastasin viime viikolla omituisuushaasteen yhteen kohtaan, että minulle ei ole tyyliä. Tai en ainakaan tiedä, mikä se on. Vaatemakuni on aika yksinkertainen: hankin välillä vaatteita, joista satun pitämään. Suurimman osan aikaa hengaan kuitenkin urheilukamppeissa ja ainakin kotioloissa saumat kyllä vähän repsottavat.

Mutta sitten yllätyin! Te rakkaat ihanat blogin lukijat olitte sitä mieltä, että kyllä minulla tosiaankin on tunnistettava, oma tyyli. Kuulemma tosi kivakin. Se sai ihan nimenkin: mod. Googlasin että mikä mutakakku. Sitten interwebin syöverit veivät minut tällaiseen verkkovaatekauppaan. Ja piru vie, pelottavan tutulta näyttää! Voisin harkita käyttäväni jokaista vaatetta.

Lähipäivinä siis odotettavissa muotiviikot juuri tyylinsä löytäneen, neljääkymppiä lähestyvän ostajan näkökulmasta. Onhan tätä design-fashion-kioskia nyt viisi vuotta pyöritetty, joten ihan korkea aika käydä katsomassa, mitä sielä muotiviikoilla oikein tapahtuu niiden OOTD-kuvien takamaastoissa. Pariisissa nähdään, tytöt!

Tunnisteet: ,