Design-ale: Polly Marimekolta, moi!

Hauskoja työuutisia tänään! Suomi-designia myyvä liikkeemme Kringlanin ostoskeskuksessa täällä Reykjavikissa vetäisi taas korkeimmat mahdolliset arvosanat - siis 100 % - kauppakeskuksen teettämässä mystery shopping -tutkimuksessa. Tulokset julkistettiin tänään. Asiakaspalvelu, liikkeen siisteys, myyntitaidot ja huomaavaisuus olivat jälleen kerran just eikä melkein kohdallaan. Hienoa, että pistokokeessa saadut tulokset myötäilevät kanta-asiakkaimme fiiliksiä meistä. Aivan mahtavaa huomata, että me tosiaan tehdään asioita oikein! (Tai siis ne muut tekevät. Itse olen ollut kaupalla kassan takana todella vähän tämän syksyn ja kuluneen kesän aikana... Mutta saahan niitä omiakin henkseleitä silti vähän paukutella, eikös vaan?)
Polly. Koko 40. Hinta 90 € (alkuperäinen 200 €). Kuva: Marimekko.

Nappasin tänään kaupalla käydessäni alerekistä mukaan tänne blogiviemiseksi viimeisen kappaleen tätä pirteää mekkoa. Kangas, leikkaus ja kuvio ovat niin Marimekkoa kuin olla voi. Jos Armi Ratia kävelisi huomenna sisään kauppaamme, voisin kuvitella hänen pukeutuvan juuri tähän. Ihan pomoista pomoin vaatekappale, joka istuu kuin hanska - myös istuessa.

Hinta 90 € sisältää tuttuun tapaan postikulut. Mekon alkuperäinen hinta kaupassa noin 200 €.

Jos kiinnostuit, katso tarkemmat tiedot ja osto-ohjeet design-alesta ja jätä ilmoituksesi ostohalukkuudestasi sinne. Kiitoksia!

Tunnisteet: ,