Haastattelussa: työntekijän kokemuksia Islannista


Olen huhtikuun aikana kirjoittanut tavallista enemmän Islannista: täällä asumisesta, täällä työskentelystä ja tänne muuttamisesta. Islanti työpaikkana -sarjan kolmanteen ja viimeiseen osaan sain toisen näkökulman. Haastateltavakseni suostui Katja, joka muutti Islantiin viime syksynä tekemään työharjoittelua (itse asiassa meidän kauppaamme). Islanti taisi tarjota parastaan, sillä Katja jäi harjoittelun jälkeen jääpalalle palkkatöihin. Tässä hänen kokemuksiaan kuluneista kuukausista.

                                                                                  Yhteistyössä ELY-keskus ja Suomen Blogimedia. 

Kiitos Katjalle haastattelusta! Katja on ihan pro-haastateltava. Samaa en voi sanoa itsestäni - huomaan nimittäin videota katsoessani että puhuin itse aivan liikaa. Haastattelijan ei kuuluisi olla ihan tämmöinen moottoriturpa :-) On vaan vaikea olla hiljaa, kun aihe on niin mielenkiintoinen ja itselle tärkeä.

Jos te haluatte kysyä Katjalta kokemuksia Islantiin muuttamisesta tai täällä asumisesta tai kokemuksia kielikurssista, pistäkäähän viestiä kommenttikenttään. Vinkkaan Katjaa seuraamaan keskustelua.

PS. Pakko vanhempana "tätiniä" hieman varoitella, että en suosittele laskemaan Esja-vuorelta persmäkeä. Hangen alla voi nimittäin olla paljon ilkeän isoja kiviä. Auts.

Aikaisemmat Islantiin töihin -jutut:

Miten hakea töitä Islannista?
Millaista on asua ja tehdä töitä Islannissa?
Tunnisteet: , , ,