Imettäessähän ei voi tulla raskaaksi

DISCLAIMER: KATSO POSTAUSPÄIVÄÄ! (Katsoin asialliseksi lisätä tämän, sillä saan vielä kuukausi postauksen jälkeenkin randomeja onnitteluviestejä sähköpostiini ü Kaunis kiitos mukanaelämisestä - mutta tämä oli siis aprillipila)

Olen useammin kuin kerran törmännyt väittämään, että imettäessä hormonitoiminta muuttuu siten, että on vaikea tulla raskaaksi. Tähän turvauduin, kun sitä hormonikierukkaa ei voinut laittaa raskauden ja synnytyksen takia pehmenneiden kudosten takia. Niinpä me menimme vähän hövelillä meiningillä ne yhden käden sormilla laskettavat kerrat, jolloin pikkuvauva-aikana ehti lakanoita soitella. Jep. Muistakaa lapset: imetys ei ole ehkäisykeino! Ja "varmat päivät" ovat Vanhasen Masan salajuoni, jolla saadaan Suomeen lisää perheyrittäjiä.

So it looks like sinne alakerran asuntoon pitää saada mahtumaan vielä yksi lastenhuone. Ehkä keittokomeroon? Tilaan saattaisi mahtua yksi vauvansänky ja vaihtopöytä. Varsinkin jos uunin kantaisi ulos. Eikä jääkaappikaan ole tässä ilmastossa pakollinen. Sitten ajattelin myös, että jäisin sille sadan vuoden hoitovapaalle alkaen ensi kesästä, kun ei tuo mörssärikään vielä ole siinä kohtaa päiväkoti-ikäinen... Ai vitsi miten ihanaa kohta vaihtaa kahden lapsen vaippoja!Tunnisteet: ,