Olin eilen illalla räntäsateessa vaunukävelyllä lapsen kanssa. Jotenkin otti vieläkin päähän se kesken jäänyt House of Cards  ja vastatuuli...

Mun naapuruston hullutukset - Reykjavik 101

29.2.16 Satu Kommentteja: 5

Olin eilen illalla räntäsateessa vaunukävelyllä lapsen kanssa. Jotenkin otti vieläkin päähän se kesken jäänyt House of Cards ja vastatuuli ja naamaan iskevät märät rätit. Lapsikaan ei suostunut nukahtamaan ja omat sukkani kastuivat. Olinhan kevättoiveikkaana pistänyt jalkaan lenkkarit enkä kumppareita.

Jäin pyörimään kotikortteleihin. En tuulen takia uskaltautunut merenrantaan tai muutenkaan kovin kauas kotiovelta. Siinä omien huudien katuja tallatessa fiilis parani ja alkoi ihan naurattaa. Siis katsokaa nyt, minkälaista meininkiä löytyy noin kivenheiton päässä meidän kotoa!

Autotalliin rakennettu joogakauppa, jossa järjestetään joogatunteja päivittäin. Kerralla tunnille mahtuu kuulemma alle viisi joogaajaa.

Minijoogasalia vastapäätä on asuintalosta tuunattu design-myymälä. Siellä on myynnissä kivannäköisiä nahkalaukkuja ja koruja. Tunnelmalliset muuten nuo katossa roikkuvat jouluvalot!

Seuraavassa risteyksessä burgeribaari-maitokauppa-pultsareiden lämmittelypaikka-karkkikiska Drekinn eli Lohikäärme. Tämän monitoimikapakan vierestä löytyy jäätelökauppa Paradís joka on auki puolilleöin joka päivä. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka tekisi tuoretta jäätelöä mieli vähän ennen nukkumaanmenoa.


Ihminen. Tule Reykjavík 101:een, eikä sinulta mitään puutu. Eikä räntäkään harmita.

5 kommenttia:

 1. Teillä on siellä kaikki, mitä voi vain tarvita - vaikka keskellä yötä :)
  Kahden ensimmäisen kuvan perusteella ajattelin, että voi kun hauskaa, kaikki liikkeet on numeroitu. Niin sitä voi olla pää jumissa loman jäljiltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Kieltämättä etenkin viikonloppuisin on myöhempään syödyn illallisen jälkeen tosi luksusta hakea jälkiruoka naapurin jädekiskalta.

   Poista
 2. Oi ihanaa, Lohikäärme on edelleen olemassa! Asuin 10 vuotta sitten Frakkastigurilla ja haettiin sieltä usein darramätöt, jos opintotukia oli yhtään jäljellä! Toinen suosikki oli video/irtokarkkimesta Krambud, jossa Lokastigurilla asuvat kaverini kävivät pyjama päällä harva se päivä! Käytiin vuosi sitten RVKssä miehen kanssa ja oli pakko viedä hänetkin Krambudiin, "kato ny, ei Suomessa oo näin hyviä irttareita" <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - ne krapulamätöt! Harmittaa ihan, että ei ole pitkään aikaan ollut sellaista kunnon kohmeloa :D

   Krambud on muuttunut : ( Siellä ei ole enää videovuokraamoa ja irtsarihylly on varjo entisestään. Sen sijaan hyllyille on tullut muovisia matkamuistoja made in china. Tosi harmi.

   Poista

Mitä tuumaat?