Sain huikean idean! Oon Snapchatissa (satu_reykjavik). Lörpöttelen sinne välillä kaikenlaisia arkikuulumisia päivän säätilasta alkaen. Etsi...

Mun arkipäivä - jaa myös omasi

27.1.16 Satu Kommentteja: 16

Sain huikean idean! Oon Snapchatissa (satu_reykjavik). Lörpöttelen sinne välillä kaikenlaisia arkikuulumisia päivän säätilasta alkaen. Etsin sukkia, avaudun politiikasta. Mitä milloinkin. Seurailen satunnaisesti noin pariakymmentä tyyppiä ja oon alkanut käyttää kanavaa myös chättinä, jos on pitänyt jakaa jotain hetkeen liittyvää toisen snäppääjän kanssa. Viimeksi lentokentällä sovittiin yhden kaverin kanssa treffejä, että osuttaisiin samaan kahvilaan ennen lennolle lähtöä.
  
Snäppäily on mulle aika epäsäännöllistä puuhastelua. Aika monet ovat kuitenkin alkaneet snäpin yksityisviesteissä kysellä, miltä Islannissa näyttää ja millaista täällä on arki. No mä ajattelin näyttää teille jakamalla mun arkipäivän. Täysin editoimatonta videokuvaa työssäkäyvän mutsin arjesta Reykjavikissa huomenna torstaina aamusta iltaan. #munarkipäivä

Uteliaana sieluna mäkin haluaisin nähdä arjen kertomuksia teiltä. Jos oot snäpissä, ootko messissä? Heitä tähän kommenttiboksiin snäptunnuksesi niin klikkaan sut kaveriksi.

16 kommenttia:

 1. Ai vitsi, oot ihan mun lempisnäppääjiä, joten ois aika siisti juttu! Jos stadilaisen opiskelijan arkitorstai kiinnostaa, niin nedunaattori voisi ottaa haasteen vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa tosi mahtavaa kuulla! Vaikka mä en ees ehdi/muista joka päivä päivittää. Sitten kun muistan, ei meinaa puheesta tulla loppua, haha.

   Kiitti, mä laitoin sut kaverilistalleni :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kääk. Siis se on lohijaliero Sorry tää sekoilu. Hyvä haaste!

   Poista
 3. No sähän siis varmasti seuraat jo mua kun olen niin huikea. Sinä ja 25 muuta. Mut jos et jo, niin @FoxyKettunen (ei, en voi millään osata nyt tarkistaa oletko jo siellä :))

  VastaaPoista
 4. Mulla jäi keskimmäiset kirjaimet tosta sun hashtagista lukematta ja mietin jo, että ihan kiva päivä sulla :)

  Itse ole somesaurus, joten harjoittelen vasta instagramin käyttöä. Sekin on meille somesauruksille hankala laittaa blogiin. Ehkä joku päivä onnistuu, huoh. Tuskin siis ihan heti vielä tulen snappailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no kuule ihan sama kävi itsellä mielessä kun luin näpyttelemäni ;)

   Poista
 5. Sinnuu on hauska seurata 😊 Jaksan jopa katsoa videot loppuun 😅 t. @sannaruusu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli ihanan aito palaute - thänks!

   Poista
 6. Mä en videoi yhtään mitään, yhtään minnekään, yhtään ikinä, enkä yhtään koskaan... kirjoitin sen sijaan, koska mä kirjoitan - en videoi.

  http://tahdonasiat.blogspot.com/2016/01/epatavallinen-on-aika-tavallista.html

  VastaaPoista
 7. Oon ihan pihalla snäpistä, mutta pakko kai opetella ihan tätä varten sen käyttö. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama X) Hampaita kiristellen hyväksyin sille kaikki sen pyytämät käyttöoikeudet.

   Poista
 8. Snapchatissa on vaan huono se, että pitää tietää nimimerkki ennen ku voi seurata, niitä ei millään voi hakea. Edes omia kavereita en pysty ettiin. @pimeaonni

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?