Jouluarvonta: Braun Series 7 sähköparranajokone

Melkein unohdin! Viime viikolla väännettiin parroista ja eräät miehet testasivat parranajokonetta, toiset eivät. Sain Braunilta yhden testissä olleen parranajokoneen (mutta siis korkkaamattoman pakkauksen, tietysti) arvottavaksi blogissa lukijoiden kesken.                          

Tuotteen speksit ovat seuraavat:

- Mukautuu hyvin ihon muotoihin, tarkka lopputulos
- Automaattinen desinfiointi-, pesu-, voitelu-, kuivaus- ja lataustoiminto (mukana tulee tämä pesuyksikköteline, joka toimii myös säilytyspaikkana ja laturina)
- Vedenpitävä
- Akku latautuu tunnissa, ajoaika noin 50 min
- Tuotteen arvo 300 euroa
Tällaista siis jollekin onnelliselle pukinkonttiin. Jotta tämä laite ehtii voittajalleen ennen joulua, vastausaikaa on vain maanantai-iltaan 14.12. asti. Se on huomenna jo. En tiedä tuntuuko teistä samalta, mutta omalla kohdallani koko joulukuu on hulahtanut ohi tukka putkella. Tajusin nimittäin juuri, että jouluun ei ole enää yhtäkään kokonaista viikkoa. Jos sama vauhti jatkuu, luultavasti havahdun seuraavaksi siihen, kun ajanlaskussa ehditään 2020-luvulle.

Arvontaan osallistuminen on helppoa: jätä kommenttiosioon sähköpostiosoitteesi, josta sinut saa kiinni postitustietojen kysymistä varten.


Yhteistyössä Braun ja Suomen Blogimedia.

Tunnisteet: ,