Lauma ratsukkoja karautti tänään aamulla Polar Hestarin ihanien oppaiden kanssa kohti Atlanttin rantaa. Minä jäin pitämään tallille omaa ty...

Muumin työvuoro

25.8.15 Satu Kommentteja: 9

Lauma ratsukkoja karautti tänään aamulla Polar Hestarin ihanien oppaiden kanssa kohti Atlanttin rantaa. Minä jäin pitämään tallille omaa työvuoroa. Siis tarkkailemaan muiden päivät tallinpihassa hengailevien nisäkkäiden elämää.
Korvani kertovat: haluan rokulipäivän!
Kissa nukkui pihakeinussa kolme tuntia. Tilan kotilammas yritti pyrkiä kanssani keittiöön kahvinhakureissulle. Kaksi nuorempaa koiraa vahtivat vaakatasosta ulos katetun kahvipöydän antimia. Perheen vanhin koira ei jaksanut sinne asti. Se nukahti nurmikolle ja heilautti kerran häntäänsä, kun tarjosin rapsutusta.Katselin vuorotelen vuonoon ja vuorille. Join kahvia. Vanha koira heräsi päiväunilta ja istahti viereeni. Sekin katseli vuoroin vuonoon, vuoroin vuorille. Join lisää kahvia. Yritin päättää, mikä lapselle nimeksi. Kissa hyppäsi pihakeinusta. Mietin, että mikäs tässä, istuskellessa. Kohta ryhmä palaa ratsastamasta ja saadaan kakkua. Juuri nyt on aika hyvä.

9 kommenttia:

 1. Just koitin myydä äidilleni ideaa ensi kesänä toteutettavasti Islannin ratsastuslomasta. Se oli heti lähdössä, vaikka kummakin ratsastuskokemukset voi laskea yhden käden sormin! Käytän sitä syksyllä Islannissa ensimmäistä kertaa, joten katsotaan miten kova palo jää ens kesää varten :) Toivottavasti lokakuussa on vielä kelejä! Ehkäpä mekin törmäämme uimassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aravaapa mitä: ensi kesänä otamme ohjelmaan yhden hevosreissun, joka on suunnattu aloittelijoille. Eli vähän lyhyempiä retkiä, käyntiä ja rauhallisat tölttiä. Sen sekaan muuta kivaa maaseutuaktiviteettia :) Laitan tarkempia matkatietoja kun aikataulut ja hinnat varmistuvat.

   Ja ensi kesänä mäkin pääsen taas ratsastamaan. Voi onnea!!

   Poista
 2. Oi oi oi!!! Mietin, että uskallanko edes lukea tätä postausta.... Kesäkuun mahtavat muistot matkasta tulvahtivat mieleen ja hinku päästä uudelleen noihin maisemiin. Huoh, ihanaa! Pitäkää yhtä mahtava viikko kuin kesäkuussa!

  Anni

  p.s. Oscar on tainnut rauhoittua sitten kesäkuun ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anni! :)
   Oscar on rauhoittunut - se ei osoita enää mitään mielenkiintoa lampaita tai edes muita koiria kohtaan :D Taisi raukka uurastaa itsensä ihan väsyneeksi kesäkuussa, haha. Vanha mies.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, Katja! Ihan nopsaan iphonella räpsittyjä. Hyvät maisemat paikkaa onneksi kuvaajan kädettömyyttä...

   Poista
 4. No mulla oli kyllä vauhdikkaampi päivä ja upea töltti polle alla.

  VastaaPoista
 5. Viime lauantaina aloitin aamuni ratsastusreissulla juurikin samassa paikassa :) Samoja koiria rapsuttelin ja saman pöydän ääressä join kahvin.

  Menomatkalla tallille, juttelin isännän kanssa sinusta ja siitä, että bongasin heidän tallinsa Islanti-oppaastasi.

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?