Kesäkuun hevostelumatkalla vielä muutama paikka

Kihisen jo odotuksesta, sillä aivan pian koittavat ne vuoden parhaat työviikot: pienten suomalaisryhmien pakettimatkat Pohjois-Islannin villiin luontoon. Reissuja järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti kolme: kaksi kesäkuussa ja yksi elokuun loppupuolella. Kaksi matkoista myytiin loppuun jo talvella, mutta kesäkuun toisella lähdöllä eli 20.-27.6. olisi vielä pari paikkaa vapaana.
Täällä sitä vain töltätään.
Reissuviikon loppupuolella käy usein niin, että tyypit alkavat muistuttaa toisiaan.
Jos uskallusta on ja jos joissa on vettä, päästään tekemään tätäkin.

Kleinureita. Aina on tilaa vielä yhdelle.
!!!
Luvassa olisi esimerkiksi...

...neljä pitkää ratsastusvaellusta pitkin vuonojen rannikkoja, vehreitä laaksoja ja vuorenrinteitä. Vauhtina käynti, ravi ja pehmeä töltti. Kovemmasta vauhdista tykkäävät pääsevät myös laukkaamaan (No, totuuden nimissä on sanottava, että lyhytjalkaiset issikat eivät kovin nopeasti kulje, mutta ehtiipä ainakin ihailla maisemia.)
...kaksi vaellusta omin jaloin. Seikkailemme laavalabyrintissa ja ne kiipeävät tulivuoren huipulle, jotka jaksavat. Teemme kivan iltavaelluksen paikkaan, jonne ennen muinoin muutti yksi Islannin ensimmäisistä viikinkiperheistä.
This is where the magic happens...
...kaikki ateriat, paitsi viimeisen illan illallinen. Islantilaista maukasta maalaisruokaa ja päivittäinen kakkubuffet (juu tämä ei ole mikään dieettireissu).
...päiväretki Islannin ehkäpä upeimpien maisemien äärelle Myvatn-järvelle. Käymme kävelemässä pseudokraatereiden päällä (näitä on Myvatnin lisäksi kuulemma luultavasti myös Marsissa), ihmettelemme kuumia lähteitä, kaasupurkauksia ja geotermistä energiaa. Käymme uimassa laavapellon päälle rakennetussa luksuskylpylässä.
...lennot Helsinki-Islanti-Helsinki, kaikki kuljetukset, opaspalvelut ja uimahallikäynnit. Majoitus maatilalla.
Islannin lammaskasvattajien puheenjohtaja asuu Polar Hestarin naapurissa (kuvassa keskellä, tuo vanhin, ei sarvia). Jos haluat tutustua tarkemmin islantilaiseen lammasbusinekseen, sekin onnistuu tällä reissulla.
Hinta: 1.785 € / hlö

Onhan se paljon rahaa, mutta matkan sisältöön väittäisin hintaa jopa aika edulliseksi. Yleensä pelkät lennot Islantiin keskikesällä maksavat keskimäärin alkaen 350 euroa. 

Kiinnostuitko? Varaa matka tästä. Tai jos halut kysyä lisää yksityiskohtia, jätä kommenttisi alle, niin vastaan oikein nopeasti.

Sjáumst!

Lapsemme suosikkikoira on mustavalkoinen Oskar. Herrasmies asuu Polar Hestarin maatilalla, mutta lapsemme on vakuuttunut, että hän haluaisi muuttaa meille Reykjavíkiin asumaan.
Kuvat: Björgvin Hilmarsson

Tunnisteet: ,